Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105524) elder troll válasza Moby (#105518) üzenetére


elder troll
senior tag

LG nano-m van (4K, 120Hz, VRR, freesync), nem vettem észre semmilyen hátrányos dolgot. Pc, xbox, ps5 trióval használom, és nem dobta el a freesync-et vagy a VRR-t a fejhallgató miatt. One X óta csak freesync kijelzőim vannak (a tv VRR), ha kiesik a szinkronból, azt észreveszem. Alapvetően még pc miatt lőttem be így, mert nem voltam benne biztos, hogy az usb-s bluetooth 4.0-ás kütyü elbírja egyszerre az elite 2-t és az ms wireless fejhallgatót, és gyári ms usb dongle-t nem találtam akkor.

Amúgy már nem először olvasom itt, hogy a bluetooth miatt késhet a hang, nem fejlődött annyit az elmúlt 5-10 évben ez a technológia, hogy ez csak egy régi és téves berögződés legyen?
A headset 4.2-t támogat, a tv elvileg 5.0-ás. Ennyire süket és vak egyszerre nem lehetek. Ha pc-n régebben eldobta a freesync-et, akkor az nagyon látványos volt. Hiába korlátoztam a freesync range alá 2 fps-sel, fortnite map szélén néha fölé ment, és kegyetlenül irritáló volt.
Bő 25 évnyi kockulással a hátam mögött szerintem az input lagot is megérezném, nem véletlenül használok csak és kizárólag freesync és VRR kijelzőket.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.