- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Steam - en, az őszi leárazásban kapott 50% - ot a game, 19.99 Eur
-
giigz
veterán
Én indulok ebben az időmérős bajnokságban, megtetszett most. Nyilván a hűtőre nincs esélyem, de legalább jó szórakozás lesz hétről hétre TT-zni
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2694 üzenetére
Érdekeljen már! Jó helyre kerülne a hűtő.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Forestgreen #2691 üzenetére
Ha nem az lenne a lényeg hogy hogyan tudod minél jobban levágni a kanyarokat és körbeautózni a versenypályát, lehet hogy még érdekelne is.
-
werszomjas
addikt
válasz
Nem tudom Vixennek van-e szüksége egy új proci hűtőre
-
giigz
veterán
válasz
Ezt valakinek közülünk kell elvinnie!
-
Forestgreen
aktív tag
Van itt egy időmérős bajnokság, az első díj egy Noctua NH-D14 procihűtő!
-
bence29
tag
Sziasztok valaki nem tudna megdobni 1 jó monacoi setupel elöre is kösszönöm
-
Steady74
addikt
3 éves már a win7, amióta feltettem nem installáltam újra, cseréltem alatta már komplett platformot (X58->X79), minden gond nélkül folytatta a munkát, de már nagyon ráférne, mert tele van minden szeméttel sajnos, meg elég lassan boot-ol be már.
ezért tervezem a re-installt, de lehet win8 lesz belőle. Ha utóbbival valakinek van tapasztalata, ossza meg legyen kedves. Köszönöm -
-
Steady74
addikt
Srácok,
Újra kell húzzam a gépem, és azt szeretném kérdezni, hogy hol találom azokat a legfontosabb adatokat, amivel ha újrahúzom a cuccot, meg legyen minden, PONTOSAN az F1-hez?
Előzetesen annyit, hogy a steam nem volt a gépemen fent, így a Race 07-tel együtt települt fel, és elképesztően más a könyvtár szerkezet, mint általában. A Race 07 mappán belül települt fel a steam, azon belül userdata mappában tök más dolgok vannak.
Aki tud, az segítsen pls.
-
Balazsrbr
csendes tag
A hivatalos fórumokon is irták hogy DFGT vel G27-tel nem lehet rendesen menni.
Vélemény? -
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #2670 üzenetére
Lehet vele.Minél többen nézik meg a videódat annál több pénzt kapsz.De csak akkor ha végignézik a reklámot és nem nyomják el 5 sec után.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #2670 üzenetére
Használj adblockot és nincs reklám
jó nekem a c liga
amúgy elkeféltet a rangsoroló futamot "büntetés 1 teljes kör szárny nélkül és ide jutottam" -
cNpowa
tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Shadahin01 #2665 üzenetére
"... A magyarítást honnan szedted le? ..."
Nem leszedte, hanem készítette: Magyarosítás
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
karilla88 #2664 üzenetére
Az első 20 kört megnéztem.Szépen mész azzal a piros trabantal
A magyarítást honnan szedted le?Nem mintha bajom lenne az angollal de a car setup-nál lehet könnyebb lenne kisakkozni az optimális beállításokat.Milyen kormánnyal mész egyébként és milyen net kell ahhoz, hogy ilyen akadás mentesen fusson a multi?
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
Shadahin01
csendes tag
Hát nem egy egyszerű game az biztos...most nyomom harmadszorra a canadai nagydíjat...15 kör száraz, aztán brutál eső WET-en és vissza száradó pályára az INTER-t.Amikor meg azt hinném, hogy már száraz annyira hogy felmehet a PRIME kiderül, hogy mégsem és bukom az egészet, nemhogy az első helyemet.Kezdek beleesni a játékba...nagyon király!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2649 üzenetére
P means the pussies you will get if you win. Én így tudom.
-
Aki DFGT-t használ és manuál váltót, megosztaná velem, hogy mennyire nehézkes és fárasztó, ezekkel a kis karokkal váltani?
Előre is köszönöm. -
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #2656 üzenetére
majd karácsonyra...addigra talán kiforrja magát
-
werszomjas
addikt
válasz
Shadahin01 #2655 üzenetére
Igen, vedd meg eredetiben, mivel ez a hiba már javítva van patch által.
-
Shadahin01
csendes tag
Sziasztok!Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az állandó motoreldurranással lehet valamit kezdeni?
-
Djmarko
tag
Akit érdekel:
[link] -
Balazsrbr
csendes tag
Akik most akarnák megvenni a játékok azoknak jó hír hogy még pár óráig 33%-kal olcsóbban vehető meg
-
karilla88
tag
válasz
Kripect #2648 üzenetére
szedd le a honosítást és akkor tuti jobban megtalálsz mindent
-
Kripect
csendes tag
Elkezdtem a saját karriert, de nem igazán értem.
Bal felsó sarokba időmérő edzésnél mi az a P betű?
Hogylehet kikapcsolni az automata váltót, és hogy lehet megcsinálni hogy ne magától fékezzen kanyaroknál? -
Kripect
csendes tag
Sziasztok!
Én lassan 1 éve nézem f1- et tv ben.
Még nincs tapasztalatom f1-es játékokkal.
Ncore-ről letöltöttem egy f1 es 2012 es játékot. Szerintem az az, amiről ti beszéltek.
Pont olyan a gépem, mint a gépigény, a grafika így van amikor elmosódik, elfeketedik stb.
Ez ellen mit tudok menni? A grafikát hol tudom lejebb állítani illetve az fps-t hol tudom megnézni?
Semmit sem tudok igazából... Mit tehetek a probléma orvosolásához?UI: Magyarosítás van hozzá?
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #2637 üzenetére
Mikor gurultok esténként? Jönnék én is ha lesz rá lehetőség, de csak ha a segítségeket lehet használni.
Bár az élmezőnyt ugysem zavarnám, sőt még a közepet sem.
-
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas #2637 üzenetére
Multi kormány nélkül mennyire nehéz? Akinek csak kontrollere van nem indul hátrányból(pár tized) ?
-
werszomjas
addikt
-
HaZsolt
őstag
F1 2012 ugye már nem Gfwl-os?
-
fagy53
nagyúr
Pedig amiről leghamarabb meg kellene, hogy szabadulj az az automata váltó. Ezt nemcsak a köridő csökkentésének okán mondom, hanem a vezetés élményének is egyik fontos meghatározója.
Ne törődj azzal, hogy kezdetben szokatlan a manuális, hidd el soha nem fogsz visszalépni az automatára!
Az ABS használatával veszítesz a féktávon, de nyerhetsz azzal, hogy tudsz kormányozni intenzívebb fékezésnél és nem csúszol ki. Profiknak felesleges az ABS, de kezdetnek nem rossz..
A DFGT-t használd 400°-on kb ennyit használnak a valóságban is, pl videón Monacot nézve senki nem forgatta ennél jobban ki a kormányt.Az egyéb beállítások meg egyén függőek, ki keményebben ki lágyabban szereti, de nem az a cél, hogy megizzadj belé. -
válasz
hermanyi #2626 üzenetére
Az automata váltóról nem tudok lemondani... (meg talán az ABS-ről sem...)
.
A vonalvezetést és a tracktion controllt szerintem el tudom hagyni. Előbbi csak zavart a féktávoknál a 2011-ben...
De itt annyira bénának érzem magam, hogy már inkább bekapcsoltam, hátha segít...Steady: köszi a biztatást
-
-
Azt hiszem McLaren-nel mentem. Ahhoz képest, hogy összesen kb. 1 órát ha játszottam ezzel a játékkal és ebben benne van az összes hardver és egyéb beállítás is, akkor szerintem nem olyan vészes kezdetnek, hiszen Vixen idejétől "csak" 6 mp-re van
(#2621) hermanyi: próbáltam innen egy DFGT beállítást, de nem jött be
. Nem tudom, hgoy a Tiéd volt-e, mert lementettem a képeket, amik linkelve voltak, abból meg nem derül ki utólag, hogy kiéi
-
Ma kicsit próbálgattam a játékot. Egy fél órát tudtam rászánni, összehoztam egy 1:23:350-es időt a Hungaroringen (gép nem adta meg, mert valahol túlságosan lecsúsztam az ívről...). Tudom, hogy ez még harmatos bocifing, de legalább már végig tudtam menni a pályán
. Egy biztos: szükségem van a 300 fokos elfordulásra. 250-esnél állandóan túlkormányoztam a kanyarokban az autót. A plusz 50 fok szinte csodát tett, azonnal normálisabban tudtam kanyarodni.
-
válasz
werszomjas #2606 üzenetére
Köszönöm a választ, természetesen a Többieknek is
Ez a TT-s, szellemautó betöltős verzió tetszik, szerintem abból tudnék a leggyorsabban a legtöbbet tanulni.
Először be kellene lőnöm a kormányomat, mert sajnos, amik itt közzé lettek téve, valahogy nekem nem jöttek be (vagy nagyon bennem maradt még a 2011 irányítása), aztán jöhet a pályabetanulás, majd a normális köridő elérés (nálam ez azt jelenti, hogy a PH-s középmezőny végébe beleférjek
).
A versenyeken való viselkedést az thiszem a Grid-ben és a 2011-ben elég jól elsajátítottam, úgyhogy azzal nem hinném, hogy gond lenne. Aki ismer GRID-es időkből, az alá tudja támasztani, hogy nem az a "direkt ráhúzom az autót a másikra, ha gyorsabb" típus vagyok
.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #2609 üzenetére
10zel nem, 11gyel igen, de sokat grid-ezett, mondjuk az egeszen mas vilag ehhez kepest.
Motion: igazad van, de a palyat nem ismerve azert elegge frusztralo tud lenni, ha az AI az 5. korben lekorozi.
Fang: Jo az otlet, csak elobsn kivitelezni elegge nehezkes, eyefinity kell hozza. egyik monitoron megy egy vix fele video, masikon meg vezet es figyeli mit kell csinalni
este lesz valaki fent?
-
pepusos
senior tag
Van már neki már tapasztalata én azt gondolom... 2011-el szerintem tolta. Lehet a 10-zel.
-
werszomjas
addikt
Hmm, hát gyakorlás, az a legfontosabb
Első körben a pályákat kell megtanulni, arra ott van pl a szabad edzés, kimész és nem a legjobb körökre törekedsz, hanem hogy betanuld a pályát, ha megvan (sztem 10-15 kör elég egy ismeretlen pályára) jöhet az idő javítása.
Nincs tuti speciális módszer, minél többet gurulsz, annál jobbak lesznek az idők, mivel folyamatosan rájössz, hogy hol vannak még a pályában a tizedek.
Ehhez érdemes a nagyobbak idejét megnézni mit futnak adott pályán, hogy legyen viszonyítási alapod.
TT-ben van olyan lehetőség, hogy be tudod tölteni az emberek idejét és szellem autóként látod a pályán, úgy konkrétan látod melyik az a kanyar, ahol sokat vesztesz pl én így szoktam gyakorolni, betöltöm Vixen idejét, aztán csak nézek, hogy már az első kanyarban 1 másodpercre vagyok
-
Sziasztok!
Hogy érdemes nekikezdeni a játéknak, hogy minél gyorsabban fejlődjek és érjek el olyan szintre, hogy érdemes legyen online is kipróbálni magam?
Sajnos nagyon korlátozott szabadidővel rendelkezem, ezért keresem a leghatékonyabb megoldást, hogy ne csak feleslegesen szúrjam el az időm, hanem célirányosan gyakoroljak.
Előre is köszönöm a segítséget -
jimmy5
aktív tag
Hali !
Na most látszott hogy Vixdrop setupjai a Mclaren-re vannak csinálva !!!!
Felmentem a Racenet-re ahol most az amerikai pályán kell jó időt nyomni
a Red Bull-al.
Betöltöm rá Vixdrop setupját.Körözgetek,körözgetek de semmi javuló idő.
Csúszkál a kocsi ide-oda.Fék nem olyan aminek lenni kellene.
Gondoltam megnézem már a Mclarennel.
Át mentem TT-be és egyből 1,5 másodpercel jobb időt mentem !!!!!
Minden körbe tudtam volna jó időt menni szinte.Minden autóra más setup illene,ebből ezt szűrtem le.
Megy valaki a RaceNet-en ?
Milyen időket ? -
Fang
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2599 üzenetére
Köszi Motion, de lagg az egyik esetben sincsen (jól néznék ki most vettem új pc-t) a probléma nem is ez
hanem a tapadás "teljes" elvesztése a kanyarokban...
Például:
Monza első kanyar:Override input device type: OFF (tehát csak a logitech szoftver dolgozik)
- simán elfordulok, már a jobboldali kerékvetőnOverride input device type: Steering wheel (F1 2012 is "belenyúl a kormányzásba")
- mindent ugyan úgy csinálva szinte túl csúszok a kanyaron...Ausztrália utolsó célegyenes ráfordító kanyar:
Override input device type: OFF
-belős ív kerékvetőjén fordulok teljes gázonOverride input device type: Steering wheel
-fél gázon épp hogy nem csúszok rá a külső ív melletti falraHa esetleg vkinek van valami ötlete azt szívesen fogadom, mert szerintem tuti el van b@szarintva valami a beállításaimnál!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest