Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Yllgrim
üzenetére
Pont ezekből kiindulva várom. Jöhetne már az nyanvadt NANO és akkor talán még esik a Sima 390 ára. ami éppen lasabb mint a 390 és már most 100 alatt kapható aprón. Sem 390x ért sem 980-ért nem adnék 130-150 között. Mikor G1-es 390-t kapok 99-ért.
Képen látható test- "AMD cards use 15.5 Beta" na azóta már az új driverrel 4-5 fpst gyorsultak a kártyák .. páldául GTA 5-ben szóval .. pont jó vétel a 390
-
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Az se baj ha szar a hűtése csak legyen olcsó meg bika erős aztán mehet rá a víz vagy egy AC. 8) Viszont gondolom horror áron indul el iz.
-
Whysperer
addikt
Ha Pistinek van 300 Fontja . kér a mamától 140 fontot. Vesz hardverapró.co.uk-ról
egy Fury-t 350 -ért . eladja Bélának 380-ért. vesz belőle egy Palit GTX 980-t Felhúzza mint atom és marad neki 120 Fontja bulizni..Kérdés. Akkor hány FPS-e lesz a Crysis 3-ba ,ha az FX-e nem hajtja ki?

-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
És ember.. szerited az AC cienmatikot kinek csináltuk .. apámnak? Amúgy meg Fx 8120 szóval attól ,hogy lyukas memóriád van és azzal érvelsz nem hinném ,hogy értelemeset it írsz.
Ubisoft: [link] stáb lista. ott a nevem a végén. Ede Csizóczki... menj fel facebookra ott nyugodtna meg is nézheted a Chelseas dolgaimat is. Nem lesz nehéz nem találsz még egy Csizóczki Edét a facebookon
Szóval ,ha valaki beszállító a mercinek az XY cégnél dolgozik aki amercinek gyárt akkro nem dolgoztál a mercinek?
-
Whysperer
addikt
Tiszta vicc ez az egész komolyan mondom 8) Angliai embernek 30 fonttal azal 20 ezer ft-tal kerül többe egy Fury mint a gtx 980 itt meg 70 ezerrel... komolyan vicc. Balkán Fanatic
csak itthon van ez a baromság. 8) 540 fontért van ami Uk-ba 440-ért 8)
"Ha magyaroszágra jössz hozz magaddal több pénzt. Ne vedd el a Magyarok árait"

-
Whysperer
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ahhoz ,hog yÉn PC-ről konzol-ra váltsak ahhoz az kell ,hog ypl: VR és 2 kézi kontrolell LSD oculus 2 new controler és ezt meaxon meghajtó gépezet legeyn... grafikus ként rohand kényes vagy a látványra meg a mozgásra... akonzol nekem közelében sincs a folyamatos játék nagy felbontáson és a kontrolrel folymatos szép mozgékonysághoz ami pontossággal párosuljon. teszem azt egy BF-ben vagy hasonló játékban.
rocket: Én nem is azt írtam Én azt írtam ,hogy tetszik mind a kettő oldal telejsítménye. Nekem mind a kettő oldal bejön.. Ati nekem csak azért tetszik jobban mert Én jobban szeretem grafikához,de kb ennyiért! 8)
Ezt mondtam "Amúgy ahogy így láttam mindegyik fél elég szépen fogja nyomni a 12-t" Én örülök ,hogy yorsabb lesz az Intel .. örülök ,hogy eddig úgy fest az FX-ek szebben mennek és örülök ,hogy a NV is meg az ATI is durván tolja a 12 vulcan-t Szeretnék egy real time rendert....hidd el rua szimulációknál úgy tudnám élvezni a dolgot.
-
Whysperer
addikt
Én nekem nincs konzolom,de 2 Pc is van i7 meg Fx is nv meg ATI is --- Én meg azt várom mint a Blizz animációknál van ,hogy nem csak statikus izom hanem Izom tömeg szimuláció is legyen a lényeknél.. mint a WOW filmbe is látható.. ott konkrétan érzed a ORC tömeg súlyát amikor mozog.. Mi is lassan ráárulnk annak a szimulációira is... Remélem a 12 ebbe segítség is lesz ,hogy ráereszhesd bármelyik PC-re az ilyen plusokat is. Amúgy ahogy így láttam mindegyik fél elég szépen fogja nyomni a 12-t
-
Whysperer
addikt
Azért annyit hozzá tennik ami olyan szerintem átlag felhasználónak aki nem PC függő.. tökéletesen mintázza a hozzáállásást.
tegnap kint vagyok a ismerősömmel... Könyvelő és nagy gamer... Mondom neki ,hogy van az egyik közös ismerősünknek egy i5 K-s gépe eladó grais csak kiment angliába és 24 colso monitorstól ssd minde cm ház stb-stől 180 ezerért árulja nem kell neki..
Erre a haverom.. Áh megvárja falout 4-t és akkor vesz egy középkategóriás gépet.. mondom,de azt tudod,hog yegy közép kategóriás gépnél a pl i5 + egy gtx 970 az csak maga mondjuk 150 ezer.. Erre Ő azt mondja " Igen? Aakkor marad a régi gépem a filmezésre meg könyvelésre és játékr ameg veszek egy PS4-t" Most a jelenlevők közül akik kényesebbek persze,hog yez nem megoldás mert Te 4k-t akarasz te 60-70 fps-t ,de egy átlag user tud hasonló gondolkodást produkálni.
-
Whysperer
addikt
Nem mondok magam ellen. Én most is állítom ,hogy 12-be tényleg erős kártya a Fury. Most az ,hogy belsős adatokkal nem spamolhatok teli egy fórumot msot mit tegyek.. Ha megkövezel akkor sem tudom most kifejteni. attól még nem vagyok fan boy mert kitartok pár dolog mellett és Én nem a guru3d és társai testekből indulok ki . Gondolom ,ha Te is olyan környezetben dolgozol vagy csinálod a dolgokat Téged is kötnek szabályok nem? I7-tel doglozom és NV-vel szóval fölösleges megint AMD fanboysággal jönnöd. Én szerintem is elrontotta amrketinget a AMD ,de szerintem inkább azzal ,hogy mikor jelent meg.
Remélem egálság alakul ki a 12-be ,hogy rendes árak legyenek Én csak ebbe bízom. Nem abba,hog yaz egyik erősebb a másik nem
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz
üzenetére
Most nem értem például a a levegős Fury mért olyan rossz vélet? [link] sok esetben 10%-15%-kal gyorsabb mint a GTX 980 és kv 10%-kal drágább.. 390 / 440 font..
hjaja és nés nem logikus 10%-ért veszel 10%-kkal drágábbat.? egy ref hütős MSI [link] giga g1 [link] 389 - egy azért elég szép hűtéses Sapphire [link] azért telejsíménybe is nézük végig nyugodtan van ahol 18 fpssel jobb mint a GTX 980... Ez mér tis olyan rossz vétel nem értem még mindig.
-
Whysperer
addikt
válasz
üzenetére
Én egyetértek azzal amit mondasz ,de azzal meg nem értek egyet,hogy egy új technológiával jött kártya ami olyan szörnyű módon nincs leamaradva a csúcs NV-től. Ilyen fikázásokat kapjon azok után amilyen höbörgés volt,hogy mért nem jelent még meg. Most meg mikor user nyomsára kiadták most meg ennyi le legyen trollkodva. Én például nem értem a mai napig,hog ynekem miért is olyan rossz választás lenne egy 7870 után mondjuk egy X nélküli r9 390? vagy egy Fury? Mondjuk Én directx12-re gyúrok .. Honnan tudja azt bárki is ,hogy a 980Ti vagy a Fury lesz ott jobb/rosszabb?
Példa: ha hidegebb lenne a VGA-m akkor jobban Hidegebb lehetne a ZAlman z11-be a FX-em is mert a brockenemet csak lentről felfe lehet berakni, ha ezt egy Vizes Fury-val kiküszöbölöm ugyan annyi pénzért mint a GTX 980 Ti akkor mért vegyem azt? Mért vegeyk egy ref hütős gtx 980 Ti-t amikro egy vízes Furyt kapok ugyan annyiért és amikkel Én játszom abba jó a Fury?
-
Whysperer
addikt
Mármint az EA dolgozna szívesen az NV-vel és nem az NV az NV-vel. Amúgy egyetértek. --- Amikor a Chelsea Fc-nél dolgoztam és jöttek az EA-k a tréning pályára akkor pont ezt mesélték tavaly ,hogy az AMD-vel jól tudnak együtt dolgozni! Persze ez most nem az NV ATi versenyre értem , hanem az együtt működésre csupán.
Mondjuk remélem sikerül is majd a 12 miatt jól együtt dolgozniük. Komolyan kíváncsi lettem arra,hogy a valóságban ,hogy fog az átválts zajlani játékfejlesztő szemszögből.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Most amit players111 - linkelt.. minek vegyek Fury -x -t ha egyszerűen a 980Ti nagyon jó ár értékben ebben a pillanatban... Folyamatosan 12-vel jönnek az emberek és Én el is hiszem,hogy jók ott az ATI-k,de akkro mutassák már meg... Azért nincsenek túl jó helyzetbe ahhoz,hogy megengedhessék maguknak ,hogy annyir akirályak 12-be és csak 3-4 grafikont mutatnak mellé.. Nem ártana azért pár olyan dolgot is mutatni amivel megnyerik a felhasználókat,hog yigen is megéri ebbe fektetni 250 ezer Ft-t. Mert azért nem kis pénz. Mindenki 980Ti-t vesz aki ebben a szektorban keresgél (amit meg is értek)
Én mint AMD fanboy kérdőre vonom az AMD-t azért mert,ha directx12-be akkor császár volna.. akkor vannak már directx12-e sjátékok 1-2 ahol be i s bizonyíthatná igazán... Most lehet jönni azzal,hog ynem jelent meg stb,de mint aki játék iparban dolgozik tudom,hogy a ezek a dolgok nem akkor lesznek elérhetőek a gyártóknak amikor a usernak... szóval igazán villanthatnának pár 12-es tesztet a már meglévő játékokkal ,ha annyira jól mennének.
-
Whysperer
addikt
Igen Én csak azt nem értem ,hogy AMD-nek is vannak befektetői és ahogy itt mesélitek a dolgokat rengeteg Tőkés partnerei... EA -- Hynix stb. nem értem ,hogy AMD és Társai mért nem tudják érvényesíteni a dolgaikat úgy ahogy a másik oldal? ---- Ha meg is teszik akkor az emberek a zöldet mért látják mindig egyre jobb zöldnek a pirosat meg mindig egyre roszabb gonoszabb mumusnak.?
-
Whysperer
addikt
Bocs ezzel csak azt akartam mondani,hogy attól ,hog y Itthon a magamfajta 3d -s ember aki mondjuk részt vett egy E3-as cinematic készítésében.. nekem probléma egy Fury-t megvenni . . Addig EU jobb országaiban egy takarítónak sem jelent problémát ... mondjuk a Scan.co.uk-ről 500 Fontért venni egyet! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
tailor74
üzenetére
Akkor is a sima fury egy árban a vízes X-xel.. attól ,hog yott 630 euro attól még itthon ugyan annyi lehe tmint amit Te linkeltél. 8) Nem hinném ,hogy attól,hogy Németországban vagy UK-ba annyi az annyi .. itt nem annyi az annyi 8)
(#7761) rocket : igazad van ,de attól ,hogy ebbe a 9 milliós kis országban nincs .. attól még lehet széles körben venni dolgokat. 8)
Érted nekünk nem mindenkinek van 980 Ti-e ,de az össze haveromnak aki nem jött haza elem UK-ba pincér meg takarító és 980Ti-vel rohangálnak! 8) -
Whysperer
addikt
Igen és ennyiért? 623.90 euróért? ennek mi az értelme akkor? [link]
... nem értem tényleg ezt az árazást.650-690 -ért kapsz Vízesen X-t ... 623-ért meg levegőset és nem X-t? "Between €623 and €662"
(#7755) Zorel mért a Fury-nak is ezek akezdő árai é sszó szerint van olyan sima Fury léggel amennyiér tkpasz X-t vízzel?
-
Whysperer
addikt

Na ez milyen lehet? STIX az nem léghűtésről híres?
-
Whysperer
addikt
Nem tudom feltünt-e,hogy nem a figyelmeztetéseden reagáltam ,hanem a stílusodra, de folytasd csak az oktatást. --- 1xübb ,ha skippeljük egymást... ---- azt köszönöm ,hogy figyelmembe ajánlottad a dátumot ---- azt meg ne várd ,hogy a tisztelet legcsekélyebb mivoltát is mutassam személyed felé. Köszönöm.
players111 igazad lehet. -- Fury-t szerettem volna,de lehet inkább szerzek egy sima 390-t ennek fejében. Nem merek 200+ körül adni ezért.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
De nem velük kell foglalkozni.. Hanem azzal ,hogy ugye most 11-be és ezzel a felépítéssel vannak a NV-k viszont ugye valamit csak nem csinál rosszul az AMD mert ugye amit az AMD fejlesztett a Hynixxel közösen HBM memóriás dolog .. annak a utódjával jön az köv AMD meg a köv. NV is!
Mi is hallunk a munkahelyen ezt is meg azt is. pedig mi rendszeresen gyártunk Cinematicot mint írtam játékokhoz... szóval közöl nem lehet mert titok tartás kötelez és a titkos ügynök poént ne süsétek el mert nem vagoyk az. Viszont directx 12-ről érdekes dolgok vannak NV meg AMD odlalról is. annyira ninc smessze mivel a e3 után megjelenő játékok majdnem 50%-a már érintett fog lenni a 12-be.. Ugye azért a többség nem fél évre tervez VGA szinten.
Nekem leglaábbis tetszik az NV meg az AMD jövőképe 2016-ra... ha nem is erősebb ,de Én azért mondok egy köszönetet az AMD+hynixnak.. a jövőre nézve.
-
Whysperer
addikt
pedig ot tmé gvoltak jó idők a 6xx meg a 7xxx meg a 5xxx/6xxx-4xx .. na mindegy. Figyi Tény az Tény akinek 970-980 és társai vannak nem érdemes váltani akinek 290x annak se nagyon.
például nekem 7870 OC-m van nekem érdeme svolna egy r9 390-re ,de még várok . Talán tényleg kihúzom a a köv NV és köv ATI-t és majd abból választok.
Max FULL HD ultra-High-ól leveszem normalra...... Most elég nagy változások vannak össze vissza.....
-
Whysperer
addikt
válasz
Casanova*
üzenetére
Ennyi.. ez az ezt próbáltam közölni,hog ynekem se az NV-vel se az ATi-val nincs bajom mert mind a kettő tök jól működik .. pedig egyszerre nyúzom ezt is meg azt is minden nap.
--- E3-n az egyik cienmatikba is dolgoztunk és mind a 2 platform jol tette a dolgát. --
De látom neked nem ment át ,hogy potn egyiket sem favorizálom. --- Ezt írtam le LSD.: [link] Pont ezt próbáltam leírni,hogy mind a kettő megéri a pénzét -- mert ezzel is meg azzal is tök jól érezhetjük magunkat és tök klassz filmeket nzéhetünk játszhatunk -- csinálhatunk stb.
-
-
Whysperer
addikt
Jó cask értitek annyira negatívan álltok az AMD-hez ,hog yaz már kész érted.. Mos tmondok egy példát munka gépem GTX 760 és a Maya-m kifagyott Msuclenél NV driver miatt. Például ilyen nem volt ATI-val ... most akkor kezdjem el szapulni? Vagy másik i7 +16 gb ram + GTX 760 - 3 MAyat megnyitottam a elment a kép... és ez a 2 eset két külömböző NV driverrral volt. Szír új... és 2 külön gépen amik ugyna olyanok és szír újak. (mind eredeti jogtiszta szoftver - i7 4790k - asus GTX 760 4gb - Z- alaplap- ) 2 hónaposak -- AMD Vs NV - egiyk ezért jó a másik azért jó.
Ezek Driver hibák voltak --,de gondolom másnak is volt már hasonló tapsztalat Pirossal is meg zölddel.
Ezer meg ezer példákat tudsz ide meg oda felhozni.
-
Whysperer
addikt
Én ezt sosme fogom megkérteni... minek vitáztok? Én guildembe vagy menj fel a Twitch-re van minden FX +NV / FX + ATI / Intel +NV / Intel + Ati ---- KB senkit sem érdekel mikor BF4-be vagy WOW-ba vagy DOTA-2-be szétlövöd vag yszétlőnek... vagy Levertek egy BOSS-t WOW-ba vag yhasonló játékban és azton vitáztok kinek volt jobb FPS-e akkor? Láttam Én már Intel + Titanos gyereket a legszarabbnak lenni és láttam már i5 + IGP-s gyereket a legjobbnak lenni... mos tkomolyan 980Ti-TITAN x-Fury 2-3 f... játékon kívül pár fps-ről beszéltek....... Komolyan ezen tudtok veszekedni?
Mi vagyunk vagy 50-en a csapatunkba. azt sem tudom kinek mi van ,de szerintem nincs 2 embernek ugyna olyan configja. Mégse vezsekszünk ezen...
Őszintén magamidézem....
" Engem mint k..ot vásárlót--- csakis az árverseny miatt érdekel,hogy piros/zöld/kék alkatrészt veszek " --- Amúgy meg leszarom magasról... Jelen pillanatban is van 4 más gépem vegyes köret. mindegyiknek tudnék szar hibát sorolni .. egyikse kivétel...
Nézétek meg FUry kijött mi történt... 980Ti-ek ment lentebb az ára. Ennyi. Így aki Fury-t választ jól já rmert ezt álasztotta. aki meg NV-t az megint cska mert ment lentebb az ára.
---- USER vagy Téged az ÁR/Érték befolyásoljon és Te döntsd el és szerintem mindenki itt a jelenlévők közül is remélhetőleg képes saját magának megfelelő döntést hozni!!! ----
NV is meg az Intel is meg az AMD is egy Ki--ott kö---g fa---ej .... ilyen árakon VGA-kat meg CPUkat árulni.. D..ön meg az ö...s!!!!
Boltba mennyi? [link]
-
Whysperer
addikt
Tényleg? 3 éve gyúrom a 8120-at,de sehol se feküdt még meg. Sosem volt miatta se MAYA-ba se játékba se Zbrushba sehol sem bajom vele... amunkahelyi 4790k (100k)-m Maya-ba nekem annyival nem gyorsabb mint a 8120-m. Az ,hogy meg játékokba nem megy ultra-n emg very ultran az nem a 8120 (30k)--am hibája hanem oda már kevés a 7870OC-m. Most már minek venne egy Fx-t bárki mert 3 éves ,de aki akkor vett az azóta is jól elvan vele..... Nekem egy panaszom nem lehet rá.. 4,2-n megy alapfeszen azóta mióta megvan és jócskán 100%-on van járatva Maya álltal render miatt... Én konkrétan egy i5 2500-t cseréltem le aminél 10%-kal gyorsabb munka közben. Csak ,hogy szimulécióknál számold ki a 10%-ot mondjuk 24 óránál és ezt mondjuk heti lebontásba....2,4 óra/nap
Azért nem kell elkezdeni,hogy mekkora xar.
-
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Árverseny ON ----- végre
-
Whysperer
addikt
Ezen tutira besírtok!!! 8)))))))))))))))))) [link]
-
Whysperer
addikt
Mint full REd azt nem értem ,hog ynem igaz már ,hogy nincsen 100 programozó akit az AMD felvesz é sírnak egy k...va DRIVER-t... nem tudom elhinni,hogy...
Most mond meg....Mi az ha nem driver hiba ,hogy [link] itt is csomó játékban 1:1 a 980 Ti-vel ... Ez olyan mintha Te meg Én egyforma gyorsak lennénk ,de Budapesten Te gyorsabban futnál Én meg ott nem tudnék futni.,
-
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Feladjuk.. így rendben?
Komolyan azt kívánom, hogy az NV meg az Intel verje tönkre az AMD-t meg azt ATI-t és horror áron adja majd a 1080-1080Ti-t meg a i7 7490k-kat..... Aztán majd akkor nyítunk egy topicot,hogy ,de jó is volt amikor még volt árverseny......
Mert attól senki sem lesz jobb vagy rosszabb ember közülünk,hogy NV-d vagy Ati-d van. Viszont Te is meg mi is fogyasztók vagyunk és konkurencia nélkül csillagos ég a határ a monopol helyzetbe...
"megint a majd jön driver" --- remélem ezt a GTX 7xx-es felhasználóknak is eltudod sütni. 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
+1
-
Whysperer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy ezekben az új APU a10-ben lévő R9-et lehet majd azzal az új vegyes VGA rendszerrel keverni?