Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98640) Runner_fxr válasza Hasaggymeg (#98628) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Hát valahogy úgy. :D
Amúgy nagyon bírom Sting-et, jó zenéi vannak.

6030D: Velem még általános iskolában utáltatták meg a futást, pedig rosszul nem ment. Állandóan futni kellett, aztán triatlonoztam is egy ideig, ott is utáltam. Maradtam a bringánál. Emlékszem gimiben már nyomtam a body-t is, és szabályosan megtagadtam a futást, mert nem óhajtottam ledobni pár kilót amikor tömegezés volt. :) Volt is belőle balhé, de végül is sikerült megértetnem a tesitanárral, hogy mivel én megyek heti 5-ször edzeni amúgy is, és annak a sportnak jelen fázisban épp nem hasznos a futás, sőt inkább hátrány, ezért had ne kelljen futni. Persze nem mindig sikerült meggyőzni, volt, hogy kénytelen voltam futni, mert bukással fenyegetett. Akkor futottam cooper tesztet, óhaja szerint, hát nem megdöntöttem az iskolai rekordot, pechemre, akkor meg futó versenyre akart küldeni. :D

StLui: Nyújtás
Az a videó amit lineltél, bizony egy korabeli DH. Az Enduro szakág a 2000-es évek közepe táján alakult ki. Ekkor készültek először olyan kerékpárok amik megfeleltek egy Enduro követelményeinek.
De amúgy tényleg nagyon durva volt a fejlődés, főleg montiban. Aki mondjuk az utóbbi pár évben kapcsolódott be a hegyi kerékpározás világába, annak valóban szinte elképzelhetetlen lehet az az időszak, amik olyan gépekkel zúztak árkon bokron, ami ma már kb a trekking kategória. :)
És nem kevésbé voltak őrültek az akkori bicósok se, persze a pálya nem volt olyan durva mint manapság, de azoknak a korabeli gépeknek épp elég durva volt.És voltak akkor is 60-80km/h-s tempók.
Old School Mountain Biking (1990 - 1999)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.