Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz nextman #3699 üzenetére
131.500 forint vagy egy kicsivel többért az Extreme Digital -nál.
-
Luissimo
veterán
válasz nextman #3703 üzenetére
a felhasználói kommentek fontos visszajelzések, természetesen.
én is megtudom erősíteni pl. hogy az eredeti android 2.2-vel valoban nem teljeskörű a market.
Mint sokminden másra,erre is van megoldás a forumokon.
hja,és hogy törötten érkezett meg? meglehet.
de ez másfajta kütyüvvel is előfordulhat, amiota láttam hogyan rakodnak ki és be bőröndöket a repülőtéren, azota semmin sem csodálkozom.
ilyenkor jön a visszaküldés pl.
Lehet még rendelni a dhgate oldalról is, az azért jó, mert az eladó addig nemkapja meg a pénzt a dhgate-től, amig te valoban átnem veszed az árút.
A 2.2-es Droid, amivel jön, teljesen jól működik.
és a forumon vannak letölthető, újabb firmverek.
és a 4Gb nand flash egy sdhc kártya formájában van beépítve kártyaolvaso foglalatba, és minden további. nélkül kicserélhető egy 16gigásra.
belül a memoria modulok és az integrált videochip is Samsung gyártmány, és az alaplap és a ház is egy korrekt összeszerelés látszatát kelti.
én nembántam meg, hogy rendeltem egyet, most is erről pötyögöm be ezt a litániát.
A skype működőképes ráoperálása és napi hanghívásra használhatósága sokat emelne az amugysem kicsi elégedettségi faktoromon,bízombenne, hogy hamarosan erre is születik megoldás.
Összefoglalva, amig a sokatígérő WeTab nemfogja leváltani , addig ez a kis masina nagyon jó szolgálatot fog tenni nekem a mindennapokban.
Ti sem ijedjetek meg tőle... :-) :-) -
Luissimo
veterán
válasz nextman #3709 üzenetére
opera mini böngészget rajta, végül azjöttbe a legjobban.
flasht játszik, (nagyöröm a zte blade után ez a tudása)anysoft keyboard ketyeg rajta magyarosítva, mert a sajátja csak hosszannyomás után volt hajlandó az ékezetes betűkre.
youtube hd videokat játszva játsza.
Az árakon ne akadj fenn, az első rendelésünk nekünkis egy 169 dolcsis mukitól volt, csakaztán kiderült, hogy ő már nincs is az élők sorában.
ígyakadtunk maxstartra, igaz kicsivel drágább volt, de egy hét alatt ittvolt. -
hun_gery
aktív tag
válasz nextman #4780 üzenetére
ipad: 613g
ipad2: 601g
galaxy tab: 380g
dropad a8: 510g
dropad a7++/herotab c8m: 450g (ez kellett volna venned, ha bántja a kezed a +13 deka, amennyivel kevesebb a galaxy tab)[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Luissimo
veterán
válasz nextman #4780 üzenetére
szvsz,
1, egyáltalán nem annyira nehéz, meglátod.
ha könnyebblenne, akkor meg azlenne a furcsa
pont jó és kézreálló, megfogod szokni :-)
2, ha lemerült, akkor nyugodtan töltsd fel, kell neki jópár óra, és utána mennifog jópár óráig majd :-)
3, miazhogy még jó,hogy van adaptered ? ? Ezeksherint nemkaptál hozzá ? ?
akkor az negatívum, ugyanis jár hozzá.
de sebaj,ha van,akkor használd:-)
….....................................................
egyébirántpedig,
1, biztosan jolesz, meglásd kezesbárány, szépen megy rajta a mézeskalács ROM is :-)
2 , upgrade után működik pl. a skype is, ami előtte nemvolthajlando
3, upgrade után mennek rajta csodajo 3D-s játékok, mint pl. a SpiderMan, a ContractKiller, a NeedforSpeed, az Avatar stb.és megy rajta a 10.3-as FlashPlayer is kiváloan :-) :-)
a slatedroid.com oldalon találsz hozzá 2.3-as romokat , én a május 31.-it használom rajta :-) :-)
[ Szerkesztve ]
-
-
Pantok
aktív tag
válasz nextman #4795 üzenetére
99% hogy csak annyit visz el a gpu/egyebek, amit totálba ír neked az amit az OS megkap.
Sense-ben énis csak 380 totált kapok, különbséget ezeközött meg betudom hogy ennek a gpuja gyengébb mint annak, vagy hasonló.
USBhez meg ki kell kapcsolni az USB debuggingot.Zodiak ha ennyire kínai ellenes vagy egyszerűen ne kommentálj rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz nextman #4807 üzenetére
A memóriát olyan érdekesen kezelik ezek. Azén Haipad-omban is 256Mb van ha megnézem sysinfo-val akkor azt mondja, hogy 160Mb, de ebből max. olyan 70Mb szabad.
Más: korábban linkeltem egy oldalt, ahol főzött romok vannak Haipad és más hasonló tab-ok hoz. Kipróbáltam, de erősen bug-zik még. Nekem nem sikerült bekalibrálni az érintőképernyőt.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Saccco
nagyúr
válasz nextman #5284 üzenetére
Pl: Mobo Player - Van többféle változata.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
TTomax
félisten
válasz nextman #5951 üzenetére
Ezt most ne haragudj,de hogy gondoltad??? Ugyanazon a wifi jön be a jel amin te továbbosztod? Most vagy én értek valamit nagyon félre,vagy neked 2 wifi van a telefonodban.. Mert ha azt akarod,hogy bejön a jel a telefonodra a wifin,és azt te továbbosztod a tablet felé ugyanazzal a wifivel,akkor nagyon nem gondoltál végig valamit,mert fizikailag képtelenség... ez csak akkor lehetséges,ha 2 wifi van a készülékben...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz nextman #5964 üzenetére
De ez sajnos fizikai képtelenség,mert ahhoz nem normál wifit kell az eszközbe építeni hanem wifi repeater-t,ezt egyenlőre jellemzően csak modemba építik be,és felárat kérnek érte a "mezei" modemhoz képest,jócskán komoly hardveres különbségek vannak a normál wifi és e között,nem lehet simán swel elintézni... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
Smile8822
senior tag
válasz nextman #44787 üzenetére
Igen csak a fekete háttérben látszik de ha már kiadok több mint 24k-t akkor normális legyen ne pixeles.
Hiába csak egy pöttyről van szó akkor is zavar egy picit•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
-
nobela
senior tag
válasz nextman #52135 üzenetére
"Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el."
Na igen, ebből 2 partíció látszik: egy 1 Gb-s, és egy 4,20 Gb-s...
Az 1 Gb-s nagyon gyorsan megtelik, ezután pedig nem enged több appot telepíteni mondván nincs több szabad hely
Nos, az 1Gb-s partíción tényleg nincs, de a 4,20-as még szinte teljesen üres!
(Amúgy 2 különböző tab van a családban, és MIND A KETTŐNÉL UGYANEZ a helyzet! Ebből gondoltam hogy ez Android jellegzetesség)
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
taip
senior tag
válasz nextman #53116 üzenetére
Kösz, ez akár alternatíva is lehet. Bár nem tudom, hogy az 1 giga RAM és az 1,2 GHz-es proci mennyire erős. Az árát kellene tudni, akkor jobban meg lehetne ítélni. De legalább úgy tűnik nem a lehetetlent keresem.
khalox: Hát szerintem sem valószínű 100e alatt, az meg elég lélektani határ... viszont ha a paramétereit nézed, nem fog 1 hónap alatt elavulni.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz nextman #53116 üzenetére
Kerestem, de itthon egyedül a Telenor kínálatában találtam meg, még zuggsm-ekben sem.
Nálam Telenor nem játszik és egyébként is a hűség nélküli ár 105e Ft, annyit nem ér.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz nextman #53122 üzenetére
Dehogy akarom szolgáltatónál venni! Éppen azt próbáltam magyarázni, hogy sehol nem találtam függetlenül. Amit te linkelsz az Edigital-nál, az mind Wifi only.
Közben találtam egy Emag-os árat (82e), de ott meg a külföldi eladó és a garancia a kockázat.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz nextman #53124 üzenetére
Az csak a reklám helye, ugyanúgy mint az ajánlott kiegészítők.
A wifi only készülékek között listázza és a specifikációk között sem írja, hogy tud fogadni SIM-et. Nekem fel sem tűnt, hogy ilyen hiba van az oldalon.És hidd el, nézelődtem, mielőtt ide írtam.
-
Kasya
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz nextman #54666 üzenetére
Inkább itt kérdezd meg, nagyobb sikerrel kaphatsz választ: [link]
(#54669) Gyuri09
Ez az elérhető legfrissebb rá.
Itt körülnézhetsz még, hátha találsz egy custom ROM-ot (a 3G-s verzióra valókat még véletlenül se próbáld meg felrani rá): [link](#54671) mikloss
Az ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX) sokkal jobb vétel.
(#54672) Ketoiz
LG G Pad 7.0, WayteQ xTAB-8Q, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)
-
maxime
csendes tag
válasz nextman #61783 üzenetére
Igen, miután megvettem az SD kártyát, és nem települt rá semmi, elkezdtem a netet böngészni, és kiderült, hogy nem is fogom tudni erre használni. Pedig, hogy reklámozzák, hogy ennyivel meg ennyivel bővíthető a tárhely, de minek?! Azért ez is egy nagy átb@..ás, legalábbis az olyanokkal szemben, mint én, akik nem értenek hozzá.
Akkor megpróbálom megint a beállításokat, de marhára nem logikus, úgy, mint a PC-n. A belső tárhely ugye osztott, ahogy leírtam, ennek ellenére mindkét helynek ugyanaz a neve. Ha rámegyek egy alkalmazásra, és még fel is ajánlja a lehetőséget, hogy átmásoljam (mert nem mindig), akkor is az van írva, hogy átmásol ide: Belső tárhely. Na de melyikre? Eszem megáll. Nem akarom a programozókat bántani, de valaki ezt "lektorálta" egyáltalán? Jó, hogy nem egy felsőkategória, de azért szerintem a fájlkezelés egy alapvető művelet lenne. Na megyek kísérletezni, fogom a jó öreg papírt és ceruzát, és megpróbálom felvázolni, mi hol lehet. Jó kis időtöltés.
-
maxime
csendes tag
válasz nextman #61787 üzenetére
A tarhely ballitasoknal csak azt tudon kivalasztani, hogy belso tarhely vagy sd kartya, de a belso kozul nem ad lehetoseget a valasztasra. Arra rajottem, hogy amit a nagyobb reszre mozgatok, azt pipaval jeloli, de nem lehet mindent atmozgatni, igy elobb-utobb betelik ez a hely. Probalok feltolteni kepket.
-
spiritex
veterán
válasz nextman #61787 üzenetére
Köszi, de engem a Miért? érdekelne elsősorban. Hogy melyik az az alkatrész, ami okozza ezt. Mert akkor legközelebb kerülném. Ugyanez a valami miatt nem mennek az online tv adók sem a Lenovo-n H/W dekóderrel MX Player-el, míg az Ainol-on gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
cynric
tag
válasz nextman #62203 üzenetére
Vettem már rendes boltban gépet és a Lenovo saját szervízét kellett megkeresnem. Nevet nem mondok. Ez akkor Lengyelországba szolt és 5 nap alatt megjárta, teljesen korrekten. Azóta Magyarországon van, azt hiszem a Telemaxnal, amire nem szoktak jót mondani, utoljára olyan fél évvel ezelőtt néztem utána.
Ez remélem azóta változott, azért kérdezem!
7lövetű konyhakés
-
cidalain
veterán
válasz nextman #64393 üzenetére
Én a külső tárhelyet a fotóknak, videóknak, filmeknek, zenéknek értem.
De mondom, ha olyan igények vannak hogy fel kell rá telepíteni egy 4 gigás játékot, akkor olyat kell venni, amire ez ráfér. Ez nem a gyártó hibája szerintem: az igényeid nem találkoznak a tableteddel -> nem jó tabletet vettél.
Én rohadtul nem örülnék, ha csak 32 és 64-es tablet lenne, cserébe 60-70ezer forintért, mert nekem nincs szükségem extra tárhelyre.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz nextman #64396 üzenetére
pedig ez a másolósdi tiltás android 4.4-től így van (kb 2 éve)
ha veszel egy laptopot 500 GB-os tárhellyel, akkor otthon kiderül, hogy hogy az 500 tulajdonképpen csak 470, az oprendszer elvisz 15-öt, a recovery meg 10-et, marad 445. és ez már így meg mióta világ a világ.
ilyenkor van az hogy előtte utánanéz az embert, és mást vesz. vagy ha mégse akkor online rendelésnél van 14 napja szó nélkül elállni a vásárlástól...[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Minden ami hőszivattyú
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest