Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200967) SpaceJam


SpaceJam
aktív tag

Azt hiszem, a megoldás közelébe értem...

Roadlite 7 vs Pathlite 7

Mindkettő hasonló áron van, mindkettő XXL-es, alám való méret és még el is érhetőek. A cél, hogy városi mindenesem legyen. Szerintetek mennyi értelme lenne a Pathlite 7 teleszkópjának 75 mm-es rugózással, illetve mit lehet tudni erről a Suntour NRX-E Air-ről? Mennyire van jó alternatívája később ennek a teleszkópnak? Az utak minősége, ahol nap mind nap járok, sajnos eléggé jogossá tesz mindenféle rugózást.

A cél az lenne, hogy stabil, gyors jószág legyen. A teleszkóptól azt remélem, hogy a padkák megugrása (bunny) is végre visszakerülhet a repertoárba, többet nem is várok tőle. Persze a Roadlite karbon villája se rossz, ha elég rugalmas (és elég stabil, hogy ne kezdjen kanyarodáskor beszitálni), de az maradna 2 dimenziós tekerésileg.

Montit ígyis úgyis szerezni fogok utána, gyaníthatóan valami nagy méretű Norco / Mondraker merevfarú lesz, vagy pedig egyedi építésű acélvázas. Így ez a fenti megmaradna városi huligánnak. Mit gondoltok?

Nekem annyi merült csak fel, hogy ez a telós megoldás elég harmatos lenne alám, illetve hogy nem tudnám úgy megtekerni az egytányéros mivolta miatt. A 30-40 km/h-kat azért sűrűn megtekerném.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.