Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szimszonos #203148 üzenetére
Én is tapasztaltam hasonlót, több éve van goldom, de csak 57 játék van a ready to install résznél. Mondjuk eddig nem is figyeltem fel rá. Ha lesz időm, akkor én is átnézem a listát, és megnézem mi hiányzik.
Egyébként én mindig kapok emailt/számlát a 360 játékokról, ezekkel lehetne reklamálni, ha megvannak még.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz MasterMark #203150 üzenetére
Igen gwg játékokról van szó.Dead Space 1-2-3,Crysis 3,Dirt Showdown,Assassin's Creed III,Read Faction Armaggedon a 360-as a Sleeping Dogs,Project Cars.A forzákat se értük el ráadásul azok a store-ból sem elérhetőek má(FM5-6,FH2) de azt a Forza Motorsport.net oldalon megtaláltuk és onnan még elérhető.
#203151 icemad nem mondta hogy kapott v olna még ilyen e-mailt de most nekem is van gpu előfizetésem hónapok óta és még én sem kaptam ilyen igazoló e-mailt,számlát se a gwg 360-as játékokról.Egyszerűen csak behúzom és kész,semmi értesítés az MS részéről utána.Máskor rendes vásárláskor küldenek,de gwg játékoknál nem.
-
MasterMark
titán
-
válasz szimszonos #203154 üzenetére
Igazad van, én tévedtem. Nekem sem jött semmi.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz MasterMark #203155 üzenetére
Akkor nem figyeltél eléggé mert a Dead space 2 2018 áprilisban a Dead Space 3 meg 2018 augusztusban volt gwg.Ott a gwg lista is pár hsz-el ezelőtt volt róla szó,azon is ott van.Vagy lehet már neked sem elérhető már ready installból sem.
icemad Arra majd kíváncsi leszek hogy neked is 50-60 db játékot mutat a gold mellett pedig mint mondtad többet töltöttél le,hogy eléred-e mindet a régebbiek közül.Lehet hogy másnál is van ilyen csak már nem néznek utána a több éves 360-as gwg játékoknak.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hátha érdekel valakit. Lego worlds benne van gamepass -ban, és van alatta teljes Magyar nyelvű támogatás (szinkron nincs). Egész igényesre sikeredett. Most szedtem le a gyereknek, meglepődtem én is.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Beniii06
addikt
válasz F_Peter #203143 üzenetére
Egyben válaszolok mindenkinek, hogy kevesebb off legyen.
Miért te tudsz FPP-be meccset keresni? Nem. Lehet mapot választani? Nem, még TPP-ben sem. Ez elég nagy játékosszám csökkenést mutat. Custom meccs? Ne vicceljünk már.
+(#203144) Jeffi
Először akkor próbáltam ki, amikor bekerült GP-be a játék, akkor még volt FPP meccs keresés, de ahogy írtam is 12 percig várakoztatott a menüben, valamelyik nap felnéztem, erre látom, hogy mostmár ez sincs. A többi úgy van, ahogy Bep írja, mivel konzolos topikban vagyunk így erről a verzióról van szó.(#203146) Bep
Persze, azután minden televan ajtó/ablak peeker camperekkel, nade őrültekkel, sok kígyóval a fűben stb. Ha nincs mindenkinek egyforma esély (FPP) mód, akkor számomra nem létezik már a játék ilyen formában. Marad az "igazi" PUBG steamen, ott legalább megvan még a nehézségi szint(azért sem népszerű az FPP, mert ott tényleg játszani kell, a TPP pedig vicc kategória, ha már egyszer a valóság hűségre/szimulátorra megy/ment rá a játék)"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #203154 üzenetére
Akkor nàlatok lesz hiba, mert a FH2-t làtom store-ban és telepíteni is tudom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz icemad #203129 üzenetére
Igaz nem írta, hogy hány éves gyereknek kell és utólag kiderült, hogy mégsem gyereknek kell, hacsak nem "nagy gyereknek".
A viccet félretéve más is kérdezte már és akkor is meglepő volt, hogy a GTA és AC volt az első válasz szinte, én ezekre is reagáltam.Kíváncsi lennék valami statisztikára, hogy multi fps-ekkel mennyi 18 év alatti játszik.
Nem maga a műfaj tiltott, hogy "multi-fps", hanem az hogy a cselekmények(alkohol,drog,cigi,vér), beszédek, grafika benne mennyire részletes valósághű. Egy CS:GO-val pl nyugodtan el lehet egy 14 éves, nem lesz benne lefejezés, sem mesztelenkedés, azonban a GTA az nem csak kocsikázásról szól és hirtelen kedvet kapo utánozni a látott/halott karakterek szokásait, az már mindjárt nem jó és akkor a horror filmek/játékokról még nem esett szó."Got any other secret weapons?"
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #203161 üzenetére
Nem hinném mert mint mondtam azt én is tudtam telepíteni igaz a forza oldalról irányított át a store oldalára.Hivatalosan már nincs a store kínálatában se a Forza 5-6 se a Forza horizon 2 csak hogy tisztában legyél vele.Ha meg nincs a ready installban valahonnan rá kellett keresnem.Neked benne van a ready installban azért tudtál rámenn ott és feldobja az installti de akinek már nincs ott az simán nem találja már meg a store-ban mert nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz Beniii06 #203160 üzenetére
Én konzolon soha nem fpp-zek, arra számomra a egér való. Szóval nem érint az Fpp, számomra ez egy tpp játék.
Az hogy csak 2 vagy 3 vàlasztàsod van pàlyàk terèn (kiemelt, nem kiemelt, összes) ez szerintem PC-re is ràfèrne. Kritikus időpontban 12 perces vàrakozàs van PC-n, míg konzolon max 1,2 perc.
Fűben lapulàs, campelèst ès tàrsai Fpp-Ben sokkal idegesìtőbb. Szerintem keveset jàtszottàl mèg. 🙂
Pl. Szobàban camppel az ember. Fpp-ben bemegyek meglàtom (jó esetben) de ő màr lő, nem tudsz gyorsabb lenni. Tpp-ben van esèly benèzni mielőtt bemèsz ès bedobsz egy grànàtot. Így megtanulja hogy itt nem sok èrtelme van campelni. Ezért campelnek szobàkat Fpp-ben, mert ott működik. Persze ez csak egy példa, de a hasalàs ès egyebek így működnek.
Ha nagy gyakorlatad van, akkor Tpp-ben nem sokat számít a campelèst.Az "igazi" pubg pedig a tpp, az Fpp kèsöbb lett hozzá adva opciókènt, de ez csak èrdekessègnek. 🙂
-
Jeffi
aktív tag
válasz Beniii06 #203160 üzenetére
Vitatkozhatnánk, de felesleges. Akkor is tény hogy az fpp mód sose pörgött annyira xboxon mint a tpp. És mapot sem lehetett soha választani, azt leszámítva mikor bejött a shankok, azt tudtad választani direktbe ~1 hónapig. Biztos hogy csökkent a játékosszám, de még mindig bőven jobb mint pl. a Battlefield firestorm, ahol csúcsidőbe is legalább 5 percet vársz egy meccsre, és akkor sem talál összesen 60 embert.
X1X
-
szimszonos
őstag
Mobilon Xbox app-ban megtaláltam az FH2 meg a FM5 játékokat is de a ready installban már nincsennek benne.
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Valaki leírná lépésről lépésre hogy a cdkeys oldalról miként tudom megvenni az 1 havi gamepasst? Mit kell kiválasztani a paltformnál illetve a régiónál, hogy tudjam használni? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #203163 üzenetére
Most melyikőtöknek van Gold/GPU előfizetése?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gaboman
nagyúr
Shadow of Tomb Raider 4K-ban nálatok is van FPS drop? Valahogy nincs túl jó optimalizálva az X-hez.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nekem nem engedi az Insider Hub-ot telepíteni. Nem értem miért. :(
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Jeffi
aktív tag
válasz eladogeppc #203176 üzenetére
Telefonról csináld, microsoft store és onnan telepíttesd az xboxra.
X1X
-
Pista vagyok
friss újonc
Jó napot mindenkinek lenne egy kis problémám az xbxom folyton lecsatlakozik a netről és nem tudom hogy miért pedig jó az interneten már Reseteltem egyszer két napig jó volt de most megint ezt csinálja valaki tud segíteni előre is köszönöm
-
Jeffi
aktív tag
-
hibavissza
veterán
Üdv, több mint egy év pihenő utàn nem ad képet. Próbàltam a bekapcsolàs utàni gombnyomogatàsos módszert, de nem működött. Kuka vagy még érdemes egy szervízbe bevinni?
-
Rimuru
veterán
Sziasztok.
AMD termekhez jott 3 honapos Xbox Game Pass for PC kod. Szivesen odaadom olyannak aki kihasznalna, ha te vagy az vagy tudsz valakit irjatok.
Ha irtal privatot jelezd itt is igy a tobbiek is latjak, hogy mar "elkelt".
Nem hirdetes, de ha zavarna a topic legkoret nyugodtan toroljetek a hsz-t.
Vigyázat, csalok!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rimuru #203182 üzenetére
Inkább köszönjük a felajánlást a topik nevében.
R6:Siege-nak milyen a játékos bázisa boxon? Agyalok rajta csak nem tudom PC / Box. Box mellett szól a kényelem PC mellett, hogy lyukasban lehetne veretni haverokkal egyetemen.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Jeffi #203174 üzenetére
Igen ott venni észre, közben találtam egy összehasonlítást a Pro-val, érdekes azt írja annál nem tapasztalható, de az X-en náluk is ugyan ez a helyzet.Nem lett jól optimalizálva Box-rá, a Rise of the tomb raider ellenben iszonyat szépen fut.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #203170 üzenetére
Mindkettőnknek mert megvette a 3 hónapos gpu akciót 300ft-ért magának ünnepek előtt hogy az ő saját profiljára is betudja húzni a gold játékokat.Azt mondta annyit megér neki hiába hogy van közösen.Nekem meg tavaly októbertől van 17hónap gpu.Így most mindkettőnknek van a profilján előfizetés,neki lényegében 2015 őszétől folxamatosan.Nekem meg tavaly októbertől.Így elindulnak neki is az összes gold játék amit 5év alatt letöltött,csak azok nem amiket említettem.
-
Bep
őstag
FM7-ben megcsináltam a Sebring 300-t. Nagy nehezen rávettem magam, mert már csak ez hiányzott a 3. "oszlopon". A miértet a készítők felöl még mindig nem vágom, standard verseny hosszon 2:55:15 alatt sikerült, még jó, hogy a Ford GT kezes bárány
-
FNZ
őstag
válasz Zafir78 #202966 üzenetére
nekem is ezt írta ki, beraktam a lemezt és rögtön elindult a játék.
hirdettem az aprón is hogy keresem, de inkább megvettem boltban, mert senkinek nem volt használt vagy letöltőkód jó áron.
úgy voltam vele, hogyha a gyerek és főleg az asszony örül a játéknak, akkor boldogság van -
V.Stryker
nagyúr
Mint nem véres játék, elkezdtem a Halo The Master Chief collectiont. Nagyon betalált, imádom, fel sem tudok állni előle szinte. Még jó,hogy kétszeres apuka vagyok.
Szóval amit nem értek, hogy egy teszt szerint a Reach nem része, de amikor beléptem, akkor azt valamiért pluszba elkezdte letölteni és most hogy elkezdtem a játékot egyből azzal kezdi.
most akkor része vagy nem része vagy most ki kivel van vagy nem is értem,hogy miért nem értem. Valaki felhomályosítana, hogy merre vagyok arccal a Halo-ban?-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz V.Stryker #203193 üzenetére
A Reach is a kollekció része már, az jelent meg most legutóbb. (Game Pass előfizetőknek ingyenes, többieknek fizetni kell érte)
Amúgy Halo is véres, csak másképp. Alien vér rulez.
A sorrend, hogy játszani érdemes:
Halo: Reach (Előzmény, szóval jöhet ez elsőnek)
Halo Combat Evolved Anniversary
Halo 2: Annyversary
Halo 3: ODST
Halo 3
Halo 4Azt nem szabad elfelejteni, hogy az első három játék már elég régi és bár az 1. és 2. rész kapott felújítást, a játékmenet és az animációk elavultnak tűnhetnek. (2. rész átvezetői viszont mestermunkák)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
V.Stryker
nagyúr
válasz oriic #203194 üzenetére
Így már értem. Köszönöm mindkettőtöknek.
Amúgy nekem a Reachel sincs semmi bajom. Ma kezdtem, még ott tartok. Az az érdekes valahogy,hogy pontosabban tudok ebben célozni, mint pl. Fortniteban.
Amúgy ha megveszek egy régebbi lemezes játékot ebből a Master Chief Collectionból, akkor frissül Remasteredre?[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz V.Stryker #203196 üzenetére
Nem, teljesen más kiadás. A Halo Reach, a Halo 1 Anniversary a Halo 3, a Halo 3 ODST és a Halo 4 csak Xbox 360-ra jelent meg, maximum azokkal a verziókkal tudsz jászani a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. De azok függetlenek a Master Chief Collectiontől. (Ebben ugye 4k/60FPS is elérhető már)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Beniii06
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest