Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz paatrick #88672 üzenetére

Ez sajnos angliában is ugyanilyen probléma, a gólbírón kívül semmi nincs, bár az is több mint a semmi.
    Ugyanígy megcsinálhatnák a lest is etc.. (de nem akarják)

Azt meg továbbra is osztom hogy alapvonali játékvezetőnek lenni álommeló, soha nem volt még hasznuk, cserébe igen előkelő helyről nézhetik a meccset :D

• BenHans

addikt

válasz paatrick #88672 üzenetére

Ez büntető szerinted? Mert akkor nincs több kérdésem...

Én a tizenhatos vonalán épp hogy kívül történt kezezésről beszélek, ami ellenünk be lett fújva ráadásul büntetőnek a 3-2 alkalmával. Meg arról, hogy De Rossi 12. percben labdát és utána lábat érve sárga az első szabálytalansága után. Pjanic beleállt De Rossi-ba az semmi. Sturaro a negyedik! sárgás szabálytalansága után kapta meg a sárgáját, a 93. percben. AZ első félidőben Gerson-t agyba főbe rugdosták, mint a jégkorongban, de semmit nem fújt le bOrsa(sz)to. Khedira műesése be lett fújva...

Nem a Juventus-t támadom, ők azt csinálták amit kellett nekik, na azért baltaarcú Mandzukic nem lett szimpatikusabb, de még mindig Buffon miatt nem tudom szívből rühellni őket. Mi sem voltunk rosszak, de bőven nem nyújtottunk annyit mint amire képesek vagyunk, és nem a játéktudás és technika hiányzik, hanem a mentalitás. Na ebben jár két lépcsővel előttünk a Juventus. Nainggolan-ra, Rüdiger-re és Manolas-ra viszont büszke vagyok, leginkább a belgára, egyszerűen nélküle senkik vagyunk, ő a csapat motorja és szíve.

Annyi a gondom, hogy értem hogy hazai pálya, de ha a bíró engedi a keményebb játékot, akkor az egyik oldalon ne 10/8-at fújjon le, a másikon meg 10/4-et, és ha kezet érint a labda ami nem is nevezhető vétlennek vagy "leszorítottnak" az fújja már le. Nem kell büntetőt ítélni a tizenhatos vonalán kívülről egy mellkas elé húzott kéznél amit a könyöknél talál el a labda, csak ami egyértelmű. Ha pedig nekünk ítéli a bedobást és Chiellini vagy az a **** Lichsteiner elkezd mutogatni, ne változtassa már meg a véleményét. Cseppet sem volt jó és következetes a bíráskodás, ennyi a gondom, és az hogy itt egyik csapat sem érdemelt győzelmet, mégis mi jöttünk ki rosszul belőle, és ez részben! a bíráskodás érdeme.

[ Szerkesztve ]

️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés