Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
válasz tunkiih #52447 üzenetére
Az xbox.com felsorol pár dolgot.
"Expand your galaxy with the STAR WARS™ Battlefront™ Season Pass. Get 4 upcoming expansion packs filled with new content, two-week early access to each expansion and an exclusive “Shoot First” emote."
118$ lenne, ami azért nem kevés...nagyon nem Home társam próbálta a bétát és nagyon nagyon nem tetszett neki a játék. Úgyhogy egyedül maradtam rá sajnos, mert nekem meg iszonyatosan tetszik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #52449 üzenetére
Újra párosítottam a controller-t, de az sem oldotta meg, mondjuk ez várható is volt, mert ugye smart glass alatt is rossz.
Viszont érdekes, mert bent a menüben már minden rendben van, ott elsőre megy minden.
Valszeg megvan a gond..
A kapott controller-em jobb karja valszeg rossz... Nagyjából semmit sem csinál..
Vagy nem a kar, de valami nem kerek.. Most elindítottam a Forzát, játékban van gáz, és sehová tovább...
Asszem megyek controller-t venni..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hackeeeee #52453 üzenetére
Akkor jól sikerült a csere...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bLaCkDoGoNe #52454 üzenetére
Jah, boldog vagyok..
Úgy néz ki, hogy a jobb-bal ravasz a gáz... Batman működik, mert ott nincs használva..
Forzák alatt, ahogy elindul a játék max gáz, de az autó már nem indul el.. Innentől gyanús Nekem, hogy a ravaszok vannak beragadva.
H2-ben belépek a játékba, állok a parkolóban, már max gázon pörög az autó, vagyis mintha mintkét ravasz rossz.
Csak, nem tudom sehol sem ellenőrizni, hogy most akkor mi is a gond.
Plusz ami érdekes, hogy pl. a settings-be belépve, már minden rendben van.. De oda belépni, az viszont kalandos..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Def26
félisten
válasz tunkiih #52458 üzenetére
Jobb is ha nem veszitek egyből a spasst, mert fene tudja mennyi játékkos van/lesz fél év múlva. Nézd meg a hardline -t, hogy alig 2ezren játszanak vele online, ami elég picsa globálisan nézve. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jovanny2
őstag
Volt már? Kinn vannak a heti akciók. Dragon Age (a delux is) -50%, GTA V -33%. Linkelni nem tudok, de a szokásos helyen megtaláljátok az összeset (Major Nelson blog).
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz joocek #52465 üzenetére
Végigpróbáltam mindent.
Próbáltam play and charge kittel, azzal sem jó, próbáltam a controlleren 2szer a connect gombot, próbáltam azt is, hogy controller-en connect gomb hosszan, majd a boxon connect gomb, az sem, mindig rossz.
@gianni85: Lehet ez lesz, vagyis rákérdezek, hogy most mit mondanak, mert ez így gáz, hogy csak muszáj vagyok venni egy controller-t, hogy játszani tudjak, vagy várok megint 1-1,5 hetet..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MajaG
senior tag
válasz Blaise #52456 üzenetére
Én is kiszálltam ebből a romhalmazból, másnap jött egy 2 gigás frissítés. Visszarakta az utolsó stabilt, viszont van factory reset ilyenkor! Szóval a játékokat újra le kell szedni, azóta le is töltöttem a játékokat.
ui.: én a teljes previewből kiléptem, de gondolom nálad az utsó normál preview-t dobja be
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megelőztél. Köszi.
Amúgy furcsa ez az NXE, mert nálam továbbra sincs semmi gond vele a háttérkép választásos bugon kívül. Amúgy ma jön új frissítés.
#52470) tunkiih
Vicces persze, de nála ez már közel egy hónap kiesés lenne.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tunkiih #52470 üzenetére
Már nagyjából 1,5-2 hete nincs gépem.
Plusz pc-m sincs, mert a vga is garanciában van nagyjából 1,5 hete, így ott sem tudok játszani.. Ez a gond, nem az, hogy nincs boxom egy hétig.
Most arról nem beszélve, hogy kaptam egy garis cserét, és ez is rossz... Persze, lényegében egy pufis borítékban volt a controller, sajnos nem lepődnék meg, ha megsérült szállításkor..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
tunkiih
őstag
válasz hackeeeee #52475 üzenetére
Ismerős érzés, hangos volt a topik mikor a kerregő gépem kétszer is kicseréltettem a szeptemberi megjelenéskor, érdekes modon alaplap hibára hivatkozva másodjára kaptam egy ujat, ami még az update előtt "abba hagyta" a kerregést, szoftveres buhera nélkül.. Utána jött egy dash update, amivel megszünt a többi embernek is. de így legalább semmiképp sem az a széria lett..
[ Szerkesztve ]
-
zsoki
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki esetleg Skullcandy Grind fülhallgatótót Xbox One-nal? Ilyet tervezek vásárolni, de először meg szeretnék bizonyosodni róla, hogy teljesen mértékben kompatibilis, tehát nem csak az audió megy át, hanem a mikrofon is működik.
Felvettem a kapcsolatat ez ügyben a Skullcandy és a Microsoft ügyfélszolgálatával, és a következő válaszokat kaptam:
MS: természetesen működik, feltéve, hogy a hivatalos Xbox One Headset Adaptert használja az ember
SC: fingjuk sincs, de ha nem működik, visszaveszik a fülhallgatótSzóval eléggé ellentétesek az információk.
Egyébként egy olyan fülhallgatót keresek, amelyet zenehallgatásra is tudok használni (Android, mp3 lejátszó), Xbox One-nal is (tehát van mikrofonja), és kedvező az ár-érték arány.
Előre is köszi a választ/tippeket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Sicilian #52479 üzenetére
Remélhetőleg ez egy egyedi eset (ami persze hackeeeee kollégát nem vigasztalja), és nem egy romló tendencia első jele.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sicilian #52479 üzenetére
Supportos mondta, hogy valszeg megsérült, mondtam, hogy sajnos lehet.
Ahhoz képest, ahogy Én felküldtem a sajátom, bombabiztosra csomagolva, ez elég karcsú volt, ahogy megkaptam... Lényegében egy pufis borítékban jött a contoller, Németországból.
Véleményem szubjektív...
-
Sicilian
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #52480 üzenetére
Bízzunk benne !
hackeeeee:
Ahogy leírtad a csomagolást az eléggé gáz. Ezt azért nem lenne szabad megengedni.
Helyedben írnék az MS-nek egy panaszlevelet, hogy hogy jártál és kérnék egy kis kompenzációt a kellemetlenség miatt..
Veszteni valód nincs vele, hátha adnak valamit !nothing is true everything is permitted..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sicilian #52483 üzenetére
Lehet teszek egy próbát. Esetleg van egy ilyen magyaarországi MS mail cím amivel kapcsolatban lehet írni erre?
Most lefoglaltam 576-ban a controller-t, megyek érte.
Meg is lepődtem, hogy csak ennyi a csomagolás. De gondolom másnak is csak ennyi volt.
Viszont ezek után bele sem merek gondolni, hogy vajon egy komplett gépet, miként küldenek vissza.
Véleményem szubjektív...
-
tunkiih
őstag
válasz hackeeeee #52486 üzenetére
360nál énis gariztattam kontrollert, azthiszem nekem is légpárnás boritékban küldték, sértetlenül. Meg a használt piacon és igy szokták küldeni többnyire, esetleg valaki még kitömi.
A gépet normálisan csomagolják be, nem tud mozogni a dobozban, megfelelően ki is van bélelve.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
válasz hackeeeee #52486 üzenetére
Itt megpróbálnám telefonon, vagy kérdezd meg milyen e-mailre tudsz írni.
Szűcs Judit, PR és vállalati kommunikációs vezető:
[link]Vagy a címükre elküldeném levélbe és kérj írásos választ a reklamációs leveledre.
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Jovanny2 #52490 üzenetére
Gondolom az van közel hozzá fizikai boltként, ahova már ma el tud menni megvenni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
Mindenki pufisban kapja. Enyém működött rendesen.
-
-
Jovanny2
őstag
Mivel a garit MS vállalja (kiegészítőkre 1 év, szla alapján), és feltételezem, hogy van szla, ha már oda szól a boltba, ezért nem hinném, hogy a bolt nevének el kellene riasztani bárkit is. Amúgy elég jó az ár szerintem, de nekem már van kettő.
@hackeeeee: Azért remélem megkövet a M$ ezért a bakiért.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs