Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
Ace owner
addikt
válasz zoltan6 #44580 üzenetére
Mert az MM gariztatasaval csak jó tapasztalatom van,grandoet nem ismerem plusz ha mar Úgyis Pesten vagyok legalább most megvehetem. 10%ot visszaadnak igy nem olyan rossz Az ár sem. Grandora gondolom vissza kell kuldozgetni futarral ha gond van,mm meg utbaesik minden nap.
Galaxy Fold 4
-
spiritex
veterán
válasz zoltan6 #44675 üzenetére
Ezt írják: "Minőségi műbőr tok WayteQ xTAB-79qci tablethez. Kifejezetten a 79qci típushoz gyártva", felette ajándék fehér BŐR!tokkal. Úgyhogy átverés történt, mert nem azt küldték, ami ígértek!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz zoltan6 #44691 üzenetére
Nálam is bőrtokot ír! Meg hogy milyen hiper-szuper eredeti hozzávaló.
Szerk.:
Igen, ez a leggagyibb büdös, szúrós szagú, kínai tok, amilyet én is kaptam Kínából anno.
Szerintem ezt a céget el kell felejteni...[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Keresztapper
senior tag
válasz zoltan6 #44675 üzenetére
(#44731) Lacpac
- Nincs eközben töltőn véletlenül? Mert akkor az is lehet a baj egyes típusoknál (főleg kínai, vagy brandelt kínai modelleknél)
- Vagy a digitizer flexkábelének csatlakozója nem teljesen jól illeszkedik az alaplapra, lecsúszott stb.
- Vagy teljesen más, ami akármi lehet kb.(#44675) zoltan6
Kérd vissza a pénzt. 8 napig elállhatsz a vásárlástól a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján.
(de csak ha nem cégként vásároltál. Pontosabban lehet hogy akkor is, ha ők ezt a megszorítást nem ismerik.)
Más:
Hölgyek, Urak!
Hova tűnt a piacról az ASUS Memopad FHD 10?! És ha jól látom, hogy eltűnt, mi van helyette??!
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
parandroid
félisten
válasz zoltan6 #45959 üzenetére
Ennyiből normális laptopot max erősen avulóban lévő hardverrel kap (felújított business class C2D-gépek fél-egy év garival). Sok esetben viszont sokkal jobb alternatíva egy tablet, különösen ha a munkához/játékhoz úgyis mindenképpen asztali gép kell, a kicsi eszközön pedig csak tartalomfogyasztás megy (filmek, egyszerű játékok, streaming), és az is főleg utazás közben, vagy ágyban / mellékhelyiségben / fürdőkádban / mittudoménhol.
Tudom, miről beszélek, amióta megvannak a tabletek, folyamatosan és exponenciálisan csökkent a családban lévő laptopok kihasználtsága (asztali gépek maradtak, én is ezen játszok / dolgozok, meg a nagyobbik lányomnak is kell az erősebb hardver a játékaihoz), míg végül már egyáltalán hozzá sem nyúlt senki, úgyhogy a 3 C2D-s szubnotiból most ajándékoztam el kettőt családon belül, amikor otthon voltunk... A gond azóta inkább az, hogy kinél melyik tablet van, illetve hogy miért csak két tablet van, de ez is megoldódik, ha megjönnek az új táblagépek.
Bozek: 8"-en nem elképzelhetetlen, 10"-en azért kevéssé valószínű, hogy ennyiért talál.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz zoltan6 #45964 üzenetére
Azért lett most a tablet a divat, mert most ért el arra a szintre mmind hardveresen, mind szoftveresen, hogy gyakorlatilag csak a méretben kell kompromisszumot találnod, minden mást tud nyújtani. A laptoppal ugyanígy gondot jelentett az akku (az elmúlt pár évben ha nem vettem vagy 6 laptop akkut, akkor egyet sem), csak ott még a gép is alapból drága volt, meg az akku is hozzá, és még mindig ott voltak a méret- és súlyproblémák.
Pontosan ezért próbálkoztak a netbook kategóriával is, de ott sikerült mindenféle előny nélkül (igazából sem elég olcsók nem voltak, sem elég kicsik, sem elég könnyűek) a laptopok minden hátrányát újra prezentálni, meg is bukott a dolog hamar.
Az időtállósággal kapcsolatban egyébként sincsenek illúzióim, egyrészt örülök már annak is, ha két év múlva bármelyik még működni fog, másrészt ahogy írtam is, egyrészt nagyon gyorsan fejlődik az egész iparág, másrészt az is képlékeny még, hogy melyik platform(ok), vagy irány(ok) lesz(nek) a befutó(k).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz zoltan6 #46236 üzenetére
A mymemory.co.uk is jó áron adja.
+ 2 font a posta. -
z0d1AK
nagyúr
válasz zoltan6 #47237 üzenetére
Összességében ha azt nézed, hogy egy teljes értékű számítógépet kapsz és nem annyira rossz készülék, nem volna kiemelkedően drága. Az más kérdés, hogy az xboxos akciót követően már-már 60-65-ért is odaadták páran ezt a modellt és ugye azért a minél olcsóbb, annál jobb alapelv ezen esetben is él, bár szerintem 75-öt megér, főleg ha gyári Flip Cover tok jár hozzá.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
v_angelus
tag
válasz zoltan6 #47815 üzenetére
Megvan a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1. Csináltam egy gyári visszaállítást, mert olyan történtami még soha, felugrott egy kis ablak, hogy valami kártékony weboldal jött szembe, és ijedtemben visszaállítottam a gyári állapotot . Újra indítás után vettem észre, hogy eltünt a Prestigio telepítőből minden progi és, a képek is. Nem is baj, hogy így alakult legalább több a szabad hely. És egy kis utánnajárassal sikerült feltenni a flash-t is.
Tetszik a tablet, így hogy szinte semmi progi nincs rajta gyorsan működik.Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
Lovi24
senior tag
válasz zoltan6 #48683 üzenetére
Nem rossz! Az asztali gépen és a laptopon win8 van,tabletet nem próbáltam még windowsosat. Telóm is droidos,így többek között ezért is egyértelmű volt,hogy tabletben is droidosat nézek.... Nekem nincs bajom az androiddal
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest