Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, vettem egy Speed Wheel 5 Pro-t, írták páran, hogy nekik is olyan van. Kérdésem az lenne, hogy a játékban milyen beállitásokat kell megadni, hogy normálisan használható legyen a kormány, mert nekem egyszerűen nagyon érzékeny, a fino kanyarokat óvatosan be lehet venni, de pl egy hirtelen kanyarátmenet már nagyon pocsékul néz ki a kormánnyal, ki csúszok egyböl. Illetve a másik, hogy sokat szívtam a kormánnyal mert Windows 8 volt feltéve, és nincs hozzá 8as driver. Ezután kénytelen vtam visszatenni a win7-et, itt a driver jó volt viszont a játélba semmiféle ff vagy erővisszahatás/vibrálás nem volt. Aztán nagynehezen eljutottam odáig, hogy rendszergazadként inditottam az F1-et, és ugy már jo volt. Csak mondom az irányitás "érzékeny" nagyon. Most elsősorba tehát ez érdekelne.
Illetve a controlsnál az override-ot be kell állítani a steerling wheel-re?
-
norbi0604
aktív tag
Egy malaysia setupot lehetne kérni, mert annyi setup meg videó van már itt, nem könnyű kibogozni, hogy most akkor melyik a makáj set.
Előre is köszöntem!
-
norbi0604
aktív tag
Akit érdekel a tört verzó multija online, jönne mondjuk gyakorolgatni, bajnokságot/ligát tolni stb..), az keressen meg PM-ben és elmondok részletesen mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest