- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
-
korcsi
veterán
válasz
Dark KillerX #8796 üzenetére
2015 Július 8.
-
korcsi
veterán
válasz
Dark KillerX #8794 üzenetére
Egy hónapos hír.
-
Dark KillerX
addikt
Marketing bullshit [link]
, szinte ordít az első képen az Intel felírat a lapon
Remélem nem volt,elvileg "új" képek
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #8792 üzenetére
Ok. Rakeresek.
-
MiklosSaS
nagyúr
Van nemi infotok rola hogy melyik kartya fog majd jobban gyorsulni? A Titan X / 980Ti vagy a Fury X / sima Fury ?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
daveoff #8783 üzenetére
Ha van kedved csinálhatsz,legalább összehasonlítási alapnak elmenne egynek,és elfér itt a topicban sztem.
Én megnéztem kíváncsiságból,és win10 hiánya miatt ( megvan,de nem érzem szükségét még),csak 11 alatt tudtam megnézni.
7950 Boost 1150/1500Mhz-en ennyit dobott
2015-08-07 12:45:32 - UE4Game
Frames: 8028 - Time: 152578ms - Avg: 52.616 - Min: 31 - Max: 83A minimum egy egyszeri töltésnél alakult ki
Ja és érdekes,hogy nagyon jól jön a motornak a Vram órajel emelés
-
daveoff
veterán
válasz
Dark KillerX #8781 üzenetére
Jaja, igaz. Tegnap este letöltöttem a sima dx11-es változatot is, de már késő vokt, és nem volt energiám foglalkozni vele. Holnap csinalok egy összehasonlítást, talán valami videót, vagy fps benchet is összehozok, ha érdekel valakit...
-
sayinpety
tag
FL szintnek semmi koze a D3D12 tamogatashoz: Direct3D 12 programming guide
FL szint tamogatasa nem szukseges optional function tamogatashoz. Minden function kulon detektalhato.
UE4 base D3D12 functiont tamogat MTCBR, multiengine, multiadapter, execute indirect. Egyetlen optional function a minimum FP precision. -
darkhorse
tag
válasz
Dark KillerX #8776 üzenetére
Nálam dx12 alatt egy kicsit rosszabb mint dx11 alatt. FPS kb ugyanannyi, de néha picit megakad (7870 xt).
-
daveoff
veterán
válasz
Dark KillerX #8776 üzenetére
Én V-Sync OFF-al néztem meg tegnap este, szépen szalad a 980Ti-n, de szerintem nem egy nagy durranás a grafika...
-
Dark KillerX
addikt
Unreal Engine 4 Elemental Tech Demo DX12 [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KAMELOT #8774 üzenetére
Amennyire egységes a piac meglátása a jövővel kapcsolatban teljesen mindegy, mert mindenki ugyanarra megy, csak van akinek kevesebb pénze van arra, hogy nagyobb lépéseket tegyen. Például a Crytek is hasonlót csinál. A CryEngine a 3.4-es verzió óta PBR-es, plusz a 3.7-es verzióból már kidobtak minden károsnak tartott grafikai middleware-t.
Megfigyelhető, hogy a nagy GameWorks bástyának tartott UE4 is erre megy. Már egy ideje elszeparálják ezt a middleware-t a főverziótól, így keletkezik egy olyan hátrány, hogy ezek esetenként két verzióegységgel is lemaradnak. Ha nem veszik vissza őket a főverzióba, akkor az nyilván baj, mert nehézkessé válik a használatuk, de az Epic úgy érzi, hogy károsak. Érdekes egyébként, hogy az AndroidWorks ott van a főverzióban, csak azért, mert optimalizálható. -
KAMELOT
titán
Nem mindegy ki mit használ!? Legyen a játék szép és hosszú azaz ne olyan legyen mint a COD, hogy egy film megy egész végig, neked meg csak 1 irányba lehet menni! HL2 típusú legyen vagy SKYRIM. Jó nagy pályák, questek érdekes dolgok stb. 1440p már pár effektet le is lehet venni mert nem veszed észre a különbséget 4K monitornál meg duplán!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gtamate2 #8769 üzenetére
Inkább a PBS/PBR határozza meg a grafika minőségét. A Frostbite 3-nak is volt PBR branch-e a Dragon Age: Inquisitionhöz, de az új Frostbite már alapból és teljesen PBR-es. A másik nagy változás, hogy az EA is rájött arra, amire a Sony, hogy ha mindent házon belül írnak, akkor el tudják fedni az egyes pipeline elemek gyengéit. Ez kis dolognak tűnik, de a végeredményben óriási jelentősége van. Azzal, hogy nulla grafikai middleware-t használnak (mindegy, hogy zártat vagy nyíltat) képesek lesznek minden grafikai problémát kezelni, mert koncepció szintjén úgy építették fel a rendszert, hogy tudták, hogy "xy" dolog probléma lesz, és ezek kezelésére "zw" dolgot építettek bele. Többet is ezt az utat fogják járni a jövőben. Drága dolog ez, de nézzél rá valamelyik új EA játék gameplay videójára.
-
TTomax
félisten
-
Locutus
veterán
-
gtamate2
veterán
Hát hirtelen ezt találtam, de nem én mondtam hogy tudom a forrást.
Amúgy engem egyáltalán nem érdekel a gameworks, hiába van nv kártyám jelenleg. Ha egy játék szép akkor úgysem az a pár effekt fogja meghatározni hogy jó-e vagy sem. Inkább a textúrák, a játék világa a fontos szerintem.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyébként csak elmondom, hogy az NV hivatalos anyagában, amit nekünk küldtek ezek a játékok szerepelnek: Call of Duty Black Ops III, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Balloon, Food Maker, Tiltbrush és Aperture. Utóbbi 4 VR (HTC VIVE).
A GameWorks szempontjából külön ki volt emelve a Gigantic című játék, hogy abban lesz! GameWorks. A többinél nem volt még csak említve sem.
Ez egyébként nem jelenti azt, hogy a Mirror's Edge Catalyst nem volt kiállítva, vagy a címet nem ejtette ki valaki a száján, de a hivatalos sajtóanyagban egy árva szó sem esik róla. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gtamate2 #8763 üzenetére
Semmiféle utalás nincs a GameWorksre. De a WCCFTech az nem hírforrás, mert írnak annyi baromságot, hogy lefordulsz a székről. Maga a játék felhasználható reklámcélra, ahogy az AMD is felhasznál egy csomó EA játékot, de nagyon kontraproduktív lenne az EA-nek GameWorksszel lassítani a játékukat 3-4 hónap extra munka árán. Mond el, hogy mi előnyük származna belőle.
Az EA amúgy nem zárkózik el az NV-től, mert a múlt évben a Titanfall is NV-s játék volt, de abban sem volt semmi. Jó persze beígérték a HBAO+-t, de a végén nem volt kompatibilis a motorral, és hiába kapcsolták be, nem jelent meg. Mivel az effektet nem lehet átírni, így bukták, helyére ment a régi HBAO. A TXAA került bele fél évvel később. A TXAA-t szerintem az EA még megengedné, ha nem bénázzák úgy el, mint a Titanfallnál. -
Yllgrim
őstag
válasz
gtamate2 #8763 üzenetére
Kb ezen a szinten van az az oldal
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FLATRONW #8762 üzenetére
A régi NV-s effektek nagyon jók. A HBAO egy nagyszerű algoritmus, és azért választották, mert jobban paraméterezhető, mint a HDAO, így jobban hozzá tudják igazítani a motor igényeihez. Ez volt mindig a jó az NV régi effektjeiben, hogy széles spektrumon testre szabhatók voltak. Persze ennek van egy olyan átka, hogy tudni kell, hogy mit csinálj velük, hiszen kaptál egy olyan forráskódot, amibe nagyon bele kellett, hogy nyúlj, de hidd el egy Johan Andersson kaliberű programozónak ez inkább áldás, mint átok.
Két effektet ugyanarra a problémára nem éri meg kidolgozni. A legtöbben hülyeséget csinálnak akkor, amikor kitömik a játékot mindenféleAO-val. Sokkal többet érne, ha kiválasztanának egyet, és azt paramétereznék jóra. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Mirror's Edge Catalyst ugyanazt a Frostbite motort használja, mint amit a Need For Speed, a Star Wars: Battlefront, stb. Csak azért nem fogják a leképzőt nagyrészt átírni, hogy működjön rajta egy zárt middleware. Nem tudom kitől olvastad ezt, de ki van zárva, hogy a Frostbite Team eltölt azzal 4-5 hónapot, hogy megfeleltessék a motorjukat olyan shadereknek, amelyeket nem láttak még soha, és ezért nem is tervezték rá a motort.
Ha úgy gondolod, hogy a GameWorks csak egy checkbox, akkor nagy tévedésben élsz, sokszor a leképző felét át kell írni, hogy egyáltalán működjön, ami azért manapság jó 2000 sor, és még így sincs garantálva semmi, ahogy láthatod, hogy a leszállított HBAO DLL a Batman: AK-ban inaktív effektet eredményezett, tehát újra neki kell ülni a leképzőnek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gtamate2 #8755 üzenetére
De nem a grafikus motor teljesítményével volt probléma. Abban a Frostbite Team verhetetlen, de persze abból a büdzséből, amiből dolgoznak ez a minimum, hogy kihozzák ezt. Messze az EA költi ma a legtöbbet a motorra, és ez meg is látszik már azon, hogy a Frostbite technikailag mennyire elhúzott a piactól.
A Frostbite Team dolga alapvetően a motorfejlesztés, míg a problémamegoldás a DICE feladata. Az biztos, hogy a DICE-nál a BF4-gyel voltak problémák, de nem a grafikával és az optimalizálással, hanem a multival és a netkóddal. -
gtamate2
veterán
Ahhoz képest hogy mekkora a tőkéje az EA-nak a BF4-nek kellett vagy fél év mire játszható lett. A mantlevel is szívtak egy csomóan. Az hogy sok pénzük van attól még a profitra törekszenek és sajnos nem optimalizálnak/fejlesztenek elég jól így sem. Kisebb stúdióknak pedig sikerül megoldani hogy egy játékot normálisan hozzanak ki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #8753 üzenetére
A Nixxes és a Rebellion portjai, vagy az EA és a CodeMasters portjai, az Alien Isolation is elég jóra sikerült, de gyakorlatilag minden olyan fejlesztő portja, aki még nem tart ott, hogy a túlélésért küzdjön, így nem kell megfontolniuk, hogy mire költik a pénzt. Persze az élmezőnyben is vannak jobb portok, a legjobbak között. Ha ki kellene emelni párat, akkor a Sniper Elite 3 és a Civilization: Beyond Earth nagyon etalon kategória, figyelembe véve, hogy mennyire egyedi dolgok vannak bennük. Bizonyos technológiák szempontjából ezeknek a játékoknak fejlesztői felvállalták az úttörő szerepét. Ugye gondolok itt a Obscurance Fieldsre, illetve az egyedi tesszellálásokra. Kevesen tudják, hogy a Sniper Elite 3 az egyetlen program a világon, amelyen belül az összes felület tesszellálva van.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FLATRONW #8750 üzenetére
Nincs HDAO benne. Csak HBAO és SSAO van. A Frostbite 2/3 zömében az NVIDIA effektjeit használja, persze helyenként módosítva, mert nem volt ideális a leképzőhöz, de pont erre való a nyílt forráskód, hogy ha nem működik, akkor átírják úgy, hogy működjön. Az új Frostbite-ban már egyetlen új, NVIDIA által fejlesztett technológia sem lesz, mert abban a formában, ahogy kínálják az EA nem tudja jól integrálni.
Az EA stúdiói mögött marha nagy tőke van, és ezzel nem tud mit kezdeni az NV. Akármennyi pénzzel mennek oda igényelve azt, hogy "használjátok a játéklassítóinkat", nemleges lesz a válasz. Az EA-nek nem éri meg, mert sokkal kedvezőbb számukra, ha optimalizálni tudják a programot. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #8749 üzenetére
Ha üzletstratégiailag vizsgáljuk, akkor nem rossz a GameWorks, mert gyakorlatilag kihasználja azt, hogy sok a pénztelen kiadó és stúdió, akik úgy vannak vele, hogy úgysincs pénz a PC-s portra, mit számít, ha még optimalizálni sem lehet. Tipikusan ilyen a Warner, akitől olyan csodákat láthatunk, mint az MKX és a Batman: AK. Az NV-nél ezeket nem tudják promózni, mert szétbassza a saját felhasználóik agyát is, hogy 300K-s konfigra ilyen szar portot sikerült kiadni, ráadásul TWIMTBP logóval. Tehát ennek a modellnek megvan a maga hátránya.
Az AMD modelljének az az előnye, hogy a teljes nyíltság, nagyon jól optimalizált portokat hoz, viszont jóval kevesebb azoknak a fejlesztőknek a száma, akik mögött van tőke, és nem szükséges pénzért rontani a PC-s optimalizálhatóságot. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Itt van az AMD grafikai middleware-je: [link] Sosem mondták, hogy nekik nincs olyanjuk, mint a GameWorks, csak azt mondták, hogy ők olyat kínálnak, amit optimalizálni is lehet. Régen az NV is ilyet kínált, azért is használ például a Frostbite 2/3 HBAO-t és FXAA-t. Ma inkább elzárják a kódot valamiért, és buktak is egy csomó partnert.
-
rocket
nagyúr
válasz
FollowTheORI #8746 üzenetére
Szimpla reklamokkal semmire nem mennek.
Az a 25 inkabb 20, es nem Project Cars kulonbsegre gondoltam, igy elvezheto lenne a konkurencian is, de megis csak a csoda Radeonok lennenek a topon. -
Ciki lenne, ha egy Star Wars élményt a Disney engedné hogy csak a piac 25%-a se élvezzen. Pláne a film előtt nemsokkal.
Persze nyilván őket a konzolbiznisz érdekli amugy... ott fognak nagyot szakítani ezzel majd. Azon belül is a PS4 a húzó platform eddig legalábbis úgy néz ki.
-
rocket
nagyúr
Az ilyen reklamkampanyok onmagukban nem sokat ernek, szignifikans teljesitmeny kulonbseg kell a megjeleneskor, ehez sajat kod kell, hogy a konkurencia a megjelenes napjan szembesuljon vele.
Ciki lenne, ha nem tudna az AMD semmilyen jelentos elonyt elerni teljesitmenyben a Battlefrontban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #8739 üzenetére
Nehéz megmondani, hogy lesz-e benne DX12, mert a motor amit használnak alapjaiban 12 éves, tehát strukturálisan biztosan nem felel meg low-level API-khoz. Még a konzolokon is a magasabb szintű elérést használják.
Az Activision és az NV partnersége egyébként fontos mindkét cég számára, mert az EA meg összeborult az AMD-vel. Ők már nem csak olyan szerződéseket kötnek, hogy az AMD reklámozza a Star Wars-ot, hanem kizárólagosságra vonatkozó pontok is vannak, például a Star Warst csak az AMD-hez lehet kötni a reklámanyagokban. Az NV-nek erre reagálnia kellett, mert nekik is szükségük van egy brandre, amit ki tudnak rakni a kereskedők a reklámanyagokban.
-
rocket
nagyúr
válasz
FollowTheORI #8739 üzenetére
Az megrosszabb lesz az AMD-nek, ha mar driverbol se lesz meg a lehetoseg a Radeonok gyorsulasara, mert az boritekolhato, hogy az NV DX12 jatekokban is fog sajat kodot irni.
-
-
rocket
nagyúr
Szerintem meg o utana is ilyen lesz, az NV zsenialisan muveli a szoftvertamogatast, es nagyon magas eladasokat realizalnak ezzel.
Neha beut egy Batman Arkham Knight tortenet , ami aztan nehany het alatt lecseng, semmilyen szignifikans negativ hatassal nincs az eladasaikra.Az meg, hogy az AMD, Abu, meg nehany jatekfejleszto mit gondol a middlewareekrol, nem tantoritja el az NV-t, mindig lesznek akik hasznalni fogjak, es nem csak zs kategorias fejlesztok, legujabb pelda a COD3 ahol GW-t nem mondtak (meg) szo szerint, de az NV sajat kodot ir ami annyiban ter csak el attol, ha GW lenne, hogy az AMD megjelenes napjan majd kezdheti a hetekig tarto optimalizaciot, mig a GW eseteben erre nincs lehtoseguk, de ettol ugyanugy kar fogja oket erni, mert nem fogjak hozni a csoda Radeonok az elvarhato teljesitmenyt. (persze ez egyelore feltetelezes, de a history record alapjan nagy az esely, hogy ez fog tortenni)
Kivancsi leszek mikor jonnek ra az AMD-nel, hogy marketing eszkoznek nagyon jo a middleware, es csinalnak egy sajatot, persze mar nem lenne konnyu ~20%-os piaci reszesedessel megfelelo partnert talalni ehez.
-
rocket
nagyúr
Huddy-nak osszel is lesz, miert nyafognia
"As Treyarch optimizes Call of Duty: Black Ops III for PC gamers, NVIDIA will support engineering and visual effects efforts with code, and help integrate some of our state-of-the art special effects into the upcoming title."
-
Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen - nem azt akartam írni, hogy a GameWorks örök időkre megmarad (merthogy csak addig fog, amíg az nVidia érdekeit a befektetett pénz arányában szolgálja), hanem azt, hogy az nVidiának ilyen lesz a mentalitása, amíg Jen-Hsun a Jen-Hsun.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Csak, hogy ezt kiegészítsem pár dologgal, elég komoly ez a probléma még az AMD médiapattogása nélkül is. A zárt middleware átka, hogy túl nehéz a beépítése a meglévő motorokba. Minél komplexebb az effekt, annál nagyobb az esélye, hogy nem fog működni. Egy szegény fejlesztőtől pedig nagyon nehéz elvárni, hogy írja át a motort csak egy effektért, erre se idő, se pénz, meg miért is nyúlna a motorhoz, ha működik. Erre nagyon jó példa, hogy az AC: Unity-ből kimaradt a GeometryWorks, vagy a Witcher 3-ből kimaradt a WaveWorks és a FlameWorks, vagy a Batman AK-ban egyszerűen a HBAO+ nem jelent meg a PC-s verzióban, pedig benne van. Ez mind annak a következménye, hogy az NV küldi a middleware-t, élesíti a fejlesztők, és ha nem működik, akkor baszhatják. A játék kiadása emiatt nem fog csúszni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez nem feltétlenül ilyen egyszerű. Már nem mindenki látja annyira jónak ezt a GameWorksöt az NV-n belül sem. És nem arra gondolok, hogy a korábbi TWIMTBP zsenik (John McDonald, Timmothy Lottes, Cass Everitt, stb.) otthagyták a céget. Számold bele azt, hogy az egyetlen dolog, amivel ezt el lehet adni az a pénz. Viszont olyan fejlesztők szorulnak erre rá, akik nem nagyon törődnek a PC-s portokkal, mert így is szűkös az egész keret. Ezért szaporodtak el nagyon a rossz PC-s portok az NV oldalán, és nincs igazán lehetőség behúzni egy innovatív és jól optimalizált PC-s címet. Az már csak tetézi a bajt, hogy az AMD erre rájátszik ezekkel az üzenetekkel. Elég csak a bogár elültetése és az NV elvégzi a munkát a csomó fos TWIMTBP PC-s porttal.
-
schwartz
addikt
Fizetos szoftver adja el a zoldek termekeit is igy igencsak fajo ha azt manipulaljak amivel el lehet adni a hardvert. (vagy ha gubanc van a jatek korul a hardvergyarto hibajabol) Ha hiszed ha nem a budos eletben nem nyelem le az AMD-nek, hogy a Gothic3-hoz nem voltak kepesek kiadni egy CF profilt. 3870X2 utan nem volt piros VGA-m. Most a Witcher3 verte ki a biztositekot a zold oldalon meg a szandekos driver trukkozes a Kepler korul. Viszont egy dolog a meghajtokhoz vagy jatek tamogatashoz valo dilettans hozzaallas mig egy sokkal pocsekabb huzas szabotalni a felhasznaloi elmenyt bizonyos korulmenyek kozott.
-
Yep, így van, viszont - ha egy 2 éves megújulási ciklussal rendelkező iparágban felhozol egy problémát, és egy 4 éves példát hozol mellé, azzal Te magad sugallod, hogy a problémád már régen nem aktuális. Ezen még vitatkozni sem lehet, egyszerű szemantikai következmény.
A Crysis 2-t egyedül úgy lett volna szabad felhozni, hogy 2011-2015 között említ egy-egy játékot, ami ilyeneket tesz. -
-Solt-
veterán
Azért írtam, hogy jelenleg, mert a VR és a DX12 miatt még változhat a véleményem... előbbi nekem kiemelten fontos, tehát, ha ott realizálódik az emlegetett szoftveres és hardveres előnye, akkor szó nélkül perkálok.
Jelenleg viszont egy 980Ti sajnos jobb választás... főleg 1080p-re.
A HDMI 2.0 meg nálam vicc kategória... gumicsontnak jó, de én ezt sem bánnám, ha HDMI csatlakozó sem lenne rajta!
-
válasz
Ren Hoek #8612 üzenetére
a fury xből az a referencia, amit kiadtak, azzal a hűtéssel, amivel kiadták. a hőfokokból annyi látszik, hogy a hűtést tekintve van még benne tartalék, az bírna többet is.
rá lehet tenni a 980ti-re is egy játékvíz csonkot adapterrel. nzxtnek és corsairnak van rá megoldása. hangerőben nem tudom, mennyit nyerne, hőfokban 5-10 fokot max. mintha nem lenne mindegy, hogy 50 vagy 60.
amíg az órajeleit nem piszkálod, teljesítményben nincs jelentősége mivel hűtöd, mert a refhűtéssel nem throttlingol egyik kártya sem. delta fps nulla, hangerő és hőfokok már más kérdés. kérdés, hogy emelt volna-e az nvidia az órajelen is, ha vízzel adják ki a 980ti-t. szerintem nem, mert ők a furyval szemben pozícionálták be a kártyájukat. de igazából nincs jelentősége, mindkét kártya olyan hűtéssel, rammal, shaderrel és órajelekkel jött ki, amilyennel.
hogy ezzel az overclocker's dreammel mi a helyzet, az számomra talány. nagyon csúnya lenne ilyet bekamuzni. szerintem arról lehet szó, hogy vagy a kereskedelmi forgalomba dobott előszéria miatt, vagy más okok miatt nem volt stabil a hbm tuningja, ezért azt a részt lezárták. lehet, hogy később aktiválják, lehet, hogy nem. ez a történet itt lóg a levegőbe, és eddig nem nagyon magyarázta meg senki, miért történtek a dolgok úgy, ahogy. -
rocket
nagyúr
Dehat a PH szakerto megmondta, hogy a Fury a hanyos/szedulos/fejfajos Virtual Reality Szent Gralja
Forumokon nagyon sok az elmult 10-15 evben markahu Radeon felhasznalo valtott NV-re, ebbol kellene az AMD-nek a konzekvenciát levonni, de ok meg arra se kepesek.
A ceg aki olyan ongolt rug, hogy a 4k-val reklamozott kartyajarol hiányzik 2015 kozepen a HDMI 2.0 csatlakozo, az egye meg amit fozott maganak -
-Solt-
veterán
válasz
Televan74 #8715 üzenetére
Ez így van! Nekem 100x szimpatikusabb az AMD, de szimpátiából nem fogom magam szívatni! Szó nélkül venném a Fury X-t, ha vagy olcsóbb lenne mint a 980Ti, vagy ugyanannyiért azt tudná, és értem ezalatt a tuning képességet is. Az ugyanannyiért (jelenleg) kevesebb nem pálya...
-
schwartz
addikt
válasz
daveoff #8711 üzenetére
Nezd, rengeteg fanatikus tulaj (koztuk en is) hosszu eveken keresztul ugy vasarolt VGA-t, hogy igazan nem erdekelte mit nyujt a konkurencia addig mig a kedvelt gyarto hozta az elvart szintet.
Ha kizarolag a teljesitmenyt veszed alapul akkor az AMD nemigen volt elmaradva az utobbi 10 evben viszont minden masban toketlenkedtek. (0 agresszivitas, gyenge PR, rendre vacak es zajos hutok stb)Ha egyszer nem jobb a konkurencia, kit érdekel, hogy milyen aljas egy cég. Ja, és lassan már ott tartunk, hogy egy forinttal sem drágább.
Tudod en ugy vagyok vele, hogy nem igazan erdekel mennyivel jobb a termeke ha idokozben megutalom a ceget Ha nem erzem, hogy szolgalja az erdekeim, (sot, szandekosan szivat vagy lehuz) a penzembol tobbe nem lat. (vegulis nem a felesegem cserelem le hanem csak egy kommersz VGA gyartot
)
-
FLATRONW
őstag
válasz
daveoff #8711 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe. Az AMD úgy akarja eladni a termékeit, hogy csak azt hajtja, hogy az Intel/NV a gonosz ők pedig a jók, ezért vegyen mindenki AMD-t.
Közben pedig megfeledkeznek arról, hogy az NV nincs semmilyen hátrányban azokban a játékokban sem amiket ők támogatnak, amikben nincs semmi trükközés, ahol teljesen egyformák a feltételek.
A számok is azt mutatják, hogy az AMD felhasználók nagy részének nyílt ki a szeme és tért át NV-re, nem pedig fordítva.
Trükközés ide, trükközés oda, nem érzem úgy hogy jobb választás lenne az AMD. -
daveoff
veterán
válasz
schwartz #8708 üzenetére
(plusz versenyképes alternatíva (minden téren) sem ártana, az is igaz)
Na ez itt a lényeg. Csak azért vegyenek a felhasználók AMD-t, mert az NV egy aljas zsebmetsző cég? Ha egyszer nem jobb a konkurencia, kit érdekel, hogy milyen aljas egy cég. Ja, és lassan már ott tartunk, hogy egy forinttal sem drágább.
-
schwartz
addikt
Az nvidiat a sajat vasarloi tudnak megszivatni ha kinyilna vegre a szemuk Bar suket fuleknek beszelhetsz barmit... (plusz versemykepes alternativa (minden teren) .sem artana, az is igaz)
(#8707) Yllgrim
Nem nem, csak elotte a Mafia2-es PhysX trukkozes, most meg a GameWorks...
-
válasz
schwartz #8703 üzenetére
Még ennél is sokkal többen vannak (99+%), akiket már egyáltalán nem érdekel, hogy mi volt a Crysis 2-vel. Tárgyalástechnikában tanítják, hogy a gyenge érvek nemhogy nem tesznek hozzá a meggyőzőerőhöz, hanem még rontanak is rajta. Ez a nyilatkozat ennek a mintapéldája.
(#8702) NetTom: Huddy szerintem elég jól képben van, ez megintcsak kommunikációs fail. Rossz időben, nem a megfelelő információt...
Neked is, ill. mindenkinek, aki arra számít, hogy az nVidia változtatni fog a disznóságain: amíg Jen-Hsun a CEO, addig semmi ilyen nem lesz. Az egész marketing gépezet arra van felépítve, hogy nyerni akarnak, bármi áron. Legutóbb pont a 980Ti-vel bizonyították, hogy mennyire nem sajnálnak semmilyen áldozatot ennek érdekében - a GameWorks-szel kapcsolatos kritikákra meg már látjuk, milyen megközelítéssel reagálnak.
-
Tudod hogy megy ez... RH olyan szinten van hogy mondta neki valaki akinek a haverjánál látta valaki.
Mármint szóval gondolhatod hogy nem ezzel tölti az idejét hogy ilyeneket tesztel meg vizsgál ő maga.
Mondták neki, meg olvasta, meg kapta a közösségi oldalain és továbbadta.
Sose tudni amugy nála, hogy saját véleményt mond, vagy az AMD hivatalos álláspontját is... mert szerintem inkább csak az előbbi.
Ettől függetlenül igaza van... és remélem verik még a port kicsit az nVidia körül és megemberelik magukat és leszoknak erről az üzleti magatartásról.
Aztán persze lehet minden marad így és pofáraesünk (meg elül a zaj), de azért az utóbbi időben most tényleg sokan felkapták a témát. Lehet lesz valami eredménye. -
Elolvastam a cikket, és döbbenten pislogok. Teljesen hülye ez az ürge (Huddy)? Ha a Witcher 3 megjelenése után rögtön jönnek ezzel a dologgal, és telekürtölik vele a netet, akkor azt mondom, hogy kemény, de az nVidia ellen ezt kell csinálni, ez vezet eredményre. Ehhez képest az uborkaszezon közepén elkezdi a 4 éves Crysis 2-t emlegetni? OMGWTFDTIT?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest