- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
predator00 #2030 üzenetére
Tény, hogy nem tudok Top10-et menni TT-n, de már túl vagyok pár autós játékon, és ennek a szériának is játszottam az előző 2 részével...
Ahhoz mérten mondom, hogy ez jóval keményebb lett, túl sokat kell kínlódni a kormány és az autó beállításával is!
Persze nekem nem ez teszi ki az életemet, napi 100 köröket nincs időm menni, de majd azért gyakorolgatok... -
mokus1
addikt
válasz
predator00 #1558 üzenetére
Hihetetlen amúgy hogy pár hét alatt kénytelenek voltak 3!! patchet kiadni.Kíváncsi lennék hogy tesztelték előtte.
-
RevolutioN2
tag
válasz
predator00 #462 üzenetére
De ne felejtsd azért nem egy kategóriába szánták őket ezzel együtt kár is ősszehasonlítani őket. Ez inkább Shift és grid kategória...talán.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #459 üzenetére
Első két részt megvettem, ezen gondolkodom. Ha lesz opció, akkor amíg a hibák kijavításra nem kerülnek, addig VV+hama, utána meglátjuk... ez egy kalap rozmaring amúgy eddig sztem.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #453 üzenetére
Ez a kész játékból kiollózott, megcsonkított rész pontosan olyan, mint a játék maga lesz, az alapvető dolgok (grafika, fizika, irányítás, AI, stb) nem fognak változni. Ez a bajunk... meg az, hogy tudjuk mit lehet kihozni egy F1-es játékból, vagy inkább mit lehetne, de a CM qrva messze van tőle. Az első rész óta sztem egyre messzebb kerül, sajnos.
-
válasz
Ja, mert egy hét alatt átírják az irányítást meg a fizikát. Pont erről híres a Codemasters...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest