Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6166) keIdor


keIdor
titán

Na, haver elhatározta, hogy lecseréli a Golf IV-jét, amiben lassan 400.000km lesz. Gyakran járja Európát, és már fél, hogy egyszer otthagyja, de eddig megbízható kis járgány volt... meg kis is nőtte már, keveset lehet abba pakolni. Az autót különben én is sokat fogom vezetni. Ő is olyan, mint én, hogyha "hétköznapi" autó, akkor csak német, esetleg még japán, de inkább német!
3 Misi környékén nézne valami használt cuccot, a mostanit eladja, de csak pár százezret kap érte max... olyan 150.000 valós km alatti kell neki, ami szóba jöhet: VW, Audi, BMW, Skoda Superb (VW, Audi ugye...) talán még Mercedes, de mivel azt a legdrágább fenntartani, meg gyakran kell vinni szervizbe, így az kicsit másodlagos. Opel-ről lebeszéltem, pedig abban is gondolkozott. Nekem semmi bajom az Opel-al, sőt az (OPC) Insignia és OPC Corsa, Astra az még tetszik is, de a Vectra-k nem a szívem csücskei, ebben az árban meg azt kéne keresni, ha már Opel... Insignia még drága... meg különben is, az GM (bár már nem sokáig, mert valami Osztrák-Kanadai cég megveszi az Opel-t)
Én BMW001 véleményére nagyon adok, mert látom, hogy vágja a témát, tehát akkor Diesel kiesett, 30d legalábbis... egyikünk se az a "bunkó, megakar halni" sofőr, de néha szeretünk oda lépni neki, én is, ő is, tehát ha a Diesel nem bírja ezt, akkor felejtős...
Ami főleg játszik, A4, A6, BMW3, BMW5, Jetta, Passat... talán még EOS, ha belefér, bár nem fog, ahogy a friss A5 sem.:D
Hát 18i és 20d alatt semmi sem lesz, az tuti, bár lehet lesz 1-2 jobb fajta (állapotra gondolok) amire esetleg rábólinthat... linkelek egy bár BMW-t (ide csak azt offkorsz) pár hozzáértő mondhatna róla véleményt, hogy ő elmenne-e megnézni azt, megérheti-e.

320i - jó állapotúnak néz ki, felnicsere viszont egyből lenne rajta.
320i - tetszik ez a kék szín, állapotra is jól néz ki.
530i - ez miért ilyen olcsó...? :F Meg azaz automata váltó se kéne, egyikünk se a híve...
318i - kevés LE, de kombi, amibe lehetne bőven pakolni...
728i - gyanúsan olcsó ez is...
323i
320i - kombi :K
320Ci
M5 - :F mondjuk hiába is ennyi, nem tudnánk tankolni, egy körre, viszont igen-igen elvinném!:)
328Ci
325Ci
325i
Így hirtelen ők az esélyes Bajorok, bár esetleg még linkelhettek Diesel-t is, amiben megbízható motor van... (25d talán a legjobb, de lehet tévedek...)
Olyan 170-175.000 valós km állás is még jó, de valahol meg kell húzni a határt... A 7-es nem lesz, mert én 21 vagyok, ő 24, nem kell nekünk még 7-es BMW, mert minek? De megnézném szívesen ettől függetlenül, de inkább 3-as 5-ös lenne a nyerő! Az M5 az meg igen érdekes, de az azért esett ki alapból, mert nem tudnánk fenntartani...:D na körülnézünk addig a karikásoknál is, bár egy másik ismerősömnek van 2003 Audi A6 2.5 TDi, nagyon megy, tetszik azaz autó, és nincs vele gond, hiába diesel...

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.