- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 'sten áldana meg, a cím alapján azt hittem valamelyik hadireppencses kolléga írt blogot, de a nickedet meglátva már sejtettem, hogy valami rettenetbarkács lesz, de hogy porszívó?
Amúgy nem rosszak ezek az állóporszívók, csak ami tényleg jó, az bőven 200eft fölött van. nekem is van egy, inkább középmezőnyös, de a port egész szépen szívja, gyakorlatilag 300eft-s se kéne helyette, mivel törpenyuszi mellett azt is naponta szét kéne bontanom legalább gégecső szintig, (a nyuszi szénája szanaszét van állandóan). A vezetékes nyilván erősebb, de ez jóval userbarátabb plusz ugye a nyuszót is kéne folyamatosan figyelnem, mikor támadja meg a kábelt! Amúgy ez az álló fura fej meg kefekialakítása miatt a nyuszibogyókat jól megpörgeti és ha lekapcsolom a gépet, a fele visszaesik.
-
Nekem majd egy Dreme V30-at kell majd megjavítani, eltörtött a fej és a vezeték is megszkadt. Szervíz nincs alkatrész szöveggel elhárította, így leselejtezték. Csuklót ami eltörött lehet venni az Alin, majd a vezetéket kipótolom
Korábban gyenge akkumulátor hibával kellett volna Bosch Athlet porszívót javítani, de hiába 18650 cella, ha hozzányúl az ember letílt az eletronika. Komplett szett meg drágább, mint egy új.. (szívás van 3 db)
-
Szép munka. Én egy ilyet: [link] szereztem most másodkézből, csak rózsaszín-fehérben (női rokon passzolta le, mert vett egy másikat), szerintem talán vagy 10x használhatta, mert totál tiszta volt még a porszívó feje belül. Viszont pár rátekeredett haj, meg egyéb szál miatt szét kellett szednem nekem is a fejét, hogy forgókefén a két kis tengelyt lepucoljam meg bezsírozzam.
Most már csak azt nem tudom, mit fogok vele kezdeni, bár mivel az enyém belseje kivehető, és rövid formában is szív, kocsihoz pl. ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect pótlék? - Rövid játékmenet videón az EXODUS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Projektor topic
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Crimson Desert
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,16/48GB RAM,512GBSSD,világító billentyűzet,Új állapot
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix Scar G634 / 16" Mini LED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + extrák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem rosszak ezek az állóporszívók, csak ami tényleg jó, az bőven 200eft fölött van. nekem is van egy, inkább középmezőnyös, de a port egész szépen szívja, gyakorlatilag 300eft-s se kéne helyette, mivel törpenyuszi mellett azt is naponta szét kéne bontanom legalább gégecső szintig, (a nyuszi szénája szanaszét van állandóan). A vezetékes nyilván erősebb, de ez jóval userbarátabb plusz ugye a nyuszót is kéne folyamatosan figyelnem, mikor támadja meg a kábelt! Amúgy ez az álló fura fej meg kefekialakítása miatt a nyuszibogyókat jól megpörgeti és ha lekapcsolom a gépet, a fele visszaesik.