- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1975
csendes tag
Csatlakoznék én is de csak azokon a heteken amikor délelőttös vagyok,azaz jövő héttől esetleg hétvégén.
-
Nunder
őstag
Támogatom az indítványt, én elsősorban baráti mókázásra gondolnék, nem vérre menő bajnokságra. Valamint az este 9 nálam is prioritás
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #1190 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
Ligázni konkrétan nem, mert a család miatt este 9 előtt nem ülök gép elé, csak mondom mégis magyarokkal, ismerősökkel együtt gurulni más érzés ... vagy nem ?
Azt nem mondom, billentyűvel tuti bukó, de az biztos, hogy ég-és föld...
GondolomEgyébként simán lehet (vagy inkább biztos), hogy manuálissal gyorsabb vagy...
Éreztem én, hogy király vagyok ! -
giigz
veterán
Hamilton, Senna & Kovalainen racing Codemasters F1 2012 game
Nagyon nagy csatát nyomtak, 3 körös versenyen...
-
Đusty
addikt
Ezt utoljára a Microprose tudta megcsinálni, sőt ott lehetett egy gomb a fel és leváltás mert volt esszük és le tudták programozni, hogy ha nyomod a gázt fölfelé kell váltani ha nem akkor lefelé, ez billel nagy könnyebbség volt.
A codemasters meg programozásból egy vicc kategória. -
válasz
Steady74 #1191 üzenetére
Kár, hogy nincs olyan, hogy félautomata, mint régen valamelyik Dirt-ben volt. Hogy igazából automata volt, de ha akartam, akkor manuálisan felülbírálhattam. Mert pl. visszaváltáskor jobb lenne kézzel pakolgatni, de kigyorsításkor nekem teljesen megfelel az automata (mert láma vagyok
)
-
MC HOBO
aktív tag
Egyelőre még nem is nagyon játszottunk együtt a 2012-vel, sokan még csak most fogják feltenni, vannak, akik meg sem veszik...
Kimondott PH! bajnokságról még nem volt szó...Szerintem, ha ligázni akarsz, nézz körül ezen az oldalon!
Azt nem mondom, billentyűvel tuti bukó, de az biztos, hogy ég-és föld...
A demo-t nem próbáltam, de azt mondják a játék jobb... Egyébként simán lehet (vagy inkább biztos), hogy manuálissal gyorsabb vagy...Főleg, ha ismered a pályát...
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #1188 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
Most már csak azt nem tudom, hogy miért nem témázgattok erről ?
Mármint a multi - ról ... nincs PH! bajnokság ?
Vagy valami ilyesmi ?
Vagy akinek csak billentyűzet van, az eleve halott a kormánnyal szemben ?Csak azért kérdeztgetek ennyi "hülyeséget", mert ajándékba kapok egy game - t, és még nem döntöttem el mi legyen, imádom a Forma 1 - et, de multiban még sose játszottam vele
Demo - t tolom, az elképzelhető, hogy manuális váltótval majdnem 2 mp - cel jobb időt megyek, mint automatával ?
Vagy csak már ismerem a pályát , annyit mentem rajta ? -
sith7
félisten
A multi hogy működik a játékban ?
Eldönthehetd, hogy milyen játékba csatlakozol ?
Lehet szűrni, hogy pl. manuális váltó, segítségek on/off ?
Van benne valami achivment rendszer , vagy van egy futam letudod , és vége ?
Vagy kapsz valami xp - t ? változik az ikonod stb ? -
Tarill
őstag
hello. Logitetch wingman force gp kormányhoz valami jó beállítást nem tudtok? Nagyon furcsán megy, túl érzékeny. Tudom h régi kormány de a f1 2011 tök szépen megy vele
-
Nunder
őstag
Most kaptam a levelet, hogy vehetem át a gémet az üzletben. Alig várom, hogy végezzek a melóban, megyek is haza csapatni. Lehet, hogy még a sörözést is lemondom miatta
-
ETOM
addikt
Ez másnál is van vagy csak nálam ilyen sok pályán esőben cél vonal körül?
-
ForRedGlory
félisten
Azok akik pörögnek mint a búgócsiga, a logitech game profilerben be van kalibrálva a fék és a gáz? Nekem nem volt, és nem vettem észre, hogy nem analóg módon hanem digitálisan működik a két pedál... vagyis vagy 100%, vagy 0%... Amióta bekalibráltam, egészen más élmény, végre nem pörgök meg minden kanyarban, mondhatni új játék...
Game Profiler -> Device -> Game Controllers -> dupla katt a kormányra ->Settings -> Calibrate
-
MC HOBO
aktív tag
Nem tudom, ezt hogy érted, de hidd el, ugyanazok a feltételek...
Vixen (Trihorn) egy másik dimenzió, ahogy Motion_Blur is, illetve vannak még páran, akik kiemelkedően jók...
És ezt nem szabad túllihegni, mert annak még sosem volt jó vége...
Egyszerűen ők jobbak, ennyi. A zsigereikben van... Érzik... ...csak ők sajnos nem voltak "jókor jó helyen", illetve nem a versenypályán, hanem a gép előtt ülve élik ezt meg...Ők a mi Kis Pál Tamásaink, Michelisz Norbijaink...
Ők maximálisan kiautózzák a játékot.
Lényeg a lényeg: Trihorn nagyon tud és hiteles.
-
giigz
veterán
Épp töltöm be Kanadát, és mindenféle ok nélkül kilépett...
-
giigz
veterán
Na nézzük az első Legend szintes futamomat Kanadából.
-
cNpowa
tag
Egy jó képességű kormányos ellen kipróbálnám magam.(Multiban persze) Hogy van-e esélyem kormánnyal rendelkezővel szemben.
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Logitech G27 kormány beállítások.
A steering linearity és saturation pályánként változik de csak kis mértékben, ezzel a beállítással Hockenheimben mentem stabil, gyors köröket.
A force feedback kissé lanyhatagnak tűnhet, de ne a játékon belül állítsátok hanem a logitech profilerben!!
Hamarosan az eddig elkészült setupokat is elérhetővé teszem.Üdv. mindenkinek!
-
axwellz
csendes tag
nem értem:
marussiahoz leszerződtettem szereztem 2-2pontot két kaotikus futamon és utána megint extra kívánsági voltak a csapatnak : időmérőn 16-17hely futamon 14-16hely marussiaval!! és ha nem sikerül ,mondjuk csak a 15hely (az is véletlenül) akkor 1 szomorú videó lejátszás következik ami bosszantó mert 1 maruval 15 hely olyan mint az első plusz nem kapok karrier pontot.
--> ez után leszerződtem év közbe a torohoz (a magyar nagydíj) és hál isten vissza estek az elvárások 18-20hely. Ok
következik SPA : időmérőn 10hely!! Mi a pics..?
(azt mondták ilyen nem lesz)
de a legnagyobb baj !! --
--!!Hogy a TORO ROSSOval alig tudok jobb időt menni mint a Maruval. És Ricciardo(teammate) 1.5-2.5mp ver rám...
Itt valami nem stimmel !! Kipróbáltam time trialba a torot és meglepődve tapasztaltam, hogy megy, mint a golyó és kb 1:50:xxx megyek vele simán... carrierbe 1.52.xxx menetm..(vagy 1.53.xxx)
Tudom nincs felfejlesztve a verda meg másodpilóta vagyok, de ez nagyon nagy különbség!(és miért10.hely)
Ja és direkt megvártam riccit időmérőn ! Azt vettem észre hogy az egyenesekbe húz el ...
Csal a gép? Vagy mi?
»ÐIŖŢY ªx√√∃llz ÐIƊ IŢ ĄĢAIŅ ジ » ▓░▓░▓
-
dergander
addikt
Legend módba tök jó fightokat lehet tolni,én billentyüvel játszom,mert én igy szoktam meg.Tény hogy kellene egy kormány de lusta vagyok venni meg megtanulni vele.
Esős időbe tetszik hogy vannak hibázások az ellenfeleknek volt hogy igy tudtam nyerni hogy az utolsó körbe megcsúszott kicsit és pont elég volt h megelőzzem,amúgy semmi esély nemvolt
-
mclaren-d
aktív tag
Na Hello, felraktam a játékot nagyon komoly,bár a kormány még nem az igazi
régen bezzeg Rfactor-ba ,f1 challenge-be olyan egyszerű volt
.. itt meg
..
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Nekem is volt már mentés elszállás az előző játékoknál.
Én használom az OS rendszervisszaállítás funcióját. Ezáltal vissza tudtam állítani a mentés fájljait az előző verziókra és így megmentettem, mindig. . .
Ne kapcsoljátok ki ezt a funkciót.
-
echterion
nagyúr
Kicsit azért gáz, hogy úgy kell játszani, hogy ki tudja, mikor fog elszállni az állás. Remélem, engem nem fog ez utolérni, de tegnap meg ma nem tudtam sokat nyomulni, így kicsit később tudok majd érdemben nyilatkozni erről.
(#1135) fefe5: Pedig írja is a játék, hogy F11, eléggé szájbarágósan.
-
fefe5
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,most játszom először F1-et.
Karier módban a gyakorló pályán,mikor kidurran a kerék és kiadja a videó vissza játszást,akkor mit kell csinálni?
Hiába nyomkodom az F1-től kezdve az F8-as billentyűket,mindig vissza tesz arra a gyakorlásra.
Vagyis nem sikeres a feladat elvégzése.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap indításkor felajánlotta azt a bizonyos Steam Clouds-letöltést, illetve valami feltöltést is (sajnos, nem vágom, mik ezek...
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam....
-
jozsi252
veterán
válasz
MC HOBO #1125 üzenetére
Látom neked nem a legújabb Logitech Profiler van fent, megtennéd hogy leírod milyen profiler van fent Momo-hoz neked? Csak mert megpróbálok keresni régebbit hogy hátha azzal helyrejön az FFB hiba, de egyszerűen neten nem akadok régebbi driverre.
Jólenne találnék mondjuk egy 5.05 - 5.04 - 5.08 esetleg 5.02.
Köszi
Steady74
Nem próbáltad ki ezt? KATT
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, tegnap este engem is elért a korrupció...
A CM még mindig megérdemli: ..i.
-
Strezi
őstag
válasz
Motion_Blur #1028 üzenetére
Jól érzed. A játék motorja a magasabb FPS-sel (hehe) olvassa az inputot és futtatja a szimulációt a monitor ill render FPS-től (többé kevésbé) függetlenül. 1000FPS a felső limit.
-
ETOM
addikt
Nem értem, hogyha full screen rakom gémet. (1440x900 ahogy itt leírta munky 867 hsz-ba) más felbontáson most nem emlékszem, de vsync offon nem jó valami úgy ugrál kanyarokba a kép kis nagyon apro begyorsulások.. nah mindegy mindenesetre vsync bekapcsolva megszűnt végre jó.. szerencsére a gép bírja a 60FPS-t.
-
válasz
RevolutioN2 #1107 üzenetére
De ez már milyen, hogy buherálni kell az exe file-t, hogy ne szálljanak el a mentések....
Egyébként köszi az infót
-
gaben82
tag
Lehet meg kéne próbálnom win 8 alatt.
Lehet ott kevésbé bugos a gamma. -
gaben82
tag
Vazze megcsináltam és elindítottam a gamet megint talált szobát.
nem kellett új profilt csinálnom.
Lehet megint Bill Gates van a dologban ? -
gaben82
tag
válasz
RevolutioN2 #1107 üzenetére
Steamen belül az f1_2012.exe fájllal csináljam meg ezt a rendszergazdás dolgot ?
-
echterion
nagyúr
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Hát ez az, ilyen "apróságok" miatt szívhat az ember, de azért csak kell isteníteni ezt a fajta rendszerét a játékok vásárlásának, tárolásának (tisztelet a kivételnek, de többségnek ki tudja miért, de tetszik, de nekem nem). Bár, még a vásárlással nem is lenne gond, de hogy egy offline játékhoz is kelljen net, na az már eléggé szar dolog.
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1109 üzenetére
Csak 8gb-ot tesz fel, amennyit a telepítőben ír.
Felteszed az ssd-re, majd bezárod a steam-et az óra mellett a tálcán.
Aztán belemész a steam mappájába.
Kitörölsz onnan mindent, kivéve a steamapps mappát, és a steam.exe-t.
Ezt a "megcsonkított" steam mappát áthelyezed a másik partícióra.
Újraindítod a steam-et, majd rákérdez egy biztonsági kódra, amit email-be kapsz.
Ezután újra kalibrálja magát, és kész! -
RevolutioN2
tag
válasz
gaben82 #1095 üzenetére
Gaben! lehet hogy már próbáltad, de nekem úgy működik, hogy beállítom a tulajdonságaiba, hogy win7 módba fusson és rendszergazdaként. Ekkor csináltam egy uj profilt, most pedig túl vagyok az összes challangen és az első szezon felén...még mindig jó. Ezelőtt folyamatosan elszálltak nekem is a mentések.
-
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Nem éppen.
Fel kell telepíteni a c-re, és utána is át lehet rakni a steam-et más partícióra, a telepített játékokkal együtt.Steady!
Miért nincs 8 gigád az ssd-n?!!!
Nekem is az van, 40-es intel, és elférek rajta! Ssd-ket amúgy sem szabad megtölteni, kell a szabad hely is rajta! -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Ennyi.
SSD-n van az oprendszer, meg minden egyéb program, a játékokat máshová telepítem, egyszerűen nincs már a C-n hely. de választani nem tudok. ekkora fszságot 2012-ben...
Az R07 óta meg egyáltalán nem bízom a steam-ben, ha most áttelepítem máshová, tuti összabssza azt is. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #1103 üzenetére
Én attól félek, hogy ha netán (bármilyen okból) nem lesz netem, akkor a játékot sem fogom tudni elindítani, hogy offline játsszak, mert a Steam nem tud beregelni... És ha a Steam nem indul, akkor a játék sem...
A Steam áttelepítéssel az a baj, hogy utána minden Steam-es játékot vissza kell telepíteni és még a beállításokat is bukod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest