Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#263503) Fall-N válasza jjeahh (#263466) üzenetére


Fall-N
veterán

Nekem az Apple és az iOS tiltólistás, mert nincs rá másik launcher (többet és használok) és nagyon bejön a gyári, módosítatlan Android és a Material You. Ezért vettem Motorolát. Sok Xiaomi telefonom volt, de meguntam a MIUI nyűgjeit.

Kínai cuccok terén pár éve beszippantott az AliExpress, bár én akkor órákat vettem. Minőségre nem is volt velük gond, csak apróbb hibák (por az üveg alatt), de teljesen korrekt cuccok voltak. Később bukás nélkül adtam el őket és jöttek a japán órák, amúgy is azok a kedvenceim (Casio, Orient, Lorus, Seiko).

Biciklis cuccok közül van sok ami bevált, például a Rockbros már európai boltokban is simán kapható, de például a ZTTO az már kétes. Van amiben jók, valamit nem mernék venni. Például hidraulikus fékben nem vennék ZTTO-t, amikor az árán kapni Shimanot. Ezért ahogy írtad a felhasználói tapasztalatok alapján kell szelektálni és akkor kisebb az esély a lyukra futásnak. De sok kínai alkatrészt kapni bárhol, például az UNO, Zoom kormányok és nyeregcsövek az alsó szegmensben szinte egyeduralkodók. Rengeteg minőségi tajvani gyártó is van és ugyanúgy az Alin is árulnak.

Napszemüveg terén meg először Bikefunt vettem, ami akkor megfelelt, meg Aldis fotokróm, Lidlis cserélhető lencsés is van. Mind kínai természetesen. Amikor megvettem a KTM polarizált napszemüveget, akkor amikor felvettem a régieket, rögtön érződött, mennyire gagyi a BikeFun Ace. Túl merev és kényelmetlen. Pedig a KTM is csak egy tízes volt a helyi boltban, mégis ezerszer jobb minőségű. Ettől függetlenül egyszer kell egy Alis NRC. :O

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.