- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
predator00
tag
a falra tudnék már mászni a young driver test-től
amúgy az is érdekes, hogy ha egy korábbi mentést másolok vissza ami még működött akkor is jön a corrupted sz@rság
-
Úgy látom, hogy az egyik legidegesítőbb hibát nem javították ki (mentés). Ha ez így marad, akkor biztos, hogy nem fogok egy büdös vasat sem fizetni érte...
-
predator00
tag
Kész befejeztem
6. alkalommal száll el a mentésem, kezdem unni már az egészet, a szezon feléig nem lehet eljutni mert állandóan corrupt lesz a save,
ezért fizessen az ember? no thx... -
Pihe1
csendes tag
Azt írja, hogy szinkronizáljam a felhőket. Vagy letöltöm, vagy a gépről feltöltöm. Második alkalom, hogy új profilt kell csinálnom. Mi a megoldás? Gondolom, nem csak nálam van ilyen.
-
Pihe1
csendes tag
Sziasztok! Megmondaná valaki, megint miért ment el a profilom? Felhőket szinkronizált+frissített. Ezek után mindig ez lesz, vagy van rá megoldás? Előre is, köszi!!
-
GuruZone
őstag
válasz
werszomjas #1660 üzenetére
7000-ért már tudok kódot! Én még kivárok!
-
PiE137
senior tag
-
tkesy
addikt
youtube verzió elég tré minőségű
letölthető mkv normálisabb minőség, 70 mb
Majdnem sikerült bemenem 1:35 alá, de az utolsó két kanyart (főként a célegyenesre ráfordítót) nagyon elrontottam... ha ott tudom tartani a szintet, akkor 1:34:8xx lett volna...
-
gaben82
tag
"Feljebb kellett tekergetnem az FFB értékeket, mert olyan volt, mintha ki lett volna húzva a kormány, csak tekergettem ellenállás nélkül...
A környezetet hagytam egyedül 10-en, de így is minden kanyarba remeg a rezgő motor, ami kajak idegesítő!!! "Ugyanez nálam is, van rá valami megoldás? Kanyarogban úgy rángat ...
azt hittem már rossz a kormányom ... -
JONAS77
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1669 üzenetére
Mi történt azután, én kíváncsi lennék. Netán kidőltél?
-
PiE137
senior tag
Nálam valami nem okés ezzel az új javító csomaggal...
Ma belépek, és a kormány teljesen máshogy viselkedik!
Feljebb kellett tekergetnem az FFB értékeket, mert olyan volt, mintha ki lett volna húzva a kormány, csak tekergettem ellenállás nélkül...
A környezetet hagytam egyedül 10-en, de így is minden kanyarba remeg a rezgő motor, ami kajak idegesítő!!!
Másnak nincsenek ilyen shit tapasztalatai -
werszomjas
addikt
Lehet tudták hogy szar az egész, csak már be volt jelentve a megjelenés és nem akarták csúsztatni. Most meg nagy iramban gyártják a patcheket.
Az időpont csúsztatással meg az lett volna a gond, hogy akkor már illett volna tökéletesre csiszolni, de azt meg sztem direkt nem csinálják meg, így meg a patchek javítanak is, meg azért marad benne bőven hiba.
-
munky
őstag
Új patch, PC-n ez a negyedik:
• Understeer: Adjusted track information to provide a more uniform level of grip across the entire surface
• Fixed an issue where some users (especially those on laptops) were unable to change their resolution.
• Fixed a crash in Co-op when trying to resume a session at the start of a Qualifying session that neither player would take part in.
• Fixed issues with the weather system in Instant Replays / Race Replays which could instantly change the track wetness level.
• Removed engine damage from the list of damaged parts that can force a pit stop to take priority over a drive through penalty.
• Changed the Prime tyre compound to Hard for Suzuka to match the race this weekend. This change will not affect Time Attack which will continue to use the Medium compound tyre.
• Added a white cross to the DRS OSD to indicate to that it is unavailable because of a fault.
• Fixed a number of minor graphical issues.
• Fixed a couple of minor issues with timers not resetting correctly.
Other changes of note:
• Added a Skip Session option so players can leave any session without having to complete it.
• Tweaked force feedback for all devices.
• Improved the lighting on Singapore.
Azért idén jobbnak mondható a support, bár pofátlanul sok hiba volt benne és még maradni is fog gondolom. Ez így már annyi javítás volt, amit az előző két rész összesen kapott.
-
Twilight.666
csendes tag
válasz
hybridsong #1672 üzenetére
Hát túl sok jóra szerintem nem érdemes számítani. Eddig is az ment, hogy kiadtak egy úgy-ahogy működő verziót, később valamicskét javítottak rajta, aztán hátradőltek és lesz**ták azt a verziót...
Ez a savegame-es hiba is valami elképesztő. Az egy dolog, hogy hülyén van megoldva, de hogy ennyi idő alatt nem képesek kijavítani... Igazság szerint az kellene, hogy nem veszi meg senki, akkor talán észhez térnének, de max annyi történik, hogy rengetegen kivárásra játszanak és reménykednek hogy előbb utóbb lesz egy többé kevésbé működő verzió mielőtt abbahagyják az alibi javítgatást Codemasterék... -
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam újra irok az előző beírásomra nem nagyon válaszoltatok remélem erre fogtok.Nekem az lenne a bajom hogy sztem. ez a játék ahogy van a bétának a bétája.Az elején úgy kezdődött hogy elkezdett fagyni a játék, gondoltam én rossz a beállítás kicsit állitgattam és jobb lett már annyira nem fagyott.A young driver testnél kezdte.Ezek után megjavult és pár napig nem volt semmit gond csak nem láttam az online játékosokat amikor elértem a 4-es szintet.Na ezt kijavították örültem is neki.Ezek után olyan dolgok történtek hogy a steammal elvesztette a játék a kapcsolatot és fél perc múlva hazavágta az egész gépet bumm egyből le is állt.De minden mentés szint TT idő stb megmaradt.Pár napid ezek után nem játszottam mert nem volt idöm.2-3 napja folyamatosan exe hibával leáll valamikor már az elindulásnál vagy kiirja hogy corrupt profile.Megcsináltam már 4 x az új profilt persze ez a carrier miatt és sisak választás miatt fontos.De most már ez sem érdekel.Legutobb mondom hogy ok akkor online nyomom csak.De most éppen csak exe hibával áll le.Állíthatom újra a controllert meg a setupokat és elveszik minden ami csak lehetséges.Amúgy a steam automatikusan frissiti a legújabb patcheket magától?Sokkal jobb volt esküszöm most már a live mert ott nem volt ilyen hülyeség az is alkotott de ilyet nem.Steam azért jobb mert gyorsabb meg nem kell belépni mindig mert automatikusan csinálja a dolgát de ilyet hogy elveszti a kapcsolatot és a gamenek annyi ezt nem értem.Ott tudtam offline modban carrierezni.Nemtudom csak nekem csinálja ilyen kombináltam ezeket a hülyeségeket?2012-ben save game mappát nem is látok.ez normális?Most éppen azon gondolkozom hogy vagy kettétöröm vagy visszaviszem a boltba nekik.Ha esetleg van valami észrevételetek vagy tanácsotok azt megköszönném. 2011-ben érdekesen csak kizárolag a mentéssel volt baj de ott töröltem párat mert ugye nem egymásra mentet vagy kitöröltem és áthelyeztem vagy felülírtam és bumm ennyi volt és ezt nekem max havonta 1x vagy 2x csinálta.Komolyan mondom visszasírom ezt a kis hibát pedig akkor ez is nagyon idegesített.Legvégül: van olyan akinek semmi problémája nincsen csak kifejezettem a beállításokkal és azzal foglalkozik hogy minnél jobb TT idöket menjen és nyersen a versenyeken?
Előre is köszönöm a válaszokat.Aki amikor olvassa jó éjt vagy jó reggelt -
giigz
veterán
Akik kicserélték a kocsi textúrákat, tudnának képet mutatni az eredményről?
-
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #1668 üzenetére
Valószinű hogy nem mindegyik szervert érinti mert nálam hibátlanul megy fél8 óta.
Illetve az lenne még a kérdésem hogy van még irányításbeli hiba? Arra értem hogy minden pályán más beállítással kell szenvedni? Steering Saturation meg Linearity-re értem. Vagy a Patch-el ez megoldódott valamennyire?
-
jozsi252
veterán
"Today's maintenance is complete; downtime was short, as expected (a couple of minutes). "
by Valve.
Szóval kicsit várni kell
-
hermanyi
addikt
Bakker megvettem a játékot erre behal a steam
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #1653 üzenetére
Amig olyan bugok vannak, hogy ugyanaz az online verseny esős az egyik és száraz a másik játékosnak addig, valahogy nem érzek kisértést
-
Beri78
őstag
én tegnap kezdtem el igazán játszani a játékkal, és nagyon tetszik...eddig ez a legjobb
-
saltrock
tag
Malajziában ismét TT-ztem. Sokadik körben 1:37:0xx időt futottam, olyan majdnem másfél másodperccel jobb időt, mint pár napja.
Mentem még 3-4 kört, s egyik elég jó volt, második szektorban több mint 9 tized előnyöm volt, aztán jött egy elnézett féktáv.
Tudom nem a legjobb idő ez, de úgy érzem sokat tudnék faragni még belőle, még jóformán ismerkedem a kormánnyal.
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #1656 üzenetére
Ha lehetne a ligaban jatszani, akkor tuti nem vennem meg... De a ligaban meg akarnek indulni...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1653 üzenetére
En is kitartok, de hat csak meg kellene venni, hogy tudjunk multizni...
-
Balázs9503
tag
Sziasztok!
Meg szeretném venni a játékot, de érdekelne hogy sok bug van benne?
(Mert ha jól emlékszem az előző részben volt pár darab.)Köszönöm a válaszokat!
-
giigz
veterán
Egyebkent azt lehet tudni miert mindenki Malajziaban TT-zik?
-
Pettya34
csendes tag
Hát, beszarok! Ma mentem malajziába tt-t, úgy 200 kört, ki akartam hozni magamból a
maxot. Össze is jött egy 1.32.129 ezzel megelőztem Vixent, mondom megyek még mert
úgy éreztem talán egy picúr maradt benne. Mentem még tíz kört utána hagytam. Mire
lépnék ki ő már előttem 1.32.041-el. Le a kalappal -
Xirtam
veterán
Csináljunk pls egy táblázatot a legjobb időkkel . . . csak mert Xbox-on nem látom a ti PC-s időtöket!
-
sith7
félisten
Senki többet ?
Valaki még rúgjon belém ....Szoktam F1 - et nézni, fél szemmel, amennyire a család engedi
Ennyire nem vagyok képben, mint ti; amiket a setup - ban is állítgattok, annak a feléről fogalmam sincs, hogy mit befolyásol ..... de ha nem baj, azért még benézek néha -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1638 üzenetére
Igen, mert nagy kanyar is kanyar(Hockenheim parabolica), mégis nyitott hátsó szárnnyal lehet végigmenni rajta. de ezt gyakorolni kell, a bill-eseknek ez kifejezett hátrány sztem, hogy ahol kormánnyal már nyitsz, és tojásgázon elfordulsz és kezdesz kigyorsítani, ott a bill-es még nem tud drs-ezni
-
sith7
félisten
Ha kanyarba nyomjátok be a DRS - t, akkor Ti is kipördültök ?
-
giigz
veterán
Na javítottam egy kicsit Malajzia TT-ben...
Az idő: 1:34.109
Közel van már az 1:33!
Egyébként a körben még tizedek vannak, de egyszerűen nem tudom kihozni...
Fel akartam rakni azt a Dxtory-t, de azt írja, .net keretrendszer 4 kell, amikor azt akarom felrakni, akkor meg hibát ír ki, hogy valami hiányzik a telepítéshez...
Utána a kör után fel akartam venni fényképezővel, de akkor meg csak a kör negyede volt ott kb...
Na mind1, majd megoldom ezt, aztán majd az 1:33-at már látni fogjátok.
-
cNpowa
tag
Életemben először mentem végig a Kuala Lumpuri pályán: 1.37:375 Még sok van benne, nem is ismerem a pályát
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso #1625 üzenetére
Ha az rFactorra és a project CARS-ra gondolsz, ezek még pre alpha és beta verziósak. Az rFator2 -ről nem tudok sokat mondani, de én is tagja vagyok a CARS projectnek, hála az égnek! Itt a fejlesztés gőzerővel folyik és jól szervezetten. Fórumon folyik az eszmecsere, ötletek és fejlesztés, minden formában. Én heti szinten töltöm az új buildeket. Az eddigi elért eredmény ahogy kapcsolódtam lassan egy éve, meggyőző és elkápráztató. A fizika is eddig jónak tűnik, ahogy kezdetben teszteltem már jó néhány javításon is átment a játék minden részlete, de nem akarom itt reklámozni, szóval ütősnek ígérkezik, csak ajánlani tudom! (REALISZTIKUS játék).
-
Expulso
tag
válasz
JONAS77 #1624 üzenetére
"..szerintem a Codemasters most jól kihasználja a licencet, velünk szembe. "
> ezzel teljes mértékben egyetértek.azért ez nem kis bug, nálam teljesen hazavágta a F1 játékélményt.
igazából mással nincs bajom mert az új menürendszert is megszoktam pár perc alatt de ekkora hibával kiadni valamit az tényleg fenomenális.
erre nincsenek emberek a Codemasters-nél akik észreveszik hogy- hülye! várjá' még a kiadással mer' valami nagyon nem jó! esőben slick gumikkal előz az AI.
- jó az úgy, nem gond. majd javítjuk fél év múlva addíg hadd csúszkáljanak a barmok inter gumikkal. 40-50 dollár/euro áron belefér nekik.
- rendben, hívom a marketingest hogy mehet a szérianyomás.komolyan mondom az én pofám ég, hogy hogy nem keveslem még a játék árát, nehogy ezek is csődbe menjenek.
"..ők így csinálják, ha van hiba azt még kiadás előtt orvosolják, és beletesznek kérésre is jó ötleteket."
> nem kell nekem hogy beletegyenek.. azt csinálják meg jól amiért elteszik a pénzt.PC-n eddig hány frissítés érkezett? ..egyáltalán ott is előfordul ez?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso #1623 üzenetére
Ezt játszották el az előző kettőnél is, ezért nem veszem meg és nem is fogom, én beleuntam!
De azért a stemen elkérnék az árát a ratyinak! 39,99 euró, na ezt nem teszik zsebre tőlem.
Le se sz...m, hogy majd jön javítás, ezek arra játszanak mindíg, hogy majd a sok rajongó észreveszi hol vannak hibák a játékban, majd "orvosoljuk" címszó alatt, de mondom én ezt miért nem lehet a játék kiadása előtt megtenni, hogy lenne beta verzió és szerintem még ütősebb lehetne az egész játék! RFactor, WMD Project CARS ők így csinálják, ha van hiba azt még kiadás előtt orvosolják, és beletesznek kérésre is jó ötleteket!
Szerintem a Codemasters most jól kihasználja a licencet, velünk szembe. Egyébként is miért nem csinálnak F1-es szimulátort? Annyira nehéz dolog? -
Expulso
tag
válasz
#49533440 #1512 üzenetére
..látom nálad is előjött ez a baromság -
1: indítok egy gyors versenyt .. beállítom hogy dinamikus legyen az időjárás! elkezdődik a futam .. látom hogy szakad az eső .. és következőre látom hogy az egész mezőny lágy és kemény gumin rajtol! nem részletezem tovább ...
(de hogy ugyanezt karrier módban is odadobja eléd az a legnagyobb vicc, az ideg szétvág)azért így kiadni valamit.
teljesen elrontja az élményt hogy emiatt kell bohóckodni.
van egy érzésem, míg ezt nem javítják én szépen le is teszem a játékot -
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1621 üzenetére
ok
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1619 üzenetére
Az szép ... kormánnyal, vagy bill - el ?
-
RevolutioN2
tag
Malaysia TT 1:34 216. Ez után az első szektorban 196 ezredet a középsőben összesen 445 ezredet javítottam, de az utolsó kanyarban elszálltam
Szerintetek mennyire voltam tropa?
Összességében 20-25 kör van a pályában ezzel a fizikával, szóval simán 33 eleje lehetne....ha ráfeküdnék a dologra. De virágbolti mókával nem igazán érdekel a dolog.Ja és itt én 50-50% féket használok, igy sokkal stabilabbnak tűnik a fékezés.
-
Nunder
őstag
Szerintetek hol lehet azt beállítani, hogy "hosszabb úton járjon" a gáz és a fék. Azaz, hogy ne legyen padlógéz a felénél, és ne blokkoljanak a fékek kis mozdulatra is.
Egyszerűen akármennyire is finom vagyok, nem tudom lockolás nélkül venni pl. az Albert parkban a célegyenes előtti visszafordítót. Nomeg a kigyorsításokon is néha látom, hogy assist nélkül is már a kanyarcsúcspont után is gyorsítanak, én meg még a kanyarból kiérve is kevésbé merek, mert rögtön megforgok.
-
sith7
félisten
Köszönöm az észrevételeket, tippeket mindenkinek,
........ ez a DRS dolog ez tényleg nagyon kimaradt
... meg még a többi apró, de ez nagyon
-
giigz
veterán
Akkor megyek szépen sorban, hogy a saját körömhöz képest miket találtam:
- A célegyenes vonaláig mehet a KERS, de utána én nem szoktam nyomni, maradjon a kör további részére több.
- Az első kanyar majdnem rendben van, de amikor kigyorsítasz, pöcögtetni kell a billentyűt, hogy ne csússzon meg a hátulja. (Ezt megtanulni egy kis idő, de nem túl sok.)
- A következő kanyart jól veszed, a sikánnal sincs túl sok probléma, de utána a kanyarkombináció elég lassú, sokkal nagyobb sebességgel is be lehet menni oda.
- A következő kanyarokban megint hibák vannak, mennek a tizedek szépen...
- A DRS-t az egész kör alatt egyszer sem használtad, ez megint tizedekbe kerül...Egyébként összességében semmi baj nincs a vezetéseddel, csak gyakorolni kell még, sokat. Ha tetszik a játék, szereted az F1-et, akkor megéri a gyakorlás, mert könnyen ráérez az ember, és akkor utána billentyűvel is élvezhető valamennyire.
Holnap feltöltöm majd én is a körömet, hogy lásd miről beszélek.
-
sith7
félisten
Szóval akkor ... Kuala Lumpur, TT, bill. ... lehet röhögni, de csak halkan, már késő van, felébred a szomszéd : [link]
-
giigz
veterán
Semmi beállítást nem módosítottam, csak haverom gépén mentem pár kört, hogy legyen mit megpróbálnia megdönteni.
Majd ha egy kicsit állítanék az autón, akkor tuti beférne 40-be, de igazából Szingapúrt hanyagolni fogom, mert a 2011-et is amiatt töröltem, hogy nem tudtam Szingapúrban egy rendes kört összerakni...
Most a maláj pálya tetszik nagyon, de majd még a többi pályát is megnézem, csak a suli miatt nem nagyon van idő játszani sajnos...
-
mokus1
addikt
Ez a Singapure-i pálya marha jól néz ki szerintem sokkal jobb mint a 2011-ben.
Egyébként itt milyen köröket futtok?Eddig alig sikerült Q3ba verekednem magam, most meg 1:47.3-al simán p1-et szereztem többiek bőven 48-on kivül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest