Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101816) .mf válasza .mf (#101753) üzenetére


.mf
veterán

Bump... azaz lehet-e a kerék és a villahíd közti rést növelni?
(Azon kívül, hogy kisebb gumi...)

Nagyon jó idő volt tegnap: napsütés, szép friss hó :) Belvárosból indulva Széchenyi-hegy adótorony, Normafa, János-hegy kilátó (link Fb-on képekhez), és közben erre-arra. Tudom, puhány vagyok és nem tekerek eleget hegyre, de otthonról Széchenyi a csak 10 km ellenére elég sokáig tartott, Királyhágótól az út majd' felén inkább csak toltam. Tudom, Fogaskerekű, de ki akartam próbálni milyen feltekerni (helyesebben fogalmazva önerőből feljuttatni).

Jjeahh, nem tudom, hogy bírsz hóban tekerni :D Csak kb. 10-15 cm (friss) hó, de amint csak egy pár %-os emelkedőn kellett volna elindulni, egyszerűbb volt tolni, úgy fogta a hó a kereket. Úgyhogy inkább az ösvényeken jártam, az már jó keményre lett taposva, cserébe csúszott is, mert a gyerekek kicsúszkázták őket (kedves szülők mikor vésik eszükbe, hogy talán nem a turistautakat kéne jegesre csúszkáltatni a gyerekekkel, hanem a lejtőkön játszani?).
Related rant: miért van az, hogy az emberek többsége a bringautakon jár, miközben mellette a járdák üresen? Nincs is jobb, mint jegesre taposott bringaúton keresztbe-hosszába járkáló emberek miatt csúszó kerekeseket fékezni...

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.