Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
válasz Beni2360 #52883 üzenetére
Régebben így volt, ahogy írod, de az új verziók már egy ideje rá tudják írni kisebb kártyára is a lementett image-et. Feljön egy üzenet, hogy kisebb a kártya a kelleténél de továbbenged és jó is lesz, ha nem volt teleírva az amiről mentettél.
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #52894 üzenetére
Egész de. úgy állt.Azután elmentem dolgozni.Most hazajöttem és betöltődött. Órákon keresztül mi történt??
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz hunaqua #52905 üzenetére
Akkor most működik? Lehet, hogy nem volt net vagy megjavult az elérés, passz. Még nem találkoztam ilyennel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz Pelican #52902 üzenetére
Mivel 1x megjártam azóta nem foglalkoztam vele. Én nem írok semmit a kártyára max frissítéskor de az nincs már olyankor benne. Van vagy 8 kártyám inkább újat írok.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #52906 üzenetére
Volt minden.Órákon keresztül a Kodi logo alatt ment a "bővítmények kezelése " információ.Nem reagált semmire,azután meg egyszer csak elindult.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
darvinya
titán
válasz kicsigee444 #52910 üzenetére
Egérrel tudod vezérelni és kiválasztani.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Laza...
addikt
-
kicsigee444
csendes tag
-
mexel
veterán
Van valakinek (nexbox) A95X S905X box-a?
Ha érdekel hozzá valakit jó droid fw az írjon és küldök egy fw-t, szeretném ha kipróbálná még valaki.
( beállítva hogy a videók működjenek stb stb és így a7-es droiddal megy dualban is)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ezt a devel verziót (egyből letölti) ki lehet próbálni S905-n és S912-n is, nem kell dirtyregions, vajsima minden. A szokásos 1 röccenés az első feliratnál Kodi "ficsőr".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
horeee
tag
Beelink GT1 ultimate készüléknél olyan mélyen van az optikai csatlakozó, hogy a hirtelen kezem ügyében levő 3 db optikai csati közül egyet sem tudok elég mélyre dugni.
Szétvet a méreg... Senkinek ilyen gondja még nem volt eddig, csak én vagyok villamos?
Hol lehet olyan boltot találni, ahol még válogatni is tudok az optikai kábelek között, hogy olyat válasszak amelyik ide befér és nem csak annyi az opció hogy van/nincs???
Vagy most mit kezdjek el farigcsálni? A kínai készüléket, mivel az a hibás, vagy a többezer forintos, nem éppen olcsókategóriás optikai kábeleket?[ Szerkesztve ]
Sunvell T95m-2GB > Beelink GT1 Ultimate
-
blakey
titán
válasz horeee #52916 üzenetére
Mi miatt nem tudod rendesen csatlakoztatni? Hol akad el a dolog? Nem kéne, hogy gond legyen.
-
hunaqua
addikt
-
goldenfish7
tag
válasz horeee #52916 üzenetére
Nem, nem vagy egyedül, a GT1 Ultimate-nél nekem is nagyon kell vigyázni, hogy ki ne essen menetközben az optikai kábel. Volt egy T-R42-es boxom, ott beakadt, bepattant rendesen a csati. Itt valahogy ezt nem sikerült a gyártónak összehoznia. Aki csak a TV-n keresztül hallgatózik, annak ez ugye nem téma...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Tanix TX3 Mini L esetében - ha nem szeretnék rá dual rendszert stb., csak a saját eMMC-jére az Android helyett CoreELEC-et, az Összefoglaló 62.f pontja alapján csinálva majd - érvényes ez a figyelmeztetés, vagy ezzel a fajta felállással nem lesz gond?
Előre is köszönöm a választ.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
horeee
tag
válasz blakey #52917 üzenetére
Az optikai kábeljeim bár nem egyformák, de mind hasonló, mert vackot nem veszek.
Kb ilyesmi mind:A box viszont ugyebár így néz ki:
Mint látható, egyik csati sem ér ki a készülékház síkjáig, hanem kb 1,5 mm-rel beljebb van.
A többinél ez nem is baj, de nekem mindegyik Toslink csatim kerek, és a henger átmérője szélesebb mint ez a négyzet alakú gödör, nos nekem pont ez a kb 1,5 mm hiányzik. Pont ennyivel kellene beljebb dugnom a csatit, hogy a körmök bekattanjanak a helyükre.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz horeee #52921 üzenetére
Digitális kábeleknél, totál mindegy hogy 300.ft.os vagy 30 000.ft.os ott NINCS OLYAN hogy jobb a hang vagy szebb a kép, ott vagy átmegy a jel vagy nem.
Nyugodtan vehetsz 500.ft os ócska optiai kábelt aminek nem ilyen bumburnyák a dugó része, és befér a GT1 burkolatától.
-
horeee
tag
válasz DroiDMester #52922 üzenetére
Értem én, de minden eszközömbe (TV, BluRay, erősítő, PC, T95m) be tudom ezeket is dugni, csak ebbe nem, pedig ez nagyon u-l-t-i-m-é-t...
ehhhhh..... kína....(#52923) vargalex
Pont az első gondolatom ez volt amúgy: véső, kalapács, kisbalta...[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Én is ilyet használok,talán Ugreen kábellel (hasonló mint a Tied),semmi ilyen gondom nincs.Bepattan és stabilan benne is marad.
-
snpetit
aktív tag
Kipróbáltam a másik X96-al is. Ez 1GB-os és más a nyák is teljesen. És ennél, nem akad a felírat csak az elsőnél és ott sem zavaró nagyon. Ez a kisebb box (ami nem akad felíratnál) viszont látványosan lassúbb a menükben és működési érzetre.
-
blakey
titán
Az bosszantó, a gagyi összeszerelés eredménye. szerencsére még nem találkozam ilyennel. Mindegyik megfelelő helyen volt a boxoknál amiket eddig használtam.
-
mexel
veterán
Szia!
Ment pü. De szerintem előbb próbáld meg feltenni dualban, akkor a droid is megmarad és ugyanazt kapod sebeségben és funkciókban mintha csak CE-t tennél fel, de így megmarad a droid is és a későbbiekben nincs gond a visszaállítással ha kellene.
Android 7 mellé sikerülni fog.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kipróbáltam mindkét tippet, sajnos nem lett tökéletes. Ha az inputstream addonban leveszem a minőséget 720p-re akkor javul ugyan a stream folytonossága, de még mindig nincs meg az a folytonosság ami kéne. Mikrolaggok vannak, darabos a film. Ethernet-wifi, mindegy, nem változtat a minőségen
-
blakey
titán
válasz tboy93 #52929 üzenetére
SW gyorsításhoz nagyon kevés az S905W, S912-n már használható.
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok, feltettem mar mashol a kerdest, de ide iranyitottak.
Van egy X96 lejatszom, amit SD kartyarol hasznalok (LibreElec 8.2.0.1 S905.arm)
Halozat: X96 -kabel- Router -wifi- PC.
Az X96-on 2 USB van, egyiken egy kulso tapos HDD, masikba nemreg raktam egy 256GB Pendrive-ot.A bajom: PC-rol nem tudok masolni nagyobb (kb >1GB) file-t halozaton keresztul az X96/Pendrive-ra. Kisebb fileok atmennek, nagyobbat elkezdi masolni, de leall hibaval a masolas elejen (0%) egy ido utan (neha a file is megjelenik egy ido utan a pendrive-on, meret/datum stimmel, de tartalma ures).
Az X96 belso tarhelyre vagy kulso HDD-ra siman megy a halozati masolas nagyobb file-al is. Ha elobb atmasolom HDD-re, majd a KODI filekezelovel onnan HDD->Pendrive, az is siman megy.Valakinek valamit tipp?
[ Szerkesztve ]
OK
-
péjé
őstag
-
blakey
titán
Elvileg a holnapi Nightlyban benne lesz, lehet, hogy érdemes megvárni.
-
darvinya
titán
válasz kicsigee444 #52942 üzenetére
Mit nem tudtál egérrel megcsinálni?
Rá kell kattintani listában szereplő hónapra.Vagy böngészőből.létrehozni Google fiókot, ha még nincs fiók.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kicsigee444
csendes tag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz kicsigee444 #52944 üzenetére
Nem hisztizik, csak értesít. És értesíteni fog annyiszor, ahányszor új eszközről lépsz be.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Két dologban szeretném a segítségeteket kérni.
Adott egy Minix Neo U9-H 8.95.7 CE-vel.
Az egyik probléma, ami idegesítőbb: A múlt héten cserélnem kellett a NAS-ban HDD-t és így újra fel kellett vennem a Médiatárba a forrásokat. Az eddigi forrásokat az új elérési útnak megfelelően átírtam. Mindent szépen meg is talált, azonban előfordul, hogy a Médiatárban a Sorozatoknál kétszer jelenik meg az aktuális rész. Az egyiknek van címe (pl. 5X16 - The Grood), a másiknak, viszont csak a fájlcíme látszik (5x16). Mit lehet ezzel kezdeni? Ráadásul van egy sorozat, amit felismer magyar nyelven és felismer angolul (The Flash, The Flash - A Villám), holott csak az angol van beállítva. Van egy másik sorozat, amit meg teljesen félreértelmez. A The Gifted szerepel rendesen címmel és időnként megjelenik The Gifted Man címmel is egy sorozat, ami teljesen más sorozat. Nem tudom, hogy érthető-e, hogy mit szerettem volna írni. Nagyon idegesítő ez a jelenség!
A másik egy apróság. Mostanában a menüben való mászkálás egy kicsit mintha laggolni. Eddig ilyen nem volt. Elvileg dirtyregions be van kapcsolva, így nem tudom, hogy mi lehet a baj, eddig ilyen szintén nem volt!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy t95q amlogic s905x2 android 8.1 4k boxot.
4gb+64gb memóriával.Kiírtam a coreelec 9.01 verziót.Át szeretem volna rakni a győkér könyvtárba a gxl_p212
dtb img file-t,de nem találok olyat ami nekem kell.Mind 1-2- max 3gb van .Honnan tudnám megszerezni amelyik nekem jó?Elöre is köszönöm -
blakey
titán
válasz Dolphine #52946 üzenetére
Törölni kell manuálisan a médiatárat, ha a kettő közül az egyikre klikkelsz ami nem érhető el azon az ótvonalon akkor megjelenik az infóablak, hogy mit tegyen vele, tehát virtuálisan van ott. A beállítások alatt kell nyomni egy médiatár tisztítást. Videóra és zenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest