Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- = Zk = - félisten hát, ennyi volt... részemről off.. majd ha lesz G25/7 akkor letesztelem megint 
- 

- = Zk = - félisten szevasztok nekiálltam kontrollerrel... hát halál...  
 kénytelen vagyok órákat a pályával foglalkozni, hoyg elérjek vmi jó köridőt 
 a 4 visszatekerés nem elég... 15 körhöz nekem nagyon kevés   2 2
- 

Petykaaa97 csendes tag Helló mindenkinek 
 hogyan kell letölteni a F1 2012 mert ha rámegyek a downloadra akkor nem csinál semmit sem.és hiába próbálok meg mindent akkor sem jön össze a letöltés..
 valaki írjon egy út mutatót pls..
 előre is köszi 
- 

realmadrid92 tag Windows 8.1 pro-n nálam az a probléma, F1 2012-vel, hogy bejön egy fekete képernyő indításnál és semmi, befagy. 
 Van erre valami megoldás?
- 

tkesy őstag válasz  manya777

üzenetére manya777

üzenetéreNem, mostanra már javult a helyzet... Itt már félrehúzódnak az egyenesben, hogy kanyarbejáratnál aztán visszarántsák a kormányt az ideális ívre... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy attól függ mivel akarsz játszani: ha bill akkor '12, ha kormányod van akkor pedig '13... 
- 

manya777 tag válasz  Feribacsi555

üzenetére Feribacsi555

üzenetéreTalán a multit is kipróbálnám, de nem annyira fontos. Leginkább karriert játszanék. Mondjuk a 2011 eshez volt már szerencsém. Abban a gépi versenyzők AI-k szerencsétlenkedéseitől másztam falra. Semmilyen szinten nem volt tekintettel egyik sem rám sem lekörözéskor sem ha csak edzésen gyorskörön voltam és simán levezetett előttem ideális íven kanyarban, stb... Nem tudom a 12, 13 as verziókban is ugyan ennyire hülyék? 
- 

manya777 tag Hello. Most szeretném megvenni valamelyik F1 es játékot. Mi a tapasztalat, melyiket lenne érdemes megvenni? Mondjuk a 2010 est inkább kihagyom, a 2011 es jobbnak tűnik, a 2012 es től meg tartok mert egyebet nem olvastam sehol csak a bajt róla. Mentési hiba, meg vagy 12 féle patch stb. Szóval mit gondoltok melyiket kellene megvennem, melyikkel van a legkevesebb baj? Vagy esetleg a 2013 as a legjobb? 
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt Nah sikerült kipróbálni a gamet. 
 Full HD-ban 4x AA minden Ultra 50-130 FPS között,de átlagban 70-80 fps verseny közben. 
- 

mikrosuttii aktív tag válasz  devilinsid3

üzenetére devilinsid3

üzenetéreNem teljesen arcade.Elég sok dolgot szimulál.Az irányítás arcades.Amúgy,több dolgot is szimulál,mint pl. változó időjárást,fel száradó pályát,autó törést (bár bénán),kerék cseréket.Nah igen,eléggé scriptelt a játék,szóval az AI-nál előre meg van írva,mit csináljon,előre meg van írva,milyen időt fut,és hogy mennyit lassul.Ez egy ilyen dolog,de ezt eddig is tudtuk. De mivel multiban játszol,így rajtad kívül még sokan panaszkodnak az "irreálisan" gyorsan kopó gumikra.Ergó neked ez pozitív,mert nem vagy egyedül ezzel. Mondom még egyszer: Ha van egy jó setupod,jól tudsz vezetni,jól osztod be a gumikat,akkor tetszeni fog a játék.Egyébként,én billentyűzetes vagyok,és nálam is gyorsan kopik a gumi. Érdekes,az előző résznél meg a többségnek az volt a baja,hogy túl könnyű,stb.Most meg hogy túl nehéz? 
- 

devilinsid3 addikt válasz  mikrosuttii

üzenetére mikrosuttii

üzenetéreez egy arcade játék és ha már ennyire a gumikopást szimulálják a többit miért nem? 
 és a multit nézem mivel botok ellen csak felbaszom magam 
 ember tud hibázni, a bot meg be van programozva egy hibára és le van írva mikor mit kell csinálnia.. az ember elfékezi pozíciót veszt amit később vissza kell szerezni, stb. 
- 

üzenetére devilinsid3

üzenetéreJa,hogy ezeket te most az online játékból vetted észre?Mert ott nem játszok. Szerintem meg egy F1-es játéknak arról kellene szólnia,amilyen az adott szezon.Szóval ha az idei szezont vesszük figyelembe,azt vesszük észre,hogy a pilóták nagyon sokat panaszkodnak a gumikra,hogy gyorsan fogy,stb.,stb.Ennyi!  
- 

üzenetére mikrosuttii

üzenetérerajtnál nem mindenki indul el időben 
 versenyen ott van mögötted az illető 15 mp-vel, majd előtted fejezi be a versenyt
 gumikopás irreális szerintem és a játéknak nem erről kéne szólnia..
- 

üzenetére devilinsid3

üzenetéreA gumikopás pont olyan,mint amilyen a való életben van,és a jelenlegi 2013-as szezonban.Sokkal durvább is lehetne.Jó setuppal,kíméletes vezetéssel a gumikat is meg kíméled. Rajt bug alatt nem tudom,mit értesz,de én még 1-el sem találkoztam. Verseny bugról is beszélhetnél egy kicsit többet.Én eddig csak kvalifikáción találkoztam bugal,amikor 4 versenyző 999:999,999-es köröket ment. 
- 

üzenetére mikrosuttii

üzenetéreazért ennyire ne sarkíts.. a 13ban is olyan bugok vannak ami elég gáz  
 - irreális gumikopás (szerintem)
 - rajt bug
 - verseny bug
 és még sorolhatnám
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt Köszi srácok a infókat!    
- 

mikrosuttii aktív tag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreHa nem akarsz őrjöngeni,és sírni a gumi kopás miatt,és egy olyan játékkal akarsz játszani,ami full arcade,ráadásul tiszta bug,akkor F1 2012,ha szereted a kihívásokat,akkor F1 2013. 
- 

don dante aktív tag válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreHy! A12-es jobb szerintem... Nagyon nagy hangsúlyt fektettek a gumikopásra a 2013-as F1-nél... Némelyik pályán szinte játszhatatlan... (Pedig kormánnyal játszom)... Der kinek a Pap kinek a paplan...  
- 

devilinsid3 addikt válasz  }{3@Đ$}{0ot

üzenetére }{3@Đ$}{0ot

üzenetéreszerintem a 13 még egy bug halmaz  
 nekem a 12 jobban bejön, ez egy egyéni vélemény
- 

}{3@Đ$}{0ot addikt Kérhetnék egy kis tanácsot? 
 Hogy melyik jobb,F1-2012 vagy a 2013-as verzió?
 Habár hallottam hogy a 2013-as nem lett nagyon eltalálva,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. 
- 

don dante aktív tag válasz  devilinsid3

üzenetére devilinsid3

üzenetéreSegítségek nélkül még szebb lenne... Azért nem rossz... 
- 

giigz veterán válasz  devilinsid3

üzenetére devilinsid3

üzenetére   
- 

devilinsid3 addikt 
- 

Đusty addikt Ha kiveszem a steam-ből is a játékot és uninstallálom, elajándékozva más tudja újból használni, jó lesz a kód? 
- 

lacy86 addikt válasz  --Lorant--

üzenetére --Lorant--

üzenetéremar giigz linkelte!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

giigz veterán válasz  --Lorant--

üzenetére --Lorant--

üzenetére
- 

--Lorant-- aktív tag Sziasztok! F1 2013 topik van már? vagy nincs? nem találom.....  
- 

Kidy25 csendes tag sziasztok! én most vettem meg a játékot pár napja, és olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet frissíteni? mert sehol se találtam hozzá semmi ilyen lehetőséget. utána nézelődtem, annyit találtam hogy a Steamen kellene valahol, de ott se jövök rá mit merre hogyan. ha valaki esetleg tudja hogy hogyan kell, annak megköszönném a segítséget. Peace 
- 

Sziasztok, ha valakit érdekel van egy F1 2012 Steam giftem. Cserébe más játékért, vagy eladó. 
- 

kliszi senior tag Tud nekem valaki segiteni abban hogy a játék pár perces játék után kidob az asztalra . A konfigurációm az elég jó ultra felbontásban is szépen megy de lejebb vette a felbontást és akkor is kidob . Driverek a legfrisebbek amik vannak . Valakinek van ötlete ? 
- 

don dante aktív tag Nálam is volt már ilyen...Ahogy profilnál entert nyomtam bedobta, hogy profil sérűlt... Megoldás annyi, hogy kilépsz azonnal a játékból alt+f4 segítségével, és újra indítod a Steamet... Ha már rányomtál az ok-ra amikor kiírta, hogy a profil sérült. Akkor kezdheti előröl az öcséd.... 
 Remélem tudtam segíteni.Üdv Don  
- 

tkesy őstag Azt hiszem a következő rész NEM fogom megvenni... Volt két profil a játékon belül, egyikkel néha az öcsém szokott offline játszani gép ellen, és minap nyögött valami olyat ez a f*s az automatikus mentés során, mikor meg szeretett volna csinálni egy évad kihívást, hogy megsérült a profilja ezért törlésre kerül... és ennyi... felhőszinkronizálás ki van/volt kapcsolva Kérdés: előbányászható vajon a profilja valahonnan, vagy tényleg végleg az enyészeté lett...  
- 

Đusty addikt Ha leszedem a játékot a steamről, gépről, utána elidegeníthetővé válik, hozzá lehet rendelni a kódhoz másik steam fiókot? 
- 

hermanyi addikt válasz  Feribacsi555

üzenetére Feribacsi555

üzenetéreMagam véleményét is írtam ,hogy szerintem még annyit sem ér . Már jó ideje a gépen sincs még a Steam mappából is kiszedtem , vagyis nem telepítettem újra mert csak a helyet foglalná.  
 Persze ha tört akkor nem kell csodálkozni a mentési anomáliákon.
 Steam előtt meg respect mert idén stabilak voltak . (már amennyit játszottam vele) 
- 

toki87 tag Nem azt mondtam.hogy nincs pénzem, hanem erre nincs! A gép nem egy mai darab nyugodj bele, de a minimumnak megfelel  
- 

toki87 tag És én honnan tudjam, hogy itt mindenkinek eredeti?  
 Nincs mindenkinek erre pénze 
- 

toki87 tag válasz  devilinsid3

üzenetére devilinsid3

üzenetére ekkora kicseszést, nem lehet mindenkinek kontrollerje ekkora kicseszést, nem lehet mindenkinek kontrollerje 
- 

toki87 tag válasz  devilinsid3

üzenetére devilinsid3

üzenetéreszerinted ha lenne nem azt használnám?  
- 

toki87 tag Sziasztok! 
 Bocsánat, én még csak most kezdetem el játszani a játékkal 
 Lett valami megoldás a mentési hibára? (billentyűzeten játszom)
 Előre is köszi!
- 

djrobaa aktív tag Használ valaki itt rajtam kivül Fanatec Gt3 RS v2 kormányt a játékhoz? Megoszthatná a beállításait a kormányhoz. 
- 

willike71 tag Jövő hét szombaton (szept. 7.-én este 19:30-tól) ismét GoCompete Gokart-ot szervezünk. Ezúttal a Budaörsi gokart pályán (Budaringen). Részletek a gocompete.hu-n a Fórum Csevegő/Gokart topicjában. Aki netán szeretne még jönni az ott a topicban jelentkezzen. Eddig két alkalommal rendeztünk ilyet (Battaringen és GokartVácon), mindkét esetben jó buli kerekedett belőle, most sem lesz másképp. Kedvcsinálónak itt az előző gokart versenyünk összefoglalója: 
- 

willike71 tag válasz  MC HOBO

üzenetére MC HOBO

üzenetéreNekem is valami 36 közepe időm van TT-ben és ugyanazzal a setuppal (talán ezért lehetne még jobb is a TT) a ligameccsen 37.8 sikerült, ami minden várakozásomon felül kerekedett.  
 Annyit azért érdemes hozzáfűzni, ahogy nálad kedves exmate, nálam is a kemény keverékű gumival sikerült ez online időmérőn. Ezzel a PRO ligában a 7. rajthely lett meg és a verseny végén az 5. helyen értem be. Számomra élvezetes volt, mert ugyan az első kanyarban kiterelt a versenytársam, de ezért sokat kellett előznöm az előrejutáshoz: 
- 

barcalaci84 őstag car setupban mit kéne máshogy állítani hogy 50%-on is jól működjön? 
 pl Austinban is hiába ment 25%os versenyen a 8 , 9-ik körben 1:38 közepe eleje, az 50%-on alig bírtam bemenni 40 alá ugyanazzal a setuppal...
- 

MC HOBO aktív tag válasz  devilinsid3

üzenetére devilinsid3

üzenetéreEz így van, teljesen más setuppal megyek online futamon, mint TT-ben...  
- 

devilinsid3 addikt válasz  MC HOBO

üzenetére MC HOBO

üzenetéreszerintem próbáld meg időmérőn keményebben nyomni, mert azzal a TT idővel a 37 közepe simán hozható Austinban  
 amúgy az is lehet, hogy te TT-ben azért mész annyival jobb időt (ami nem teljesen ennek tudható be, de kicsit javíthat az idődön), hogy nagyobb végáttétellel mész, míg időmérőn ugye a versenyhez is próbálod alakítani a végsebességed
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha meg ennyid sincs akkor nem értem ó, hogy hogyan tudsz a játékkal játszani, ugyan is ha élvezni is akarod a gamet ahhoz azért elég jó vas kell...
 Ha meg ennyid sincs akkor nem értem ó, hogy hogyan tudsz a játékkal játszani, ugyan is ha élvezni is akarod a gamet ahhoz azért elég jó vas kell...