Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mint már írtam, ezeket az új drivereket már többen próbálták a 290 tulajok közül, jó eredményekkel. A "csodadriver váráson" amúgy én is csak a fejemet szoktam fogni ne aggódj, a továbbiakban sem szándékozom lesüllyedni arra a szintre.
Én nem gondolom, hogy az Nv driveres részlege aludni fog, viszont úgy gondolom, az Nv DX11 alatt tapasztalható driveres előnyének jelentős része abból fakad, hogy többszálúsítva van a driverük, míg az AMD korábbi driverese koncepciószerűen nem. Most ne menjünk ebbe nagyon bele, elég annyi, hogy mindkét elképzelésnek megvan a maga előnye és hátránya. Szóval az új win10 driverben az AMD is többszálúvá tette a feldogozást, ami a jelnelegi programok és processzrok felépítése mellett jó döntésnek gondolok. Ebből én azt gondolom, hogy többé kevésbé fel fognak zárkózni az Nv-hez driveres oldalról DX11 alatt, ami a sebességet illeti, mivel ezzel el fog tűnni a legnagyobb lemaradást okozó tényező. Ezt pedig most nem találgatásnak szántam, csak némi magyarázatnak, miért gondolom azt, amit. Az Nv már nem fog tudni csodát tenni, már többszálú a driverük, nem tudják újra többszálúvá tenni, ha már az.
Ami a ROP-okat illeti, van benne ráció, amit írsz, a 64 ROP kicsit kevés egy Titan-X-hez képest. Ugyanakkor azt is vegyük figyelembe, hogy főleg VR és a DX12 szempontjait figyelembe véve készült a kártya. Oda viszont elég lesz, ahogy nézetem a teszteket 4K-ra is, és nagyobb haszna lesz az izmos feldolgozó motornak és a villámgyors memóriának.
Persze, világos, hogy jobb lett volna kicsit több ROP, de figyelmbe véve, hogy így is kihasználták a mérnökök a HBM mellett elérhető maximális lapkaméret 99,3%-át, szerintem jó munkát végeztek. -
Vagy szentül meg vannak győződve róla, hogy közben az nv driver részlegének emberei sötét autókban nagy pénzes kofferekkel járják a játékfejlesztőket, hogy amd-n szarul fusson ugyanaz
Pedig mekkora csinnadratta volt itt... talán egy éve, hogy most aztán az AMD milyen durván oda teszi magát az AAA címek mellé... eredmény? Zéró.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő