- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
deadwing #7003 üzenetére
Azért ragadtam ki, mert egyrészt ezzel játszok a legtöbbet, másrészt a Frostbite az egyik legjobban optimalizált motor. És jól tették, hogy DX11-el mértek, mérjenek majd akkor Low Level API-val(DX12, Vulcan), ha már mindkét oldalon elérhető, úgy lesz fer az összehasonlítás. Én már abban sem hiszek, hogy DX12 alatt jobb lesz az AMD....
schwartz: Igen a 980ti is mehet a levesbe, de ezt a Furyt szívesen kipróbáltam volna a hűtése miatt is, és reménykedtem, hogy tényleg Titan verő lesz, de köszönöm ilyen teljesítménnyel nem kell. És az is beigazolódott, hogy azért van rajta víz, mert baromi meleg lenne anélkül, az orbitális fogyasztás miatt. Majdnem 2x annyit zabál, mint a 980Ti, és gyengébb....LOL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest