Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14085) Runner_fxr válasza pengemetal (#14076) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Szerintem az emberek kicsit túlzásba viszik ezeket a méricskéléseket, mintha a tour de france-ra készülnének. :) Most nem olyanokra gondolok akik hobbi szinten, de komolyan nyomják, mint pl deicide, hanem az olyanokra akik kitalálják, hogy ők most elkezdenek valamit sportolni és a nevetségesen rövidke, lagymatag kis edzésüket méricskélik. Az ájfónnal meg a méricskéléssel vannak elfoglalva. Biztos van olyan ember akinek hasznos egy karpánt, de szerintem a legtöbb ember divatbuzulásból használja. A kormányra rögzítés is egy baleseti faktor, ha kell a teló, megállunk, elővesszük pl egy övtáskából vagy a kerékpáros hátizsákunkból és megnézzük azt ami fontos. Én megőrülnék ha a kezemre kéne szíjaznom egy telefont.
És igen, az alapvető adatok mérésére egy picike kerékpáros óra sokkal jobb megoldás, mint egy bazi drága, batár tepsi, okos telefon, amire ha ráfingasz bereped a kijelzője.

stracker06: Gondolom annyira biztos vagy magadban, hogy még sisakot sem hordasz. Én a legcsúnyábbakat aszfalton estem, pedig van mögöttem jó pár év Downhill, estem nagyokat erdőbe, meg úgy általánosan a hegyi kerékpározást részesítem előnyben és igencsak szeretem megereszteni lefelé ahol lehet.
Épp ezért megtanultam, hogy az esések hozzá tartoznak a bicajhozáshoz, a legprofibbak is olykor olykor elesnek. Aszfalton viszont annyira nem számít az ember esésre, épp ezért sokkal csúnyábbakat lehet taknyolni mert nem számítunk annyira rá, mint egy erdei terepen ahol robogunk le a gyökereket és köveket kerülgetve, abban nálam szinte mindig benne van egy esés lehetősége. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.