Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rederik
tag
Meg szerettem volna venni a plants vs Zombies-t a store-ban, de azt írja "Requires Gold". Ez azt jelenti, hogy csak gold-dal lehet játszani? Mert megvenni engedné...
-
hadogabi1
senior tag
Vettem 1 éves előfizut kaptam 1 hónapost ingyent az új reg miatt. Kérdés vannak még 7 illetve 14 naposaim is. Ha ezeket felhasználom a már beírt 1 éves után akkor tovább nő majd a goldom vagy ennek semmi haszna nincs már? Ha nem ad hozzá plusz napot akkor odaadom valakinek majd.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak szerintem ronda?
Live-Die-Respawn
-
aya
addikt
Tetszik a forza, egyenlőre free gold-al nyomom, de holnap kapom a full verziós kódot.
Szerencsére nem mindenki tartja meg aki a géppel kapta.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
sch_a
addikt
Forzaval én is tolnék veletek pár versenyt, ha lehet! Renhy14HUN a gamertagom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkészült a frissített topikösszefoglaló, hamarosan frissül.
Live-Die-Respawn
-
eastone1
senior tag
válasz XFishboneHUN #16758 üzenetére
Az az időpont nekem is jólenne.
Beszéltetek valamilyen magyar vetsenyről ahova meghívó kell.Akkor csak én vagyok még béna hogy az összes kormányos megelőzött.
-
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Nagyon szemezek a One-al. Volt esetleg kozuletek akik cetelem kartyaval vettek meg a kedvezmeny miatt? Media Marktban most ugy 15%al olcsobb lenne. Meg van ra kpben az ara. De a 15% kedvezmennyel jobban tetszene.
-
Zjunior
veterán
Ez a Cod bánat kód még most sem jó!
Felhívom az Ms-t...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült kiemelt hozzászólás, bekerültek a nevek is. Ha valaki kimaradt kérem jelezze.
Live-Die-Respawn
-
sch_a
addikt
válasz XFishboneHUN #16774 üzenetére
Ok!
(#16772) gulb
Szerintem jó, egyelőre nincs más programom. Más játékom meg nincs is a boxra jelenleg.
-
i@lex
őstag
Egy ehhez hasonló listát nem tervez készíteni a PH?
-
XFishboneHUN
senior tag
orichalcos a téma összefoglalóba a gamertagem nem FishboneHUN, hanem X FishboneHUN
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Zjunior
veterán
válasz JamesHun #16781 üzenetére
Nekem 350mb Netgear volt az nem bírta szedni, nem a One wifi mosulja szar, hanem ha meg mas is ravan csatlakozva akkor szetdobja a letoltest!
Vettem direkt egy 650mb asus rt65u dualbandes wifit, na az aljas!
De amugy nekem lanra lesz kotve az a biztos!
Menjek be az 576-ba a Cod Ghost miatt vagy mi legyen?:/Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Mate
nagyúr
válasz Zjunior #16785 üzenetére
Most olvastam facebook-ot.
Senkinek se jó. Egyelőre 1 embert láttam, aki felhívta ms-t, kértek emailcímet, fotót a cuccokról stb. Ha jól vettem ki a szavaiból, akkor 576 elcseszett valamit.
A lényeg, hogy elvileg kedden, szerdán kap egy másikat. Tehát ha én is ms-en keresztül akarom intézni, akkor csütörtök, péntek.....
-
dunc
nagyúr
Most kicsit körözgettünk goserHU kollégával! (jó lesz ez )
-
JamesHun
addikt
5-6 MBytet/sec el tud leszedni a netem ha jó a forrás helye
Ennyit kb ha csak 54 mbiten csatlakozik is át tud lőni a router, de 150-el van rá csatlakozva és a jelerőségge is jó
Percenként kb 300 MB-t kellene lekapnia és 10 perc alatt tartana ott ahova a Box jelzi az átlag letöltést / óra, de a max is 20 perc volt (7,7 GB 1 óra alatt)
Remélem ha a Forza lejön utána jobb lesz a helyzet a goldos játékokkal, meg free DLC-k letöltésével
Ennyire leterhelte a magyar store-t a megjelenő pár 1000 xbox?SeriesX: JamesSHun
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Hogy lehet a kontrollert úgy kikapcsolni, hogy ne a gép kapcsoljon le? Természetesen 2 kontroller esetén az egyiket szeretném lekapcsolni csak. Vagy várni kell s lekapcsol?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest