Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#275607) 6030D válasza MC Pite (#275602) üzenetére


6030D
Ármester

Na, akkor jó, hogy nem állítottam a lányomat sarokba, hogy legyen már rendes gyerek, ne kelljen szégyenkeznünk a támasztókerék miatt. :N Szóval máskor ilyen történetek mellé biggyesszük oda, hogy hány éves a gyerkőc, nehogy megutáltassuk a bölcsissel a bringázást, mert nem hajlandó a pedálost támasz nélkül hajtani.
Nálunk így nézett ki a sorrend:
- 17 hónaposan ült a legkisebb motorra, akkor még csak sétált a lába között a motorral
- amikor már úgy hajtotta magát a motorral (mindig kapott nagyobbat), hogy ellökte magát, és hátrafelé felhúzott lábbal gurult, akkor kapott futóbringát (fórumtársnak pacsi érte). Ekkor volt 25 hónapos.
- a harmadik szülinapjára kapott egy műanyag pedálos traktort, amin tök jól megtanulta, hogy forgassa körbe a lábát. Ez után 1 hónappal vettünk is neki egy 12"-os pedálos bringát támasztó kerékkel. Kis gyakorlással rájött, hogy kell ezen is forgatni a lábát, hogy haladjon. Kicsit kanyarogva ment először, szóval ha ezt megnehezítettük volna azzal, hogy még neki is kell egyensúlyozni, akkor tuti inkább visszaül a futóbringára.
- Karácsony előtt kezdte el ő mondogatni, hogy vegyük le a támasztókereket. Közben mindenki megbetegedett, meg remek időjárás volt, szóval ez egészen a tegnapi napig húzódott (vicces, hogy pont most volt itt is téma :) ). Szóval támasztókerék le, seprűnyél keres, bedug, nem fér be. Gyerekseprűnyél szintén. Akkor majd én fogom a kabátját. Kb 200 m imbolygás után már pár métert el tudtam engedni :C , de negyed óra után elfáradt ő is meg én is a futásban. :D Tetszik neki, szerintem pár nap gyakorlás, és menni fog. A fékkel lesz baja, mert előtte tanulta meg, hogy lehet vele faralni, és most direkt satuzik mindig. :U Februárban lesz 4 éves.

A hosszú mondandóm lényege, hogy szerintem hagyni kell őket tanulni, mindig egy kicsit, de nem szabad sokat elvárni hirtelen. Egyébként nálunk a mai napig felváltva használja a motort, a futót és a pedálost is. Mindegyik egy másik játék neki, pedig a motoron ülve már elég mókásan fest (asszony akart neki venni nagyobbat, de mondtam, hogy azt felejtse el).

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.