- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_ #51655 üzenetére
Szerintem nem lesz gondod. A kivezetéseket ellenőrizd azért, de azok általában rövid oldalra kerülnek, ahogy én azt látom.
Ha jól sejtem rendelni akarod és nem személyesen megvenni. Utóbbi esetben simán kipróbálhatod vásárlás előtt és így nem érhet meglepetés.Én nem használok fóliát. Ez szvsz szokás, ill. felhasználás kérdése. Mi útközben nem használjuk a cuccost, zsebre vágni nem tudjuk
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_ #51643 üzenetére
Nekünk van egy prestigio 8" tabletünk, a tiédnél régebbi (multi 2 és még két magos procival) és működik az usb-s bill-csatlakozás.
Nem ez az igear típus, hanem más (bocs most lövésem nincs a márkájáról), de szvsz arra figyelj hol fogja meg a tabletet.
Amit mi vettünk, annak a 4 sarkában van a beszorító pofa. Na ez gondolom a tabletek 90%-nál hülye megoldásnak bizonyul, mert a ki-bekapcs gomb az az egyik sarok közelében van (mindegy, hogy rövidebb, vagy hosszab). -
-
DarkByte
addikt
válasz
Mercutio_ #46139 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nincs kedvem vele vesződni ha most még vissza engedik cserélni. Inkább ráfizetek, veszek egy LG GPad 8.3-mat vagy egy 2013-as Nexus 7-et, bár annál a GPad-nak jobban örülnék a nagyobb kijelző miatt. Nem akartam ennyit költeni tablet-re de inkább minthogy legyen egy tablet-em amit inkább nem használok mert nem szeretek használni.
-
violentSt
tag
válasz
Mercutio_ #45618 üzenetére
Azért a garira hivatkozás sem megoldás mindenre.
Ismerjük az "Ez sajnos szoftveres gond, amire nem terjed ki a garancia"
Illetve a "Ez nem befolyásolja a normál használhatóságot" mondatokat???
Pont wayteqéktől kaptam több esetben is...
Na azóta kerülöm is őket, pedig előtte jópár cuccukat használtam. -
Ace owner
addikt
válasz
Mercutio_ #45615 üzenetére
ne feledd hogy a kijelzo sarkainal a hotol elvalik a ragasztas es atszurodik a feny, ahol csatlakozik a femhez. Kiabrandito latvanyt nyujt, megy is majd gariba, plusz a bekapcs gombom mar csalen all, egyik fele beljebb van.
Mindent osszevetve banom hogy nem vartam meg 2 honapot mert 100k-ert vehettem volna miixet plusz xboxot. Azzal 100x jobban jartam mert asztalim nincs es xboxot is szeretnek. Szoval lehet kampo lesz a wayteqnek. Ettol fuggetlenul szeretheto, ennyiert megeri.
Ha gariba adom akkor az otg kabelt is vissza kell adnom? Mondjuk ha kicserelik akkor mindent cakkpakk vissza es adnak egy bontatlan dobozt?
Ja meg fekete hatternel foltos picit a kijelzom szele de ez mar pont nem erdekel. -
venesia
csendes tag
válasz
Mercutio_ #45592 üzenetére
Sajnos nekem is volt szerencsém egy prestigio quantumhoz, egy hét wifi szenvedés után vissza a boltba. Többféle routerrel is próbáltam, pár méterre már gyalázatos lassú.Alcor Q813i detto. Nem értem miért adnak ki piacra ilyen gépeket ??? És nem a fém hátlap -ipadmini fém hátlappal szuper wifi mindenhol. Lenovo yoga amiről irok-tökéletes wifi mindenhol. Szóval inkább hülyére veszik az embert.
-
violentSt
tag
válasz
Mercutio_ #45592 üzenetére
Masik eszkoz okes a halozaton?
Szvsz router lesz a ludas vagy a net...
Egyes routerekkel nem kommunikal megfeleloen, ez nem egyedi eset
Eleg sok b brand tabrol elmondhato
Nekem full n-es routerekkel hasit tobb falon keresztul nagy tavbol is (3 kulonbozovel is probaltam)
Viszont az otthonival (asszem csak n light-ot tud) nem az igazi
Sot inkabb a hasznalhatatlan kategoria... -
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45500 üzenetére
Én anno vmikor az esti órákban töltöttem le és akkor lejött 1-2 perc alatt. Gondolom szerver terheltség függő is, viszont ha nagyon nem akar lejönni, akkor INNEN is le tudod kapni. A letöltött fájlban benne lesz a telepítési útmutató is ill. a szükséges driverek stb.
Wi-Fi:
Beállítások/Wi-Fi
Itt a jobb felső sarokban menü gomb (függőlegesen 3 pont), majd Speciális
Ezen belül meg sztem már egyértelmű lesz. -
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45496 üzenetére
Framaroot-ot nem próbáltam (nem is merném).
Csak abban az esetben rootolnám, ha 100%-os visszaállítási lehetőség is lenne (gari miatt).Reklámokat leginkább az ingyenes app-ok dobálják. Ez többnyire kiküszöbölhető, ha ki van kapcsolva az app futtatása közben az internet kapcsolat.
-
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45461 üzenetére
Azért írtam a 2-3 napot, mivel nálunk csak 1 edigital van.
Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van
) és ott is találtam Quantumot.
Én is Nova-val használom, teljesen jól működik vele (jobb mint a gyári). Mikor megvettem nekem alapból a v.1.0.6 firmware volt rajta, de a készülék frissítőjéből egyből felraktam a v.1.0.08-at. Amit frissít:
1. New Wireless Display driver
2. Prestigio applications updated
3. Other minor bugs fixed
A fw megtalálható itt is: [link]Ezen kívül a számomra alap appok kerültek még rá mint pl. Total Commander, Cleaner Master, QuickPic stb. A gyári fájlkezelő kuka ill. a Prestigio Telepítőt is kigyomláltam /sdcard/system/apk. Utóbbiból csak a flashplayert telepítettem fel. A gyári videólejátszó meglepően jó, szépen visz mindent még a feliratokat is, így a MX Playert még nem telepítettem fel.
A Quantumot egyébként lehet rootolni is ill. CWM is van hozzá, ami a Cseheknek köszönhető: [link]. Írtam múltkor nekik ebbe a fórumba, hogy a visszaállítást is megoldották e ( pl. gyári recovery .... egy esetleges gariztatás miatt), de nem érkezett még válasz (biztos nem tudnak angolul
).
Így az infó hiányában még nem mertem rootolni.... pedig nem lenne rossz, mert sok a "számomra" haszontalan gyár app. -
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45451 üzenetére
Hát lehet, hogy egy adott edigis üzletben nincs v. elfogyott, viszont működnie kéne náluk, hogy áthoznak másik boltból. Én nem bp-i vagyok és jártam már úgy az edigiben, hogy ha vmi nem volt a helyi üzletben, akkor 2-3 napon belül áthozattak máshonnan.
2 hete mikor vettem a Quantumot, akkor elég sok helyen meg tudtam volna venni az edigin kívül mint pl. euronics, laptopszalon, + 2-3 helyi számítástechnikai bolt is be tudta volna szerezni. Bp-en biztos, hogy még több lehetőség van, de ott van még az online lehetőség is [link], ill a tablet.hu. -
tjb007
nagyúr
válasz
Mercutio_ #44888 üzenetére
Ugyanannyira használható, mint a többi hasonló specifikációval bíró Bay Trail-T-s Windows 8 tablet
Az ára reális, Xbox nélkül többe kerül. Ha meg nincs szükséged a játékkonzolra túladhatsz rajta, így kijöhet egy 60-70e forintos ár, amiért cserébe minimum 1-2 év múlva kaphatsz ennél jobbat. -
violentSt
tag
válasz
Mercutio_ #44768 üzenetére
Persze vegyük... egyetlen vélemény
wayteqről van tapasztalatod?
mert nekem igen sajnos, többszöri, és az kb egyenértékű a kolléga állításával...
Ez így döntetlen(#44771) a.t.t.i.
Én sehol sem írtam, hogy az igazi a támogatottsága (az alcoré és a wayteqé sem az, de ennyi pénzért ez van)azonban frissítésügyileg wayteq szintet simán hozza...
-
rob210
nagyúr
válasz
Mercutio_ #44117 üzenetére
Az alcorral én is szemeztem, meg a prestigio-val.
Most, hogy már megvan a wayteq, nem bántam meg, hogy nem a plusz garit választottam, hanem a jobban optimalizált rendszert a prestigioval szemben és a komolyabb összeszerelést az alcorral szemben.
Az alcatelről nem tudok véleményt mondani, mert nem volt a kezeim között csak egyszer egy Média Marktban és akkor is le volt tiltva, mert a sok kis gyökér azzal játszik, hogy lepinezi a kiállítási daraboikat, nehogy már más is megtudja nézni
Minden esetre a wayteq-et csak ajánlani tudom, nagyon bevált nálam.
-
laszlohu
addikt
válasz
Mercutio_ #36138 üzenetére
Szerintem nincs :
Az MTK kétmagosai messze elmaradnak sebességben a többi soc gyártótól,
ezért a 6577 , 8377 - esek nem ajánlottak,
az új chipesek meg még nem nagyon vannak elterjedve 7" -en,
5" - en már igen.
Az újabb négymagosok :
MTK 6589 (inkább telefonokban jellemző), 8389 ( tabletekben jellemző ) -
wjoe
tag
válasz
Mercutio_ #34144 üzenetére
Mercutio_:
Én Kínából ezt rendelném 156 dodoért (~37ezer HUF):
HYUNDAI T7 QUAD CORE TABLET PC (EXYNOS 4412 GPS IPS)
Elfogadva a kis akksi miatti ~4 óra üzemidőt. -
hevizms
addikt
válasz
Mercutio_ #15707 üzenetére
http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-elf-android-40-tablet-pc-hd-screen-7-inch-8gb-1gb-ram-camera-black-p63286.html
http://www.iosen.com/new-ainol-novo-7-elf-ii-dual-core-cortex-a9-1-5ghz-7-inch-hd-lcd-screen-android-4-0-tablet-pc-1gb-ram-8gb-rom-with-processor-and-hdmi-port.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged