Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39780) eszgabor válasza crok (#39779) üzenetére


eszgabor
aktív tag

Rendben, bocsi, nem ismertem ezeket a beillesztős lehetőségeket!
Alapvetően nem is biztos, hogy csak a FB csinálja ezt, mert most, hogy reprodukálnom kellett a hibát és feltettem mident sorban míg elő nem jött a hiba és most pl. a onedrive volt az, ami egy biztonsági módba bootolás, majd normál bootolás után egészen addig írogatta a hibát míg le nem töröltem az appot a telefonról, holott a biztonsági mód után normálisan bootolva csak a google fiók marad meg. Szóval nem tudom hogy törölt fiókkal is próbálta-e piszkálni a kontaktokat vagy mi történt.
Annyit nyernék vele mindenképpen, hogy egy appal kevesebb piszkálja a kontaktokat, de a probléma inkább rendszerszintűnek tűnik. Mivel az oprendszer már évek óta nem frissül, így gondolom az appok változhattak. Eddig biztos volt valami limitáció az appok készítői számára, de mivel a google úgy gondolta, hogy elég idő eltelt már a régi androidok óta és a maradék felhasználót is ideje újabb készülékek felé terelni, így feloldották a limitációt, vagy legalábbis megnövelték a korlátot. De ez csak fikció, lehet, hogy simán egy benézés eredménye.
Az a baj, hogy gépész vagyok nem programozó, így ezzel az adatbányászattal is megszenvedtem, meg fogalmi zavaraim is vannak, hogy pl. egy root-olással mi változik meg a készüléken. Pl. attól kezdve feltételezem, hogy egy rosszindulatú kód könnyen meg tud változtatni valamit az oprendszerben és pl. keyloggert futtatni vagy ilyesmi, de lehet nincs igazam.
Megpróbáltam egyébként a root-olást, mikor a logcat dolgot csináltam, mert sokáig nem boldogultam az adatok kinyerésével (nem sikerült adb szervert csinálnom az android studio-hoz), de az xda-n az egyetlen veszélytelen módszernek a one click root-ot ajánlották, de kiderült, hogy 40 dollár (úgy rémlik) Lehet már a telefon se ér ennyit, ha még adna érte valaki pénzt egyáltalán :-)
Ezeket a további FB lehetőségeket nem is ismertem. Ha úgy adódik, akkor kipróbálom őket.
Most igazából sikerült felvarázsolni a google, facebook, messenger lite és simple fiókokat egymás mellé. Csak a microsofté hiányzik nagyon, de attól már lehal. Nem tudom segítene-e, ha a FB helyett lenne fenn valamelyik webalapú, amit javasoltál és akkor hátha menne még a MS is...
Ha lesz türelmem megpróbálom :-)
Köszönjöm szépen a segítségedet!

Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.