Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
predator00
üzenetére
Tény, hogy nem tudok Top10-et menni TT-n, de már túl vagyok pár autós játékon, és ennek a szériának is játszottam az előző 2 részével...
Ahhoz mérten mondom, hogy ez jóval keményebb lett, túl sokat kell kínlódni a kormány és az autó beállításával is!
Persze nekem nem ez teszi ki az életemet, napi 100 köröket nincs időm menni, de majd azért gyakorolgatok...
-
mokus1
addikt
válasz
predator00
üzenetére
Hihetetlen amúgy hogy pár hét alatt kénytelenek voltak 3!! patchet kiadni.Kíváncsi lennék hogy tesztelték előtte.
-
RevolutioN2
tag
válasz
predator00
üzenetére
De ne felejtsd azért nem egy kategóriába szánták őket ezzel együtt kár is ősszehasonlítani őket. Ez inkább Shift és grid kategória...talán.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00
üzenetére
Első két részt megvettem, ezen gondolkodom. Ha lesz opció, akkor amíg a hibák kijavításra nem kerülnek, addig VV+hama, utána meglátjuk... ez egy kalap rozmaring amúgy eddig sztem.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00
üzenetére
Ez a kész játékból kiollózott, megcsonkított rész pontosan olyan, mint a játék maga lesz, az alapvető dolgok (grafika, fizika, irányítás, AI, stb) nem fognak változni. Ez a bajunk... meg az, hogy tudjuk mit lehet kihozni egy F1-es játékból, vagy inkább mit lehetne, de a CM qrva messze van tőle. Az első rész óta sztem egyre messzebb kerül, sajnos.
-
válasz
predator00
üzenetére
Ja, mert egy hét alatt átírják az irányítást meg a fizikát. Pont erről híres a Codemasters...

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
predator00
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák

- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest