Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#225824) Sped válasza Fall-N (#225803) üzenetére


Sped
aktív tag

Tudom milyen sikerélmény, én ezt éreztem amikor sikerült először önállóan gumibelsőt cserélni egy YT videó alapján = profi kerékpárszerelő lettem. :D De nem nekem való ez, azzal is sokat kínlódtam, és nekem ehhez nincs türelmem sajnos... tegnap is frusztrált az egész, hogy már indulnék és akkor defektes a gumi, és nem jön le a kerék és a p.csába már hogy ezzel kell szenvedni. Mióta megvan a bringa kb 3 éve egyszer kellett levenni a hátsó kereket, és már nem emlékeztem, hogy kell hozzá inbusz kulcs is, azt hittem olyan gyorszár ez is mint a Speederen lévő és nem értettem miért nem lehet kihajtani, miért nem forog, erőltettem, ütöttem mint az állat erőből, dühből. Tényleg nem való ez nekem. Persze most egy életre megtanultam ezt az átütőtengely dolgot. De több energiát így sem teszek az egészbe, azért viszem minden tavasszal szervízbe a bringát, hogy egész évben SEMMIT ne kelljen vele csinálni. Max. csöpögtetek olajat a láncra, meg megtörölgetem néha, ennyi.

Ja igen, találtam a földön tegnap este két kis csapágygolyót, gondolom az az agyból (?) eshetett ki. Remélem az nem ilyen speckó cucc és van belőle kilószám mindenhol, ha esetleg több is kiesett csak elvesztek.

(Najó, azt hiszem kiventilláltam magam, most csak abban reménykedem, hogy lesz időben alkatrész és idén még tudok menni pár 100+ km-es kört.)

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.