Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
Ha ennyire használhatatlan, - csak ötletelek, mert nem ismerem az S905W-t -, de nem próbálod meg mexel fórumtárs Dual rendszerét?
-
air
nagyúr
Úgy néz ki, hogy ez a W95 egy teljes csőd.
A távirányító abszolút nem jó.
Az LE pedig se pendriveról, se SD kártyáról nem bootol.
Lehet, hogy én vagyok nagyon kezdő, de annyit azért elvárnék, hogy ha kicsomagolom és összedugom, valamit azért lehet kezdeni vele.
Ezzel egyelőre semmit.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Megjött a W95-ös boxom.
Az normális, hogy out-of-the-box a gyári rendszerrel, a gyári távirányítóval semmit sem csinál?
Már úton van egy airmouse, de addig marad az usb-s bill. és egér?
Olvastam vissza, összefoglalót és kerestem is, de most hirtelen nem találtam erre semmi okosat. -
dugesz77
őstag
Árban talán ez MXQ Pro németektől most 28$(nem is nagyon láttam mást 30 alatt) Mintha vett volna már innen is valaki ilyet.
De én egy kicsit feljebb tolnám az ár sávot 45 $ körül már van "rendes" 905X-es is 2/16-os kiépítésben (M8S Pro+ például fejlesztői támogatottsággal, egészen használható droiddal) -
dugesz77
őstag
GB-n a kínai raktárasra a GBAPR067 kupon használható így most 43,99$..
-
LouiS22
veterán
Most nem azért, de EU raktárból 17 ugyanez a Gearbesten és mondjuk itt van jövő hét elejére
[link]Értem, hogy csábító a számodra is gyanúsan olcsó ár, de ha megfogták a vámon, akkor máris majdnem ugyanott vagy. Szerintem nem ezen a pár darab ezresen fog múlni az életed. Néha nem feltétlenül jó a fillérb...De ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself