Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Már nincs sok idő a kezdőrúgásig.
Elkelne a segítségetek a topikban!!! -
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
válasz DeathAdder #81374 üzenetére
-
sziku69
őstag
Hát a Franciák jól megszenvedtek a győzelemért Albánia ellen. Már azt hittem marad a döntetlen.
Úgy látszik a mostani eb nincs tekintettel a papírformára.
Jelenleg van a csoportunkban három csapat, akiknek győzniük kell a továbbjutás érdekében. Az osztrákok vannak a legrosszabb helyzetben. Nekik nagyon nagyot kell mutatni a következő két meccsen.
Nem kizárt, hogy feltuningolják magukat a feladathoz. Persze ugyan ez a helyzet a Portugálokkal is. De nekik elég egy győzelem a két meccsből, hogy tovább mehessenek.
Nehéz ügy. Nem könnyű úgy játszani, hogy muszáj győzni. Az osztrákoknak mindent vagy semmit alapon, a Portugálokat meg kell verniük.Most amit láttam a Portugálok játékán, az Ronaldó túljátszatása. Azt láttam Ronaldón, hogy csak kint volt a pályán, de csak azért, hogy megmutassa magát a médiának. Mintha nem is a nemzetéért focizna. Én ezzel a játékkal kihagynám a keretből. Persze ezt nem mernék bevállalni a Portugálok.
Van viszont egy nagyon lelkes Izlandi csapat. Nem egy technikás válogatott, viszont van csapatjáték, és összeszokottság. Ez nem véletlen, hiszen egy maroknyi népről beszélünk egy szigeten. Ott mindenki személyesen ismeri a másikat. Talán már gyerek koruk óta. Ez a nagy előnyük. Összesen 100 profi játékosuk van.
Magyarország. Most megkapta a nitró befecskendezést. Van egy kiváló tréner, aki azt játszatja velük, amit tudnak, illetve amit tudniuk kell ezen az EB-n. Remélem Izland ellen jól fel lesznek készítve.
-
sziku69
őstag
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
válasz Citroware #82301 üzenetére
A Horvátok most is megmutatták, hogy milyen remek csapat. Szerintem teljesen mindegy ki lesz a következő. Horvátország, Belgium, vagy Anglia.
Megvan rá az esély hogy kikapunk Portugáliától. Az osztrákok meg le x-elnek az Izlanddal. Szóval talán még az Angolok ellen lenne esélyünk. Jobban mint a Belgák ellen. A mostani Horvát csapatról meg nem is beszélve. Ha így folytatják mint a spanyolok ellen bemennek az négy közé. szvsz -
sziku69
őstag
válasz maximilian4 #82323 üzenetére
Igen, mondjuk Storck nem hinném hogy úgy küldi őket pályára, hogy "Csak sok gólt ne kapjatok!"
Nem lenne német edző ha ezt tenné.
A másik pedig. Nagyon jól mutatunk ott a csoport első helyén. Lesz@rom......jöjjenek a Belgák. -
sziku69
őstag
A focit már az óvodában el kell kezdeni. Vannak nagyon jó kezdeményezések. Ha ez így folytatódik, akkor visszakerülhetünk a nemzetközi élvonalba. Bár ez egy két évtized is lehet, mert ki kell nevelni ezt a korosztályt.
-
sziku69
őstag
Ez a CR gyerek nagyon bepipult ránk. Lehet hogy mez nélkül lép majd pályára? Izomtrikóban?
-
sziku69
őstag
válasz [CS]Blade2 #82553 üzenetére
Ja. Nem kéne Storck taktikáját kritizálni. Ez a meccs így volt jó ahogy volt. Majd ha fontos lesz, hogy ne kapjunk ki, akkor visszaállunk védekezni.
Ez egy parádés mérkőzés volt. A legjobb amit láttam az EB-n. Itt lehetett látni, hogy mennyit számít, ha felszabadultan lehet játszani. A fejekben kellett rendet tenni, meg el kellett felejtetni a kishitűséget!!
Ez a 60 éves bolsevista vöröscsillagos múlt rányomta a bélyegét a magyar focira. Most már biztos, hogy elindult valami. A felfogást, és a szakembereket kellett megváltoztatni, mert focizni mindig is tudtunk!
Ugyan nem lett túl népszerű a topikom, de érdemes beleolvasni.
-
sziku69
őstag
Ez az egyenes kieséses szakasz, azért már elég durva. Itt inkább mindenki a biztonságra törekszik majd. Nem hiszem hogy lesz még egy ilyen 6 gólos meccs.
Amúgy a Portugál- Magyar meccsen az utolsó percek voltak érdekesek. Mivel az Izland csak a legvégén rúgott győztes gólt. Tehát a Portugálok borotvaélen táncoltak. Mert ha rúgunk nekik egy negyediket (de láthatóan nem akartunk) akkor nem mennek tovább. Viszont Portugália sem eröltette, mert így a Horvátokat kapták. Az utolsó 5 perc már csak alibi meccs volt.
-
sziku69
őstag
válasz wednesday #82669 üzenetére
Kérdés az is, hogy milyen napot fognak ki a csapatok. Mindannyian láttunk már olyan meccset, ahol az egyik csapat végig támadott, 100 gólhelyzettel. A másik meg kétszer jutott el az ellenfél kapujáig, és gólt szerzett.
Abban biztos vagyok, hogy a fiúk mindent megtesznek a győzelemért. Bármi is lesz az eredmény, azt már nyugodtan elmondhatjuk, hogy megérdemelten jutottunk ki, és megérdemelten jutottunk tovább.
Nincs szégyellni valónk.Ha nem jutunk tovább, akkor is vastapssal fogják búcsúztatni a csapatot a szurkolók. Ebben biztos vagyok.
-
sziku69
őstag
válasz sziku69 #82670 üzenetére
A Belga - Magyar meccsnek van egy személyes pikantériája. Van egy Belga ügyfelem aki elég nagy focirajongó. Ígértem neki még az EB előtt, hogy ha a Magyarok kiesnének, akkor a Belgáknak fogok szurkolni.
Namármost, ha a Belgák kiesnének, akkor ......Egy fanatikus Belga.
-
sziku69
őstag
Ahogy mondod. Szó szerint belealudtam a meccsbe. A Lengyel meccs sokkal jobb volt.
A Belgák tartanak tőlünk, mert elég váratlan helyzetben is képesek vagyunk gólt szerezni. Lásd. Gera.
Viszont ők az egész pályán védik a területet. Ráadásul klasszis játékosaik vannak. Remélem a mesterünk majd kitalál valami jó taktikát. -
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Az éjjel soha nem érhet véget_music fm es verzió, ha valakit érdekel.
Remélem működik ez a link.
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Sajnos sok hibával játszottunk, és a Belgák ellen ez végzetes. Viszont ennek ellenére dolgoztunk ki helyzeteket, és sokszor nem sokon múlott a gól. Most még ennyivel jobbak a Belgák, de leszünk mi még jobbak!!
SZÉP VOLT FIÚK!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!! -
sziku69
őstag
Ezt írta a Belga ügyfelem.
"The Hungarian team was the big surprise of this competition ... only good comments in Belgium for Hungarian football !" -
sziku69
őstag
Rég láttam ennyi taxit kifele a gyorsforgalmin. Lehet hogy szállingóznak hazafele a szurkolók?
-
sziku69
őstag
Sajnos ez van. A gyengébb csapat beáll védekezni. Ha szerencséje van, és jól tud kontrázni, akkor még gólt is szerezhet.
A Horvátok is megszívták a Portugálok ellen. Pedig ha már az elején nekiállnak focizni, akkor a CRék mehettek volna haza.
Valamikor minden összejön egy csapatnak, máskor meg semmi. Lásd Belga csapat. Hiába vannak tele top játékosokkal. Egyszer hopp, máskor kopp.A Magyar csapat előtt viszont le a kalappal. Nem ijedtek meg a "nagyobb" csapatoktól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest