Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz darvinya #39398 üzenetére
Hát engem is érdekelne de tudtommal a kodi a lényeg és ebem a régi kodi van. De itt egy oldal kutakodj.
De nem találom közte a Estuary skint , külön emliti.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz darvinya #39402 üzenetére
Nem az a baj, ha telepíted akkor nem biztos, hogy elérhető lesz minden funkció.
Vagyis előbb mindent az alap skinen kell beállítani és akkor átváltani és ha valamit nem találsz akkor vissza menni az alapra és ott beállítani.
Ott van még az Amber az is hasonló, én végig pásztáztam este az egészet mielőtt töröltem a régi verziót. De max az Amber ami még hasonló. De most az említett transparecy-t nyomom szokni kell de kimondottan egy egész más élményt nyújt. Tanulni kell.
előtte telepíteni kell Mix -et - ez mit takar?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz darvinya #39404 üzenetére
Én most tettem fel ezt: LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012l_8.2.3.1_mix_ext4.img de a skin minden maradt a régiben mert KODI függő. A saját távját nem tudom életre kelteni semelyik dtb-vel, csak a légegér müxik.
-
darvinya
titán
Nem működik a Csicsóka M¡X.
Állandóan csak recovery jön be, szegény droid figura nyitott hasával.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
glugi
tag
Sziasztok!
Rég jártam itt, jellemzően csak akkor írok, ha gondom van
Szóval, S905X, januári LE, minden faja (1-2 érdekességet majd leírok*), de Gopro videókkal meggyűlt a baja.
2.7K @60fps (Gopro 6, bitrátát most nem tudok mondani, de bemásolom ha kellene) és nem csinál semmit, az első képkocka kimerevítve marad. 4K-t még nem próbáltam, FullHD ok. Lokálisan USB-ről, belső tárolóról és hálóról is próbáltam.
Még a hétvégén egy másik S905X és egy S905-ös lejátszóval is megpróbálom, de mindhárom kb. ugyanúgy van beállítva.
Létezik, hogy nem csipázza a Gopro fájlokat? Vagy csak kellene valamilyen speckó beállítás?
Ugyanezeket egy Samsung TV, illetve az itthoni laptopok, telefonok simán viszik.* tv beállítás gond - még nem jöttem rá az orvosságra: feliratos filmeknél, full sötét szobánál amikor megjeleníti a feliratot, akkor picit emeli a fényerőt, majd vissza. Samsung MU 8002-es sorozat.
** 4K ripek még mindig röcögnek néha, de tényleg icipicit, ez lehet rip hiba is, vagy csak a szemem csal meg (pl. The Martian első jelenete, amikor svenkel a tájon a kamera)[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz korcsi #39393 üzenetére
Meg lehet próbálni. Nem tuti hogy menni fog, mert sok változás volt a 7, és a 8 közt. A fájlrendszere se teljesen egyforma. Pld. a 7-esben a kernel modulok, és a firmware-k a /lib alatt, a 8-asban pedig már a /usr/lib alatt vannak.
Egyszerűbb lenne a 8-as LE-t komplett átalakítani ext4-re. Ha lesz időm, megcsinálom. Mást is érdekel úgy is. -
krsanko
tag
Hát nálam sem vált be a "mix" változat.Alig akart elindulni,lassú volt,nem lehetett csak 50/60/24Hz-et állítani a videó kimenetnél.A távot sem bírtam működésre bírni.A filmek hang ill.felíratváltásnál megakadtak,majd gyorstekeréssel utolérte magát pár másodperc múlva.Aztán egyszer csak hopp,fekete képernyő és kakukk nincs videó jel.Na gyors vissza az ext.4-t és a minden megy mint a villám.Ez van,marad az ext.4
-
peestike
őstag
Megkérdezném itt is, hátha...
Full hd tv-hez szeretnék tv boxot, semmi egyéb felhasználás, esetleg youtube.
Az új kódolásokkal a tv már nem boldogul, sokszor nincs hang, menet közben kimerevedik a kép...
Feliratos film, sorozat megy leginkább, ritkán a gyerkőc nézi a youtube-ot a tv-n.
Ezt szeretném kiváltani, mert a konvertálástól már kivagyok kb...
Remélem tudtok ajánlani konkrét típust, típusokat. Jó lenne, ha csak összerakom, pendrive bele, aztán mehet a tv-zés. Ne kelljen még romolgatni, mint egy telót.
Köszönöm szépen előre is!
Külföldi rendelés játszik, eu raktár előnyben az áfa miatt.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Pelican
őstag
A gopro file-ból tegyél fel egy mintát, hogy lássuk másnál is akad-e.
"feliratos filmeknél, full sötét szobánál amikor megjeleníti a feliratot, akkor picit emeli a fényerőt, majd vissza. "
Kapcsold ki a tévén a dinamikus kontrasztot esetleg ha van, akkor a local dimminget is, azok csinálnak ilyet.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
icepeti
tag
Sziasztok!
Szereztem egy Venz V10-et amivel olyan gondom lenne hogy áramot kap, a piros led ég, de nem tudom bekapcsolni a cuccot, semmire nem reagál, újra lehet ezeket flashelni? (Ha jól olvastam usb-a-a kellene hozzá)
Köszi
Üdv
-
krsanko
tag
válasz Csicsóka #39418 üzenetére
Lehet hogy a droid firmware más és emiatt lehet hogy nálam nem jó,Nálad meg ok.
A billentyűzet "O" gombjára megvan a médiainfó filmlejátszás közben,nagyon informatív és részletes,az eddigi legjobb.Viszont a keymap editor kategóriái között nem találom hogy melyikhez van rendelve az "O" és így nem tudom a táv valamelyik számgombjához hozzárendelni.A show info-hoz az "i" van rendelve,de arra csak az alapinfó jön be.Csak emiatt nem akarok egy billentyűzetet bedugva tartani.Valakinek esetleg ötlete?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Csicsóka #39418 üzenetére
Nálam az elöző exf4-nél még úgy ahogy ment a távom, de a mostani mix-nél totál halott.
Nekem egy régebbi MiniMX-G boxom van amiben állítólag ap6212. wifi van.A box 2db/8G - 1Gb a lan.
Egy sima 8-s LE fut és megy a táv is.
Amúgy szépen gyorsan felment és megy minden rajta kivétel a dvd iso, el sem indul.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz darvinya #39407 üzenetére
Estuary skin próbáltad? - nem kompatibilis evvel a verzióval. Nincs is a letölthető listában. Küldtem linket, hogy mi mivel kompatibilis.
-
Beni2360
félisten
válasz krsanko #39423 üzenetére
keymap editor-
Fullsren video-
other-
Show codec info- ott klikk
( és én a 0 gombot adtam hozzá.) mentéseket ne feledd.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Csicsóka #39433 üzenetére
Ok csinálnám
de nem fogadja el a libreelec jelszót.elfogadta
Sikerült még 1x köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz krsanko #39437 üzenetére
Én is voltam így vagy 2x és nagy nehezen találtam meg, aztán megint nem találtam. Most csináltam én is 2 távon azért rögzült a fejembe. El is mentem ha még 1x nem találom.
Örülök, hogy örülsz.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz darvinya #39435 üzenetére
Csak nem piszkáltál bele avval minx logóval amit kitettél?
Szerintem sikáld le 2x egy sd formaterrel és írd fel még 1x.[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz Csicsóka #39417 üzenetére
Hello!
Feltettem én is ezt a mix verziót. Tényleg villám gyors. Eyetlen gondom akadt eddig vele, nem működik az autostart.sh
Létrehozom a fájlt itt: /storage/.config/autostart.sh
Létre is jön. De hiába indítom újra a boxot, a tartalma nem fut le a következő boot alkalmával. Esetleg rá tudsz nézni?Esetleg rc.local van valahol?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Megpróbáltam letölteni a Kodival az Advanced Power Menüt, de nem találtam a listában a kiegészítők között. Mivel még nem érkezett meg a Neo, így PC-n próbáltam. Ez lehet az oka, hogy nem látja?
-
Technoman
őstag
Tisztelettel jelentem, hogy én is visszatértem az "eredeti" 7.0.3.12.l-re, mert nem láttam eközött és a "mixelt" változat között, a nagy különbséget (talán csak a bootolás idejében, de az nálam annyira harmadrangú, hogy ez nem preferencia)
Egyúttal visszaálltam LE8-ról LE7-re, mert -SZÁMOMRA- lényeges szolgáltatás ill. ezekkel kapcsolatos gördülékenységet fedeztem fel (fura, azt hinné az ember, hogy az újabb jobb) -
Csicsóka
őstag
LE macera új áldozata, a 8.2.3.1. Az előzőekhez hasonlóan, ez is ext4-re költözött. Egyéb változtatás nincs.
Lehet hogy nem jól látok már, mivel annyi rendszert láttam a napokban, de nagyon úgy tűnik, hogy ez is sokat profitált a módosítástól. Olyan simának, gyorsnak tűnik minden. Boot logo itt sincs, és nem is lesz, mert én minden másodpercet értékelek ami a gyorsítás érdekében történik. Az SD-n rajta vannak a dtb-k, az alap dtb-vel is sok box működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1600 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix
- Dell OptiPlex 780 asztali számítógép
- GAMER PC - GTX 1060 3GB - i5 4590 - 16GB RAM - 256GB SSD - 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest