Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#279687) Tin


Tin
veterán

Ma mentem megint egy Z2 kört, ez az ötödik. Néha kijön a 3/4-1/4 arány a Z2 javára a Z3-al szemben, néha meg szenvedek, hogy valahogy a Z2-ben tartsam. Nagy sebességkülönbség nincs, csak ugye a Karoo szerint nálam a zónahatár 145-nél van, hagytam így a beállítást, mert így könnyebb kontroll alatt tartani, ha elszalad.

Ha átlagpulzust nézek, 139 és 143 között van, miközben az egyik körömön könnyeden tudom tartani a Z2-t, a másikon meg szenvedek. Ma pl. volt szél, de simán tartottam a Z2-t, és nagyon jól esett a menet, tegnap viszont nem volt szél, mégis szenvedtem mint állat, hogy tartsam. Átlagsebesség 0.3 km/h a tegnapi javára, átlagpulzus meg 143 tegnap, 139 ma. Adatként szinte semmi különbség nincs, én mégis borzasztó (tegnapi), és állat jó (mai) érzéssel jöttem haza. A kör kb ugyanaz volt mindkét esetben.

Kíváncsi leszek, mit fejleszt ez pár hét alatt rajtam. Lassabban megyek, az oké, viszont olyan áttétellel is képes vagyok már menni, ahogy eddig nehezen ment volna. Olyan, mintha úgy erősödnék, hogy közben lassabb (néha extrémen) a pedálfordulatom, lassabb a sebesség, de a pulzuskontroll miatt tök sok marad bennem. Néha úgy "robbantanék", de inkább csak leszegett fejjel megyek felfelé gyök kettővel az órát nézve :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.