Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20028) #75912448 válasza Topanka (#20022) üzenetére


#75912448
törölt tag

Nekem már kész a HTPC, már nem filózom :) Ráadásul annyira rendben van, hogy a médialejátszó fogalma már csak rossz emlék számomra, el is adtam őket :) Kép és hang rendben, kezelhetőségben egy napon sem említeném az asztali lejátszókkal. Sosem dzsúkbokszoltam ,de pl XBMC alatt gyakorlatilag 1 perc alatt belőtt több száz filmet úgy, hogy 1 gombot nyomtam meg. Így most ilyet is használok. Képminőség különböző renderer kiegészítőkkel bőven meghaladhatja a médialejátszók képességeit. HQV mérések szerint ez sem kell hozzá.

HD hangok 100%-ig működnek, sőt, mindenféle hang és képfájl ami eddig problémás volt. 2 rossz kódolású filmem volt amivel nem bírt (médialejátszók igen), melyet 1-1 BD50 megoldott.

Egy biztos, csak olyan ember vágjon bele, aki rászán 1 hetet a konfigurálásra, utánaolvas bizonyos dolgoknak, otthonosan mozog szoftveres környezetben. Utána meghálálja, nem kell többet hozzányúlni. Ha kép és hangminőség upgrade-re vágynék, akkor az OPPO lehetne újabb szint, pl a 103-as, normál médialejátszó számomra értelmét vesztette. Egyetlen egy dolgot sem tudnék mondani a javára, csak a plug n play szól mellette. Ettől még természetesen továbbra is érdekel az iparág, mindössze a házimozim már nem ezek a kis masinák hajtják.

Szóval egy szót tudok mondani a HTPC-mre, imádom. :D

Kábeltémával fórum szinten nem foglalkozom. 100 félék vagyunk, teljesen másképp érzékelünk bizonyos dolgokat. Mindent, ami érdekel kipróbálok, a saját szememmel akarom látni, így vagyok a kábelekkel, így voltam a HTPC-vel is. Kedvencem mikor olyan emberek nyilvánulnak meg kábel ügyben, akik sosem próbálták, elméleteik vannak, de nem próbálták azonos megjelenítőn, azonos forrással különböző kábeleket.

1-2 hónapja eszembe nem jutott volna hátépécézéni. Parker, cekkk és többen ajánlották, kipróbáltam, most itt tartunk...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.