Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20022) Topanka


Topanka
aktív tag

Lemaradtam egy kicsit itt a fórumban, ezért vissza kellett. olvasnom egy kicsit.
Még mindig tart ez a kábel minőség vita?
Nem bírom már ki, hogy ne szóljak hozzá.
Egy, nem értek hozzá nagyon, de biztos parasztvakítás volt amikor Volszkij-ban a világ második legnagyobb ...gyárát építették, minekünk magyaroknak a kábelezés és bekötés volt a feladatunk, és a profibusz, avibusz rendszereknél nem volt mindegy milyen kábelokat használtunk, mert az árnyékolt erenként több bites szekvenciális jeleket átvivő kábel és kábel között is nagy különbség volt.
De ugyanez volt a helyzet Svájcban a föld alatt kiépített részecskegyorsítónál.
Nálunk kb ez a helyzet, van az asszony aki mindent megmagyaráz, de azért nagyon szeretem, bocsi, Őt szeretem a legjobban (éppen mögöttem áll) ajaj!!! és amit ért azt fogadja el, illetve veszi meg.
Van a férj, jómagam, és ami jobban tetszik, ami megfog, aminek jobban örülök, azt fogadom el, és veszem meg. nem akarom tudni, és nem érdekel, hogy miért.
Álltalános iskola: Newton törvénye már rég nem helytállóak, de még meg sem jegyzik, csak azért használják, mert megközelíti a valós dolgokat (a jelen ismeretekben) és könnyebb vele számolni. (Stephen Hawking)
Nagyon rossz vagyok töriből, de honnan is jöttünk mi magyarok? Fingom sincs, de publikált írás van arról, hogy valahonnan az Asszírok földjéről, ahol volt egy Arpad nevű város. Etelközben csak szaporodtunk 3 nagy törzsel. stb.
Ezzel azt akarom kifejezni, hogy az ember próbálja ki a dolgokat, ebben az esetben a HDMI kábelokat, és ha minden más feltétel azonos, számára van szubjektív különbség ami megér annyi árkülönbözetet, és ami a legfontosabb, hogy ezt nagy örömmel, és elégedetséggel könyveli, vegye meg a számára a jobbat, érzésben ez a vitathatatlanul a legjobb döntés, és ezen semmilyen tudományos magyarázat nem tud kifogni.
Amiről nem tudunk, az még létezhet.

Erről a legjobb példa most jutott az üres fejembe:
Legkisebb leányomnak problémái vannak a gyomorsav termeléssel, elég sok van belőle.
Az egyik orvos azt mondta erre, hogy a legjobb ellenszer a saját széklete lenne.
Nem tudom, hogy így van e, de ha így is van megenné itt a fórumon valaki?
Szar érzés lenne, a szó szoros értelmében. Én nem.

"Regger"

Most mi lesz? HTPC, vagy Dune?
Még én sem bírtam eldönteni.
A TV vásárlás és a tetőtér beépítésének elkezdése egy kicsit kiganézott alattam.
Így van egy- két hónapom, hogy eldöntse.
Az új megjelent, vagy nem megjelent lejátszók nemigazán lesznek nekünk jók, tzdod mire gondolok, így vagy visszanyúlunk a Dune Max, Duo, Smart stb.-hez, vagy HTPC. mindkettő nem megy egyszerre nekem.
Ez a sok licence per nekünk felhasználóknak nem a legjobb, és az az érzésem, hogy a közeljövőben nem is fog rendeződni (Kína, +gyártók). De ez nekünk is elsülhet jól, csak mikor?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.