Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40197) kiraly.andra válasza kiraly.andra (#40196) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Most a Storage menüpont felől közelítettem meg a dolgot (az előző az Apps felől volt), ott ugye több csoport van (Apps, Pictures, Videos, stb.), melyekből aztán tovább lehet lépni a részletekhez, így az Apps-ra kattintva jön az alkalmazások listája. De először meg akartam várni, hogy kiszámolja a csoportok helyfoglalását. Nem megy neki, a "Calculating" végét nem tudtam kivárni. De nem is nagyon lehet, mert egy idő (kb. 10 perc, nem mértem) után újraindul a telefon.

Ezt többször kipróbáltam, mindig ez van. És az így elindított boot folyamat nem tud befejeződni, legalábbis emberi időn belül nem. Ilyenkor az marad, hogy hosszú gombnyomással újraindítom, ekkor már normális a boot (1 perc alatt kész).

A végtelen "calculating" problémára nincs sok találat, javasolnak cache partíció törlést (nem segít), gyári visszaállítást (nem próbáltam még, mert többeknek ez sem segített), sok türelmet (valakinél 15 perc után megjelentek a számok), helycsinálást (nem volt most nálam változás, ha eddig elég volt, most hirtelen miért nem elég? de azért töröltem 2 Gb-ot, most 26 foglalt a 32-ből, emiatt szerintem nem kelle hisztizni). Mondanak olyat, hogy egy hibás fájl miatt nem fejeződik be a kalkuláció, de hát ezzel mégis mit lehetne kezdeni, hogy találjak megy egy ismeretlen módon hibás fájlt?

Mire utal vajon ez az egész? Hardverhiba? Itt az idő egy új készülékre? Eddig semmi bajom nem volt vele, okom egy se, hogy lecseréljem, de így már nem igazán lehet használni.

:a:

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.