Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#259014) jjeahh válasza andrisbandi (#258998) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Nem írtam ilyent sem :)

#259000 mauimagic: Nem akartam belemenni ebbe, mert utálom a háborúzást, de rendben. Nem a véleményeddel van bajom most sem, hanem többek között a lekezelő hangnemeddel. Először belekevered a magánéletemet, hogy hogyan rendelkezek a szabadidőmmel, aminek a kötekedésen kívül nem tudom mi értelme, mert egyáltalán nem ismersz, nem tudod hol élek, milyen családi helyzetben, milyen viszonyok között, milyen az egészségi állapotom stb. Szal lehet benéztem a dolgot, de kissé ítélkezőnek tűnt az a mondat. Mindegy kinek írod és mire, kissé személyeskedő, lekezelő, sértő.
Aztán lekabaré szintezed a véleményemet és rögtön utána még te jössz a szabad véleménynyilvánítással és elküldesz blogot írni. Nem ellentmondásos ez? :F . Plusz miért engem vádolsz elfogultsággal, amikor többször leírtam, hogy úgy általánosan a szervizekkel nincs bajom, csak konkrétan ezzel a szervizzel, ami a kisvárosunkban van? Tehát nincs semmi problémám azzal, ha valaki nem maga szervizeli a bringáját, ezt többször leírtam, de úgy tűnik fölöslegesen.
Plusz lehet én kapom fel túl könnyen a vizet, de ha valakinek úgy válaszolsz, hogy az a 4-5 mondatod hemzseg a "szívsz, szopsz, hülye, kabaré" szavaktól, azt nem tudom hogy lehet nem támadásnak venni. De lehet csak szoknom kell ezt a fogalmazási stílust.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.