- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
predator00 #2030 üzenetére
Tény, hogy nem tudok Top10-et menni TT-n, de már túl vagyok pár autós játékon, és ennek a szériának is játszottam az előző 2 részével...
Ahhoz mérten mondom, hogy ez jóval keményebb lett, túl sokat kell kínlódni a kormány és az autó beállításával is!
Persze nekem nem ez teszi ki az életemet, napi 100 köröket nincs időm menni, de majd azért gyakorolgatok... -
mokus1
addikt
válasz
predator00 #1558 üzenetére
Hihetetlen amúgy hogy pár hét alatt kénytelenek voltak 3!! patchet kiadni.Kíváncsi lennék hogy tesztelték előtte.
-
RevolutioN2
tag
válasz
predator00 #462 üzenetére
De ne felejtsd azért nem egy kategóriába szánták őket ezzel együtt kár is ősszehasonlítani őket. Ez inkább Shift és grid kategória...talán.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #459 üzenetére
Első két részt megvettem, ezen gondolkodom. Ha lesz opció, akkor amíg a hibák kijavításra nem kerülnek, addig VV+hama, utána meglátjuk... ez egy kalap rozmaring amúgy eddig sztem.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #453 üzenetére
Ez a kész játékból kiollózott, megcsonkított rész pontosan olyan, mint a játék maga lesz, az alapvető dolgok (grafika, fizika, irányítás, AI, stb) nem fognak változni. Ez a bajunk... meg az, hogy tudjuk mit lehet kihozni egy F1-es játékból, vagy inkább mit lehetne, de a CM qrva messze van tőle. Az első rész óta sztem egyre messzebb kerül, sajnos.
-
válasz
Ja, mert egy hét alatt átírják az irányítást meg a fizikát. Pont erről híres a Codemasters...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest