Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114262) trialboj válasza jjeahh (#114259) üzenetére


trialboj
őstag

Nyúlásmérőből olyat vásárolj amin van egy hiteles márka bbb/xtools szint legalább. A kínai neve nincs dolgok nem jók, mert ott semmi garancia nincs rá hogy precíz lesz.
Éh ha egyszer megvan akkor nem elég félévente csekkolni, nekem a trek bringámon gyorsan szétpkopott a lánc az utolsó pár 100kmen, és elcseszte a sort is, azóta az új lánc darál 1 picit, 1-2 sebességben.

A kazettatestet nem olyan nagy meló megnézni, és szétszedni, viszont hogy hol találsz egy pont olyat mint a tied azt nem tudom. Hasaggymeg, előszeretettel mókolja a sajátját közel majd havi szinten, szóval ő biztosan tud majd benne segíteni.

Az sram lánc csak magábal, szerintem azon kívül h drágább nem sok előnyét látod. Én ajánlom a teljes sram hajtást, ha van rá lehetőséget egyszer próbáld ki, min x5 szintet, de x7 és x9 az ajánlott. Sajnos újonnan már csak x9et lehet beszerezni a többi kifutott, de ha nekem teljes hajtás csere kell majd akármilyen precíz az slx, váltani fogok, mert az sram kényelmesebb, (nem mellesleg a 2013as x7 modellben is van egy brutál rugó, ami szépen feszíti a láncot, a 2015ös xt meg úgy csörög mint egy kolomp a rázós lefeléken)

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.