Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Rendeltem egy női felsőt. Meg is érkezett, csak el volt szakadva. Nem csináltunk belőle nagyobb problémát, mert meg lett varrva. Az eladó ennek megfelelően kapta az értékelést, erre most jön azzal, hogy a legközelebbi vásárláskor ad $3 kedvezményt, csak módosítsam az értékelésemet. Köszi, de nem hiszem, hogy fogok onnan vásárolni, ráadásul örüljön, hogy nem kértem "kártérítést" (refund)...
-
szuszinho
őstag
válasz ---Lasali--- #332 üzenetére
Nekem még nem veszett oda pénzem, igaz szerencsére nem sokszor kellett refundot kérjek.
-
szuszinho
őstag
Hogy lehet valaki 100% értékelt eladó, ha a visszajelzések között vannak 1 csillagos, negatív értékelések?
-
szuszinho
őstag
29-én kaptam TN-t. Tegnap sem élt, ezért írtam az eladónak, hogy wtf?
Válasz:Dear friend.
Freight companies renewed their commitment to return to normal within 24 hours.
Really very sorry. I feel guilty.Csak én érzem kamunak?
-
szuszinho
őstag
Ráadásul, mintha úgy emlékeznék, hogy $15 fölött kötelező a TN.
-
szuszinho
őstag
Csak halkan jegyzem meg, hogy telefont szerintem megbízható shopból érdemesebb venni. Igaz, vannak megbízható eladók az alin is, de akkor is.
-
szuszinho
őstag
Ne vedd sértésnek, de $54-ért laptopot... Ráadásul hányan rákaptak
-
szuszinho
őstag
válasz gitardiler #2698 üzenetére
5-10 nap mire "megmozdul", ugyanis még csak a számot kérte ki...
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Nekem úgy néz ki lezuhant a repülő, vagy Föld körüli pályára állt. 12.18-án szállt fel, azóta semmi. Lassan letelik a védelmi idő. Reklamálhatok, vagy várnom kell?
-
szuszinho
őstag
Számolja még valaki?
-
szuszinho
őstag
válasz megyerikrisz #3733 üzenetére
Akkor is nyiss vitát, aztán kiderül mennyit kaphatsz vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest