Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Driving Force Pro kormányt. Alapvetően megfelelően működik (DIRT 3 OK, GRID OK) de F1 2012 alatt nem tudom beállítani megfelelően. A legnagyobb problémám vele, hogy hiába állítom be a Logitech illesztőprogramjában h a kormány max 220 fokot forduljon, mert verseny közben 220 fok után csak gondol egyet a kormány és tovább fordul a kelleténél és mintha el is tűnne a feedback hatás.(remélem érthető voltam ) Mi lehet a gond? Esetleg valaki tudna írni beállításokat amikkel játszik az F1 2012-vel, valamely logitech kormány segítségével?
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Facebook és Messenger
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest