Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#241549) jjeahh válasza trialboj (#241546) üzenetére


jjeahh
nagyúr

A sima performance tapadása nem igazán rosszabb, de nincs benne vágás elleni védelem. Ha ez a védelem nem kell, jó a performance is. A kék csík amúgy lekopik.

#241545 Ringman: Jagwire betéteket többen szidják újabban. Szerintem kb. minden tárcsa kompatibilis a fémes betétekkel, csak a belépő pöttyös Shimanok nem.

#241547 Hasaggymeg: SLX 6 csavaros tárcsám van, kb. ugyanaz, mint amit linkeltél. Organikus Shimano-t soha többé, kifényesedik, elmegy az ereje, már amíg tart, mert túlságosan hamar elkopik. A Miles Racing-ban 1500km van és nem igazán tűnik kopottnak, ennyi terepezés alatt egy Shimano nálam ha jól rémlik elfogyott volna. Eszemben sincs többé gyenge fékerő és betét csiszolgatás miatt sz*pni. Anno írtam volt, hogy neked lehet azért vált be a Shimano gyantás, mert mindíg patyolat a bringa (a tátrcsa is), így lehet nálad nem fényesedik ki olyan könnyen. De akkor is botrányosan gyorsan kopik :N . Nem csak én panaszkodtam a fényes Shimano betétek miatt, ha jól emlékszek rajtam kívül még 2-3 topiklakó szidta, egy fékerőre érzékeny haverom szintén váltott BBB-re és nem akar visszaváltani.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.