Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#225476) fulton válasza Ringman (#225469) üzenetére


fulton
addikt

:R
-----
agyam elszáll
Ropog megint az egész bicikli. Az első agy tutira (és nagyon), és megint a kaszni valahol. Szedtem ismét a nyeregcsövet ujra kentem :((( beolajoztam a nyerget aluról amit lehetett, és nem oldotta meg. Természetesen ha leszállok véletlenül sem ad hangot akár mit csinálok, de ha ráülök rögtön kezdi. Egyszerűen nem hallom ki honnan jöhet. Azt próbáltam hogy hassal ránehezedtem és szimuláltam a mozgást, lüzben gogtam hátul a vázat, és mintha a hátsó keréktől jönne a gyorszártól(talán)...a vázban érezni a "kattanást" :F fantasztikus az egész. T tele van. komolyan olyan érzésem volt menet közben mintha valami öreg bácsi lennék és ropog a kerék nyeklik a kerékpár.
A gyorszárra tudok gondolni, hogy fel van cserélve a kontra anya és az alátét, így az alátét van a váz felől, és talán az kezdte el ezt a hangot mozgásra. Mind1 úton van a tengely hozzá, meglátjuk akkor marad e a zaj, ha marad, akkor viszont...bekenni nemerem zsirral ott mert félek hogy elmozdul a kerék.
----
kiváncsiságból rendeltem ezt a bike protect-et, ha csak ráflaskázom tényleg szép, mintha ujra lenne lakkozva még a karcok sem látszanak, de ugye azt vissza kell törölni mert rá nem szárad (gonolom) akkor viszont alig látszik valami belőle...sztem első és utolsó volt nálam a termék.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.