Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daja28
tag
válasz Firedaddy #1386 üzenetére
Itt semmi sem eredeti .... Felejtsd el hogy itt majd eredeti Nike Air Max 90 cipőt fogsz venni .... Ha eredeti lenne nem 50 euro lenne , hanem minimum 80-100 euró . Mindegyik replica egytől egyig ! Viszont a a szállítással ne nagyon idegeskedj . Ha beért az országba és nem írja h Vám ... vagy ilyesmi akkor általában 2-3 nap alatt a kezedbe van . Én sokat rendelek innen másoknak nike cipőt mert az eredetit nem tudják megfizetni , dobozzal együtt jön , eddig egyszer se volt se vám se adó fizetés . De mondom itt egy darab termék sem eredeti ... Ha eredeti lenni lenne feles méret illetve a nyelvében a címke is máshogy nézne ki
-
Firedaddy
tag
Hát akkor marha jó replika.Bementem az itteni egyik NIKE boltba, kértem egyet. Címke ugyanaz, ugyanugy néz ki. Mindenben hasonló. Akkor két lehetőség. Vagy ez is eredeti, vagy a boltban is replikát adnak el.
De most akkor mi van ?
Tényleg semmiben,de az ég világon semmiben nem különbözik.Hidd el van szemem az ilyesmihez.Ezért is kérdeztem itt, hogy akkor most mi van ? Mert szerintem a második szitu van.hogy replikát árulnak eredetiként a NIKE boltban,ahol néztem. -
dzsidzsas
aktív tag
Valaki tud segíteni? Megjelent a trackeren a következő: Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted, július 24-én. Erre elküldtem emailban a postaimport@posta.hu-ra a megfelelő papírokat (még soha nem csináltam ilyet, de úgy csináltam ahogy itt le volt írva), iktatószámot nem tudtam megadni, mert ugye adatbekérő levél a mai napig nem érkezett, erre kaptam 25.-én egy válasz emailt, hogy megkapták az emailt (gondolom automatikus levél). A trackeren azóta se változott a dolog, ha holnap jön egy ajánlott levél adatbekérésre, megint küldjek el mindent, vagy türelmesen várakozzam, mire dolgozni kezd a világ leglassabb postája?
https://rollerezz.blogspot.com/
-
Vitriol87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha vki jobban ért ehhez. Rendeltem egy pár cipőt, de a nem egyezik a két cipő mérete, mivel a rányomott cimkét elcseszték, így az egyik kisebb, mint a másik. Szóltam az eladónak, küldtem képeket, felajánlotta, h 18$-ból 8-at visszafizet. Ez nekem nem felelt meg, így escalate lett belőle. Az ügy még nem mozdult semerre, de közben az eladó privát üziben felajánlotta, h elküldi az egyik cipő méretben megfelelő párját.
- Ha most törlöm az "escalate"-t, végleg megszűnik a védelmem ezzel a termékkel kapcs.?
- Ha mégis elfogadom, h küldje el a cipő párját, hol kapok tracking numbert, mi a garancia, h tuti elküldi?
- Sztetek hogy járnék jobban?Köszönöm előre is!
-
blueMerle
veterán
válasz Vitriol87 #1406 üzenetére
- Ha most törlöm az "escalate"-t, végleg megszűnik a védelmem ezzel a termékkel kapcs.?
Igen.
- Ha mégis elfogadom, h küldje el a cipő párját, hol kapok tracking numbert, mi a garancia, h tuti elküldi?
Semmi garancia, és valószinüleg át fog verni, nem küld semmit.
- Sztetek hogy járnék jobban?
Ne zárd le a vitát, végig ragaszkodj a full refundhoz.
-
Sutkee
csendes tag
Rendeltem aliról egy cipőt ami átszámolva 45.96 euro. Szerintetek van rá esély, hogy vám és áfamentes lesz?
-
floryby92
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg a hónap elején rendelt Cubot S208 telefonom.
Hála az égnek se vám se áfa, simán átjött.
A csomagra az volt írva,hogy telefonos kiegészítő 30$. -
daja28
tag
válasz Firedaddy #1403 üzenetére
Jó szemed van ??? Ugye ez csak vicc A bolti cipőbe bele van varrva a címke ! Az alis oldalon pedig csak rá van ragasztva . A cipő talp színe is más És ha olyan nagyon jól tudod meg látod h melyik kamu melyik nem azt is tudhatnád milyen színeket gyárt és nem gyárt a Nike .De ha ennyire biztos vagy benne hogy eredeti akkor egészségedre Majd a vámnak is ha megfogják a cipőt ezt mond Biztos egyből át is engedik
-
hunterk43
csendes tag
Srácok én úgy tudom, hogyha GIFT jelzéssel küldi akkor az jelenti a magánszemélyt !
Ha nincs gift jelzés akkor céges.Én rendeltem már pár dolgot úgy 14 cuccot, minden megérkezett.
Egyedül a tabletet vámolták meg.
Illetve egyszer küldtek egy fake vinyót de visszaadta a pénzt és a HDD-t is megtarthatom.Szerintem korrektek, jól működik az oldal, és mindenhez adnak tracking numbert ami nagy előny.
-
daja28
tag
Srácok !!!
Ez meg milyen Track : Special Line-YW???
[ Szerkesztve ]
-
pezó
csendes tag
Sziasztok Segítséget szeretnék kérni!
"Hi,friend
Your address is a remote area for DHL express
So,you need pay the remote area fee $35 ,or change the address to an not remote area or we can change the Netherlands Post for you
Hope for the reply
Regards!"Ezt az üzenetet kaptam,mivel rendeltem DHL -al ott a posta 12$ körül volt, és eztán kaptam ezt az üzenetet...
Mi lenne a legjobb döntés? Ráfizetni (és hogy?) vagy változtatni csomagküldőt.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin lekvár ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot !
-
blueMerle
veterán
Baromi egyszerű: kis kínai barátunk le akar húzni VAGY rosszul informált. De inkább előbbi. Magyarországon a DHL teljeskörű Express szolgáltatással rendelkezik (egyes fejlődő országokban van csak ún. területi képviselete a DHL-nek). Ha ragaszkodsz a DHL-hez nyugodtan írd meg neki hogy rosszul tudja, nem remote area egyetlen cím sem Magyarországon. De én a helyedben az ilyen sunyi eladót messzire kerülném, a végén már azért is pénzt fog kérni hogy ráragasztja a címkét a csomagra. A Holland posta ugyanolyan lassú lenne mint akár a kínai vagy a hongkongi.
-
pezó
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #1423 üzenetére
Vissza lehet kérni a pénzt?
Válaszoltam neki és megkérdeztem hogy mennyi idő lenne más féleképp küldeni (igazság szerint nem akarom máshogy csak futárral,mert rövid időn belül kellene és futárral biztosabb hogy nem vész el útközben)Csak a Puffin lekvár ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot !
-
-
szili.tamas1
senior tag
válasz blueMerle #1424 üzenetére
Felreinformalni nem kellene azert senkit.
Publikus a dhl oldalon a remote areak listaja, barki megnezheti orszag-iranyitoszam szerint.
Es bizony, Magyarorszagon is egy rakat iranyitoszam van ahova csak felar elleneben szallitanak.
Remote Areas[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
blueMerle
veterán
válasz szili.tamas1 #1427 üzenetére
És tényleg. Nem szoktam gyakran DHL-el rendelni, de pl. a kieső tanyánkra is gond nélkül szállítottak mikor egyszer oda kértem egy rendelést, most nézem benne van a remote area-ban, nem kért a feladó és a dhl sem felárat.
Mea culpa, én tévedtem
[ Szerkesztve ]
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok,
reklamációm lenne Alin. Telefonról van szó, így a fotón nem jól látható a kijelző hibája. Eladó videót kért. Ez meg is van, de csak képet enged tölteni.
Mit tegyek?
Köszönöm.
-
-
KKope
tag
Sziasztok!
Mai napon regisztráltam az Ali-ra. Olvasgattam a fórumot és nagyon megoszlanak a vélemények, de számomra mégis a pozitív irányba dőlt a mérleg.
Egy mobilkészüléket szeretnék megvásárolni, aminek összege 130 dollár. Itt legrosszabb esetben a plusz ráfizetés csak a 27% áfa lenne?
Hány dollártól szükséges a vámot is fizetni?Üdv,
KKope
-
dzsidzsas
aktív tag
Más, normális dolog az, hogy a tracker 6 napja ezen áll: Megküldött dokumentumok feldolgozása? Mi tart ennyi ideig egy dokumentum bevitelén? Néztem másoknak még aznap, vagy max 2-3 nap alatt váltott tovább a tracker. Engem szívatnak? Akik utánam egy pár nappal vásároltak ugyanazt és ugyan onnan, azoknak hétfőn már kiszállítja a posta, pedig az enyém egy héttel előbb itt volt az országba.
-
daja28
tag
Tudna esetleg valaki linkelni nekem egy megbízható mobil eladót Aliról ???
-
daja28
tag
Itt tényleg ingyen van a DPD szállítás ??? Csak mert ennél a clone telefonál ingyen van a DPD szállítás . Gondolom akkor Áfát és vámot kell csak fizetnem .
És kb mekkora áfára illetve vámra kell számítanom ha 121.28 euró a teló ?
-
daja28
tag
Vagy van még ez a teló . Ez is clone .
http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-i5s-mtk6582-i5s-Quad-Core-4inch-Screen-Original-32GB-ROM-8MP-Android-4/1951833648.html
De viszont ez ahogy látom 100% os és nincs is rossz feedback csak jó És ez meg 124.48 euró lenne . Viszont itt is érdekelne a kb áfa , vám összege mekkora lehet ..
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #1439 üzenetére
Akkor semmi gond, mindjárt írok az oldalnak, hogy hol a készülék, mert lassan lejár a Pay Pal védelem. 44. napon visszakérem a pénzt aztán majd ők lefightolják a fogyatékos postával utána berendelem No-ból és nincs gond a vámmal meg itt van 3 nap alatt. Nem lennék én olyan mérges, csak ugye az én pénzemből tartják el a naplopó bandát, akik az helyet hogy szolgáltatnak még majd pénzt is kérnek a semmiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest