Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#213610) jjeahh válasza Dark Archon (#213606) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ez az 56-os. Nem mindenkinek kell, csak akkor ajánlott, ha nehezen jössz bele és félsz az eséstől. Én az első 2-3 nagyon rövid próbakörön 3 vagy 4x estem el, gyakorlatilag ha nincs az 56-os, lemondtam volna az spd-ről. Ugyanakkor vannak haverjaim, akik 1-2 hét alatt megszokták esés nélkül.

#213607 Hasaggymeg: "másodperc tört része alatti pedálelhagyásokat biztos nem lehet kivitelezni becsatolva" - meglepő, de ha benned van már az spd-reflex ugyanúgy lerántod róla a lábad, mint platformról, az 56-ossal meg kezdőként is biztonságban vagy terepen is. A múltkor trackstand közben elvesztettem az egyensúlyt és eldőltem. Pillanatok alatt kirántottam a lábam a pedálból, picit rosszul esett, de nem lett esés belőle, pedig már rég 51-est használok.

#213608 parandroid: "becsatolt pedál szerintem csak edzéshez, ismert helyen használható, ismeretlen terepen konkrétan életveszély" - szerintem tekerünk itt páran nehéz terepen, gyakran teljesen ismeretlen helyeken, sárban, hóban, 20%-nál meredekebb köves terepen, sodródunk csúszunk spd-vel és egyikünk sem halt bele :F . Persze nem vagyunk egyformák, de ha vészhelyzetben én, mint közismerten lassú felfogású, mindent túl lassan lereagáló ember ki tudom csatolni bármikor, akkor szvsz bárkinek menni fog, csak idő kérdése. Amióta megtanultam használni, egyszer sem estem el miatta és valszeg nem is fogok. Manapság már gyakorlatilag minden monti versenyen becsatolós pedált használnak a profik is xc-től EWS-en át DH-ig.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.