Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124740) .LnB válasza icemad (#124736) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én nagy pártolója vagyok annak, hogy igen is össze lehet hasonlítani különböző stílusú játékokat. De azért ezt még én is meredeknek érzem. ;] :DDD

#124735Dinomano
Készül az új Bond játék. És szerintem zseniális, és egyben üde színfolt lenne, ha a játékot a 60-as évekbe helyeznék. De a NOLF az inkább volt kémkomédia. A Bond-ot komolynak szánták.

Egyébként pont a Bond filmeket nézem sorban. Még csak a Thunderball-t kezdtem tegnap. Mosolygok sok jeleneten, ami akkor komolynak készült, az most mókás.

Viszont! A From Russia with Love-ban, Bond (Connery) akkora pofont lekever a bond lánynak (Daniela Bianchi) a vonaton, hogy kifekszik. :DDD Mondtam páromnak, hogy "ha nem viselkedik jól, még járhat úgy mint egy Bond lány". Hát ő ez alapján másra gondolt (a lepedős jelenetekre). Kérdezte is pajkosan, hogy "iigenn??" Aztán mutattam neki a bizonyos jelenetet, rögtön az arcára fagyott a mosoly, sokkot kapott, tátott szájjal bámulta a tévét, hogy ilyen lehetett akkoriban?! :DDD (én annyira röhögtem!!)

ui.: Egyébként iszonyat jó nők vannak ezekben a régi Bond filmekben is.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.