Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz eladogeppc #146262 üzenetére
Rendes, teljes játékok. Előfizetsz és cserébe letöltöd, játszol velük amíg élő előfizud van. Ha lejár akkor nem tudod elindítani amíg vagy megveszed rendesen vagy újra befizeted a pass havidíjját
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz eladogeppc #146266 üzenetére
Nem, az eddigiek nincsenek de a horizon 4 bent lesz már megjelenéskor
-
addikt
válasz eladogeppc #146262 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #146270 üzenetére
Havonta ad a GwG 4 játékot. Ott van az EA Access évi 6k-ért és ad jó pár EA-s játékot. Ott van a Gamepass, ami 100 körüli játékot ad és elég gyakran változnak a címek. Ha ebből nem tudsz válogatni, akkor vedd meg külön-külön a neked szimpatikus játékokat
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #146270 üzenetére
Segítek:
Xbox-ra 3 előfizetéses forma létezik:
Xbox Live Gold: ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít az online szolgáltaltásokhoz és a multiplayer játékmódokhoz ill. havonta 2 db Xbox One és 2db Xbox360 (visszafelé kompatibilis) játékot is megkapsz egyéb költségek nélkül. Mindezek mellett minden héten megjelenik egy akciós lista ami kifejezetten Gold tagoknak szól ill. az évi 3-4 leárazási időszakban a Gold tagok extra kedvezménnyel tudnak vásárolni.
Xbox Game Pass: előfizetési díj ellenében jutsz hozzá egy teljes katalógus minden játékához, amiket mindaddig tudsz játszani, amíg él az előfizetésed. A GamePass-ban szereplő játékok megvásárlásához extra kedvezményt kapsz, ha meg is akarod őket venni az előfizetésen túl. Fontos: a multiplayer játékmódokhoz nem elég az önálló Game Pass előfizetés, aktív Gold is szükséges.
EA Access: ugyanaz, mint a GamePass csak EA játékokhoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F_Peter
őstag
válasz eladogeppc #146572 üzenetére
Nincs még magyar nyelv.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz eladogeppc #146601 üzenetére
Semmi, közben vágom a lényeget. Dirt Rally ott van rendesen, a FH2 pedig nagyon olcsó store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz eladogeppc #146601 üzenetére
Sajnos csak a Forza nyomatás megy ezerrel. Pedig egy új Midnigh Club de jó volna végre.
Next PC Upgrade: 2022
-
törölt tag
válasz eladogeppc #146623 üzenetére
Mit ír, vagy miért nem engedi? Nekem fent volt nagyon sokáig az összes rész és simán a GP-ból telepítettem.
-
daver88
aktív tag
válasz eladogeppc #146626 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
r.levente75
addikt
válasz eladogeppc #146650 üzenetére
Wd elementset használok 2tb. Jó
-
zsocy
őstag
válasz eladogeppc #146650 üzenetére
Minimum 256 Gb és USB 3 kell hogy legyen, ezen felül amilyet meg tudsz venni. Amit hackeeeee ajánlott, az is jó.
Esetleg elolvashatod az összefoglalót és használhatod a keresőt is, biztos lesz még olyan kérdésed amire már van válasz. Sok válasz.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz eladogeppc #146675 üzenetére
Szia,
Nem.
Kérlek ne haragudj meg érte, de most volt "szerencsém" végignézni a biciklis topikos ámokfutásod, itt is ezt tervezed? Kérdezel nagyon alap, google első találat dolgokat, és amikor ajánlanak valamit azt teljesen figyelmen kívül hagyod, mész a fejed után, de közben panaszkodsz hogy nem segítenek?
Olvass vissza, 1000szer megbeszéltük már melyik a jó külső HDD.
-
sugarforce
addikt
Dehogy lassú. itt pörög mellettem a laptopon már egy éve, folyamatosan másolok rá, nincs panasz.
-
EmThor
addikt
Iponrol van külső tapos toshiba 3tb és egy western digital 4tb mind a kettő rendben teszi a dolgát.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz eladogeppc #146680 üzenetére
Az említett western digital 4tb 2.5" nyugodtan megveheted, csak usb3-as legyen.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
törölt tag
Nekem itt sima hdd-t ajánlottak, vettem hozzá egy házat. Sokkal olcsóbb és erősebb is mint egy ugyanilyen árú külső vinyó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
De.
Ha gyors kell, akkor külső SSD-t vegyél.
Véleményem szubjektív...
-
hati
addikt
válasz eladogeppc #146691 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a belső is 2.5"-os, szóval nem lesz lassabb a külső 2.5"-os miatt.
-
szimszonos
őstag
válasz eladogeppc #146911 üzenetére
Konzolvilágban a múltkor 9900ft volt a kék controller akcióban.
-
x360elite
őstag
válasz eladogeppc #147035 üzenetére
Tudnék, de nem szalonképes.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
NJanika
aktív tag
Overcooked, Brothers, Way out, Unravel 2, Tekken, Mortal Kombat,Resident Evil 2, Rayman Legends, Forza 6-7, Cod infinite warfare, Gears UE.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
hülyegyerek
addikt
Worms WMD
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
szimszonos
őstag
válasz eladogeppc #147108 üzenetére
Giana Sisters Director's Cut,az Unravel 2,Rayman Legends,Rayman Origins,Lego sorozat is mind játszható coop-ban,és könnyebb is 2-en játszani mert nem osztott képernyős mint a Gears of War.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz eladogeppc #147130 üzenetére
Ugyanolyan felbontásban fogja renderelni a játékokat, mintha nem 4K TV-re lenne kötve, tehát az Xbox oldaláról semmi változás nem lesz, nem fog laggolni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
LedyGyuszi
addikt
-
törölt tag
válasz eladogeppc #147130 üzenetére
A fat xbox one HDMI 1.4-gyel van szerelve. Ami nagyon nagyon nagyon nem fincsi 4K felbontáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
M@no
tag
válasz eladogeppc #147108 üzenetére
Sonic & All-stars gaming Transformedet tudom esetleg ajánlani. Én most szedtem le amíg ingyé volt Golddal és ezt a típust a kis unokahúgaim is imádják, akik amúgy X360-on pl. max táncikálnak a kinect előtt.
-
DaveHutt
őstag
válasz eladogeppc #147358 üzenetére
Milyen a tv-d? A One S tud felskálázást 4k-ra, ennyi előnye van.
-
Gombinyó
őstag
válasz eladogeppc #147360 üzenetére
Akkor inkább X-re érdemes váltani.
-
Gombinyó
őstag
válasz eladogeppc #147363 üzenetére
Akkor hagynám a One-t. Nagy változást nem fog hozni a Slim, szerintem pénzkidobás lenne az a 20-25ezer amit rálocsolnál.
Nem kihalós fajta
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz eladogeppc #147365 üzenetére
ha nem s.o.s. akkor vársz egy picit. Elméletileg idén is lesz amazonon júliusban prime day ,akkor majdnem black friday szintű akciók szoktak lenni! és akkor még lehet pluszosan is kihozhatod a cserét...
XONE: LedyGyusziHU
-
Alexios
veterán
válasz eladogeppc #147400 üzenetére
Hogyne lenne értelme. Ahogy látom ezek nagyrészt régebbi játékok(pl. forza 6 van csak), ahol még nem tudott 4k-t a gép, de ettől miért lenne értelmetlen 4k tv-re 4k felbontás
-
Alexios
veterán
válasz eladogeppc #147402 üzenetére
Valószínűleg igen, mert nagyobb számítási teljesítménnyel jár, de nem teljesen értem ettől miért lenne felesleges
-
Alexios
veterán
válasz eladogeppc #147404 üzenetére
ha One S-ről van szó, akkor ott tényleg csak felskálázás van. A one x az ami 4k textúrákat használ. S akkor éri meg ha esetleg szeretnél rajta 4k videókat nézni(pl. bluray, netflix, stb), mert ott valós 4k kimenete lesz, játékoknál nem.
Amúgy szerintem egyáltalán nem szar a képe, mikor nekem lett fullhd helyett 4k tv semmivel nem volt csúnyább sőt. Sokkal kisebb váltásnak éreztem a one s - one x váltást mint a tv különbség
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
-
törölt tag
válasz eladogeppc #147400 üzenetére
Ez 2016-os lista Ez még a pro és az X előtt volt. Azóta jöttek új játékok, amik támogatják. Illetve sok régi is kapott javítást.
-
DaveHutt
őstag
válasz eladogeppc #147699 üzenetére
Sajnos lemaradtál az E3as nagy akcióról. Ha tudsz várni, akkor júliusban várható a Summer Sale.
-
NyMRooD
őstag
válasz eladogeppc #147882 üzenetére
Egyik sem, fent az összefoglalóban le van írva, hogy hogy működik pontosan.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
Onnantól, hogy aktiválod. Továbbá nem kapod meg őket automatikusan. "Meg kell venned őket" 0 ft-ért. Különben nem tudsz játszani velük.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ha korábban nem volt Live Goldod, azaz nem "vetted" meg az ingyenes játékokat, akkor nem kapsz meg semmit visszamenőleg. Mostantól tudsz gyűjtögetni, de ezek a játékok örökre a fiókodhoz lesznek kapcsolva, azaz amikor van Goldod, tudsz játszani velük.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz eladogeppc #147888 üzenetére
Mért lenne röhej? Nekem is kellett volna pár olyan cím ami korábban volt GwG-ben, aztán megvettem. Most azt az 5 eurót megérte akciókor.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Xanax88
tag
válasz eladogeppc #147888 üzenetére
Tényleg...
Basszus... mennyire felháborító már, hogy míg mások kifizetik rendszeresen a havidíjat évek óta, addig te egy hónapért nem kapsz meg mindent azonnal.
Mocskos Microsoft...
Röhely amit csinálnak.[ Szerkesztve ]
Krisz
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #147903 üzenetére
A Gold egy szolgáltatás, amivel tudsz multizni, ehez pluszba járnak az ingyen játèkok havonta. A Gamepass meg egy Netflix-szerű játèkelőfizetès.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ilyen az élet.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
parandroid
félisten
"Aztán ami eszembe jutott így hírtelen, hogy akkor az is igazságtalan, hogy valaki megjelenéskor megvesz egy játékot 18-20-ért, más meg rá 1 évre hásznaltan negyed annyiért??"
Ezt mondjuk én sem értem (bár más okból, mint te), én fél-egy év múlva szoktam megvenni, ha nem is használtan, de digitálisan, akcióban kb harmadáron. Igazságtalannak nem mondanám, legfeljebb kevéssé racionálisnak, de hát mindenkinek kell valami hobbi.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest