Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#209875) MPowerPH válasza jjeahh (#209871) üzenetére


MPowerPH
félisten

Brutal. :) Most lett jo, hogy a lancbol ki lett iktatva a hibas szem. Megszunt mindenfele mikro daralas is, amire eddig azt hittem, hogy biztos az 1x12 miatt normalis. A valton most erezni, hogy mennyivel jobb, mint a regi XTR -em. A gyors 3x le vagy felkapcsolast terheles alatt is ugy megcsinalja, hogy meg sem nyekken.
De nem egy villam a bicaj, azert kell az izom kitekerni, foleg ezekkel a gumikkal. Heti 3 futast be kell tartanom, mert eronlet nelkul erre nem kell felulni. :DDD
Rossz, mert itt felenk nincs olyan, hogy sik osveny. Vagy brutalisan lejt, vagy brutalisan emelkedik. Nincs koztes. Elso 5km -en 650 -es szinttel kezdek, ami mar onmagaban megeszi az eroforrasaim csucsat, es magara a trailre ugy erkezem meg, hogy pont hianyzik az a kezdeti lendulet. Szoval lehet legkozelebb Domorkapura felautozok, ha arra megyek, es onnan inditom a kort.

Ma a Garmin is bevitt a susnyasba, valamilyen idiota turazo ugy gondolta, az erdon keresztul, leterve az osvenyrol jo poen bandukolni. Csak szomoru, hogy az utvonal aztan felkerul a terkepre is, es a Garmin utvonalterv abbol is taplalkozik. Kozben meg 15m -el arrebb megy a kektura utvonala, 20m -el a masik iranyba meg egy erdeszeti ut...

A kornyek, ahol tekersz, meg mindig gyonyoru. :) De nem irigyellek a jeg es a ho miatt. Gondolom offroad most nem nagyon tekersz.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.