Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz Csicsóka #39801 üzenetére
Én is csatlakozom a hiányolók táborába. Már annak is örülnék, ha az utolsó (8.2.2.3), kszaq által készített LE kibontva Ext4-en futna (eltekintve pár apróbb hibától, nagyon stabil verzió).
Esetleg, ha megadod a kibontás menetét, meg zaklathatlak segítség kéréssel, akkor szívesen megpróbálom én megcsinálni (feltéve ha nem kell az egészet újra fordítani, ehhez kevés lehet a gépem, 2008-as két magos laptop, 32 bites Linux-al).
[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
ztsoft
őstag
válasz dgyuri0123 #39805 üzenetére
Pontosan én sem tudom, de én is 8.2.1.1-el kezdtem, majd hagytam frissíteni. Talán itt [link] találsz valami infót róla.
-
-szabi-
őstag
válasz rb26dett #39755 üzenetére
Hi
Ezzel a problémával én is szembesültem.
Egyenlőre várom az újabb verziót.
Esetleg rájössz valamire, az jöhet majd ide.üdv
-
Beni2360
félisten
válasz Csicsóka #39801 üzenetére
Na én is beállok a sorba és meg spékelem avval a lehetőséggel, hogy oda is adom az s912 boxom tesztelésre mert momentán pihenő állapotban van.
Gyálon található.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hentes555
senior tag
Hihetetlen ez az armbian, én még ilyet nem láttam..
Felraktam a Debian Stretchet 3.14-es kernellel, S905X_2g dtb-vel. Elsőre faszául feltelepül, megváltoztatom szépen a jelszót, adok neki felhasználónevet, újraindul és megy szépen, behozza az asztalt meg minden ahogy azt kell. Viszont miután leállítottam többé b@szik bekapcsolni. Elkezd tölteni, írja sorban a dolgokat a bootnál ahogy azt kell, utána gondol egyet, elkezd villogni és szétesik a kép, össze-vissza írja a sorokat a képernyőn szétszórva, a legutosó sorban annyi van hogy reached target bluetoot. Innentől nem hajlandó tovább menni csak villog a kép bármennyit várok.
Valakinek van ötlete hogy ezt miért csinálja?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy MXQ pro 4K Amilogic S905 készülékem.
Frissíteni szerettem volna de sajnos nem sikerült.Tápra téve a láthatólag bekapcsol de se kép se hang.
Sajnos a windows sem látja így frissíteni nem tudom ezen keresztül.
Próbáltam SD kártyáról is a telepítést de az sem vezetett eredményre.
Van esetleg valami ötletetek,hogy merre induljak,hogy élet lehelhessek bele.
SD kártyáról elvileg úgy csináltam,ahogyan le van írva de nem vezetett eredményre.Előre is köszönöm segítséget
Sziasztok[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
files32
tag
válasz tothantal27 #39810 üzenetére
Hali!
Mit szeretnél ráhegeszteni Droidot vagy Elecet?
-
files32
tag
válasz tothantal27 #39812 üzenetére
Próbáld ki az utolsó (8.2-8.2.3.1) LE-et, azzal van wifi, ha a táv nem menne és nem tudod kimásolni küldök egy remote fájlt.
-
Csicsóka
őstag
válasz tothantal27 #39810 üzenetére
"SD kártyáról elvileg úgy csináltam,ahogyan le van írva de nem vezetett eredményre."
Bővebben, melyik írás, milyen fw van .img, vagy .zip?
-
files32
tag
válasz tothantal27 #39814 üzenetére
Akkor passz, az én droidom is elhalálozott de a LE-ben megtalálta a nivánáját, azzal viszont jól elvan.
Majd aki jobban ért az újraélesztéshez biztosan segít, korábban mintha az unbrick is téma lett volna. -
files32
tag
válasz tothantal27 #39818 üzenetére
Kicsit visszább kérdést tett fel neked Csicsóka.
-
blakey
titán
válasz syler123 #39819 üzenetére
S912-re visszavonták, nem volt jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Rosep
senior tag
Vennék én is egy S905D-s készüléket. Gigabit ethernet kell, meg a HDR 10bit.
Mindenképpen Kodi-val próbálnám. Viszont Plex-el szeretném összehozni. PlexKodiConnect-el vagy a Plex for Kodi-val meg lehet úgy csinálni az eszközt, hogy ha bekapcsolom nem a Kodi-t látom, hanem egyből a Plex jöjjön be? -
tothantal27
csendes tag
válasz Csicsóka #39815 üzenetére
Ne haragudj,de elkerülte a válaszod a figyelmemet.
Ezt a fájlt töltöttem le:
LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img.gz
és írtam ki sd kártyára és pendrivere is,de nem történt semmi.Ez alapján csináltam.
LibreELEC telepítés - részletesen lásd a 60-as ponttól!
Töltsd le a LE .img.gz fájlt, csomagold ki 7z-el, írd ki egy SD kártyára Win32DiskImager-el, másold a kártya gyökerébe a lejátszódnak megfelelő device tree fájlt, tedd be a boxba a kártyát és a reset gombot egy fogpiszkálóval benyomva adj áramot a boxnak.
Innen töltöttem le mindent,de most látom kellett volna valami "devise tree fájl is" azt viszont nem tudom honnan szedhetném le,és azt sem tudom melyik kellene.Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
blakey
titán
Megoldható OpenPHT-val is ha ennyire Plex függő vagy, SD-re kell telepíteni és minden a Plex köré lesz integrálva. Ha Kodi alatt a PlexiKodiConnectet használod akkor Kodi lesz csak Plex adatbázissal.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
darvinya
titán
válasz tothantal27 #39825 üzenetére
Minden leírás ott van Téma összefoglalóban.
LibreElec USB SD készítő
LE8.2.3.1 S905
Device trees(ezt a file kell átnevezni dtb.img -re, box RAM mérete és CPU típusa kell)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
blakey
titán
Összefoglalót érdemes elolvasni, LE vonatkozó rész jó az OpenPHT-hoz is. Első bootolásnál kell "játszani" utána mindig onnan bootol ha bent van a kártya. Kártyáról át lehet menni Androidra, kikapcsolás után megint a kártya indul.
-
Csicsóka
őstag
válasz tothantal27 #39825 üzenetére
Akkor ezek szerint Android frissítési kísérlet után lett tégla? Nem ad jelet ki a HDMI-n?
Milyen FW van hozzá, img vagy zip? Mivel akartad frissíteni az FW-t? -
ztsoft
őstag
válasz Csicsóka #39816 üzenetére
Azt sejtettem, hogy ARM-re build környezetet kell készíteni (ezért is írtam a gyenge gépet, Android-ra sem sikerült normális működésre bírni a környezetet). Előre is köszönöm a fáradozásodat!
Azért is gondoltam az Ext4-re, mert átköltöztettem az adatbázist a belső tárhelyre, és igencsak megtáltosodott a rendszer. Nem gondoltam volna, hogy ennyit hoz rajta egy class 10-es kártya után. Talán még az Android is megy a levesbe (van eredeti fw).Lehet majd érdemes lesz megjátszani a CE-vel is, igaz már így is gyorsabb, mint az LE.
-
tothantal27
csendes tag
válasz Csicsóka #39832 üzenetére
Igen.
A HDMI-n nem ad ki semmi jelet.
Ebből adódóan nem tudom frissíteni.
Ezzel " LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img.gz" próbáltam frissíteni de sajnos HDMI-n nem látok semmit.
Ezzel a programmal írtam SD kártyára és pendrivere is de semmi változás.
Az a baj,hogy a windows sem látja[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
tothantal27
csendes tag
válasz tothantal27 #39830 üzenetére
Megpróbáltam de semmi nem történik.
Továbbra is sötét a kép.Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
Rosep
senior tag
válasz blakey #39831 üzenetére
Én alapvetően a belső eMMC-re akarom felhúzni a Kodi-t. Ez a megoldás érdekel...
Jól látom, hogy ez a Sencor SMP 5004 PRO milyen jó vétel? S905X és 18.000 Ft, nem kell kínából rendelni, heteket várni rá! Viszont semmit nem találni róla még YouTube-on sem. Mondjuk ennyi pénzért csodát nem hiszem, hogy várni kell. Csak nekem fontos a LAN, ezért rögtön kiesik jó pár közkedvelt típus.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Lehet belsőre is telepíteni a dolgokat, nem akadály, de mint írtam, olvasd el az összefoglalót. Sencor felejtős.
-
darvinya
titán
válasz tothantal27 #39834 üzenetére
LE-t először recovery-vel.telepíted, ami általában így kell:
1. Táp kihúz
2. Reset gomb nyomva tart(míg nem látod LE képernyőt)
3. Táp bedugPersze SD kártya bent kell lennie, amin rajta van LE és box-hoz való dtb.img -vel.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Csicsóka
őstag
válasz tothantal27 #39839 üzenetére
Azt nem írtad, milyen módszerrel akartad az Android FW-t frissíteni, mi volt a FW file?
-
MCs88
aktív tag
Szerintem mindeképp próbáld ki a PKC-t. Igaz a felületed a Kodi lesz, de megnyered cserébe az összes Kodi-s expert beállítási lehetőséget is, illetve az összes Kodi plugint ami egyébként nem menne Plex addon-nal vagy OpenPHT-el. Cserébe nincs trailer meg extra videók a filmekhez de én ezeket PHT-el se használtam.
-
darvinya
titán
válasz tothantal27 #39839 üzenetére
Recovery menü LE felrakáskor be sem jön, csak egyszer csak LE logó jelenik meg.
(#39840) Csicsóka
Uboot nélkül helyrehozni sem lehet.?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Riga74
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg mit érdemes megvenni S912 vagy s905x chipsetes játékost? Mindenképpen csak LE vagy CE lenne rajta, Android felejtős. Most vettem 4K HDR TV-t. A Mecool- típusok vállalhatók, vagy van valami kedvezőbb ajánlottabb típus?
-
tothantal27
csendes tag
válasz Csicsóka #39841 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz!
Amikor még jó volt akkor,az usb burning tools programmal akartam frissíteni de valószínű nem volt jó az FW.Sajnos e-miatt lett téglásítva.
Ez után próbáltam itt a topikban leírtak alapján feltenni a LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img.gz fájlt de ez sem sikerült.
Sajnos a HDMI kimeneten nincs jel,így nem tudom merre induljak tovább.Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
Pelican
őstag
válasz tothantal27 #39845 üzenetére
Maradj a burning toolnál, keress egy hozzávaló fw-t.
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
korcsi
veterán
válasz tothantal27 #39848 üzenetére
A windows-nak nem is kell látnia, csak a burning toolnak, annak is csak egy pillanatra, burtning toolba förmver betölt, elindít, és A-A usb kábellel doboz feldug, táp nem kell rá. Ha elindul az égetés, akkor jó.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Visszatértem LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012l (MiniMX III II) erre a verzióra. 2 kérdésem lenne:
1, 5TB WD Elements 3,5" NTFS, jelenleg egy koncertfelvétel van rajta, de nem látja, a meghajtót sem...
2, A sorozataimhoz nem tölt le semmi információt, tvdb-t használtam/használnám, de nem tölt borítókat sem...Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs