Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Ennek a rohadt FH4 nek 1 nagy hibája van, mégpedig a pörgetésnél ez a sok szar ruha, duda, meg kiegészítő amit bele raktak, most is 1 db duda volt a többi kocsi, és pörgettem egy dudát a 3-as pörgetésnél 10000, kieg, kieg...nevetséges
Xbox One: bandymnc
-
Madoc
veterán
Strange Brigade-t hányan lehet coopban tolni?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Beniii06
addikt
válasz #22718208 #163850 üzenetére
A store nekem sem mér pontosan, most pl. 12 Mbps-t ít játék letöltésénél, de tegnap 200+ mutatott, de nincs is olyan gyors netem, közben meg router-en néztem a valós átvitelt és úgy rendesen 50 Mbps megvolt. Néha a számláló lemegy 2Mbps alá, majd mintha megszakadna, utána teljes sávszélt kihasználva tölt, elég bugos a számláló, miközben saját számításom és a router szerint megvan a sebesség.
Az a +3,5 MB/s is valószinűleg a jobb árnyékolásnak köszönhető, de lehet mérési hiba is, ezt kb. 10 mérés után lehetne kijelenteni, ezért is írtam, hogy gigabit vagy a fölött van van jelentősége, de ez nem csak a kábelen, hanem a routeren és a gépen is múlik."Got any other secret weapons?"
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Rákerestem a fórumban, de nem igazán találtam rá választ: EA Access működik homeolással? Öcsémnek van előfizetése, nekem természetesen a membershipsnel nem írja, de a storeban a játékoknál is vagy vegyem meg vagy fizessek elő Accessra.
Nem igazán értem.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz bbsofficial #163863 üzenetére
működik, annyi, hogy ingyen letöltheted
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz JamesHun #163854 üzenetére
Nem tisztem védeni a DPD-t, de a cégünk vele van leszerződve már vagy 8 éve és ezalatt soha, egyszer sem fordult elő lopás a csomagokból, pedig itt sokezer csomagról beszélünk.
A csomagok értékbiztosítottak és nyomkövetettek. Bárki nyúl hozzájuk, ott van a rendszerben a felvevőtől a kézbesítőig. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de ha ez szisztematikusan menne, találkoznunk kellett volna vele.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bbsofficial #163863 üzenetére
Működik, de csak a vaultban lévő játékok. A Trialokkal nem tud a homepartner játszani.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bbsofficial
aktív tag
válasz IntelKiller7 #163867 üzenetére
Köszi, és hogy érem el őket? Se ready to install, se access hub.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan jateko(ka)t, amivel 6-8 evés gyerekek tudnak játszani akár egyszerre (2 controllerrel)?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Deus Ex: Mankind Divided D1 Edition - XONE 890Ft szállítással 1880Ft
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #163872 üzenetére
Emagról még nem rendeltem, lehet posta/csomagpontra kérni? A szállítási információknál fel van tüntetve a csomagpont lehetőség, de megrendelésnél csak "futárszolgálat" és "személyes átvétel"(inaktív) lehetne választani.
"Got any other secret weapons?"
-
Gsx-rr
veterán
megkertem valakit adja el a konzolom, de nem jelentkeztem ki.
Most mennek erte ,ki tudok valahogy lepni a tavolbol ,hogy ha a vevo bekapcsolja ne tudjon az en fiokommal jatszani? -
dussy
őstag
A SoTR mellé megvette valaki a kiegészítő pályákat?
Megéri a pénzét?Jól sejtem, hogy a sok TR-s szett miatt nem igazán lehet elpasszolni a lemezes verziót sem?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #163877 üzenetére
Köszi!
Kár, sajnos napközben nem tudom a futárt várni, pedig már ki akartam próbálni végre lemezzel is a gépet(S), hogy milyen hangja van játék közben, lehet-e hallani, de akkor ez váratni fog magára.Egy zenei CD-vel próbáltam már a meghajtót és 0 dB extra hangot hallottam a meghajtó felől zene lejátszásakor, pedig le is halkítottam a tv-t 0-ra és az alap venti zúgáson kívül semmi extrát nem hallottam, csak lemez kiadásakor + úgy tudtam ugrálni a számok között, mintha pendrive-ról nyomnám. Tesztnek jó volt, hogy működik-e a meghajtó vásárlás után.
Persze lehet én voltam láma, hogy lemez behelyezése után vártam a felpörgetést, mint anno PS1-nél, de nem történt semmi
Lehet játék CD-nél más a helyzet, nem tudom, arról nincs még tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
lapi78
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve Battlefiel V-el tolni vegyen mar fel baratnak! Meg most vettem a boxot es nincs egy ismerosom se akivel tudnek neha partyba csapatni egy egy menetet.
Gamertag :lapi78Psn: Lapi_papi Xbox:lapi78
-
Szabi®
addikt
Sziasztok elkezdtem a Horizon 4-et beledurrantottam vagy 5 órát,és sajnos legközelebbi inditásnál megint kérte hogy állitsam be a fényerőt stb.Tehát nem mentett el semmit Mi lehet a gond ? Tekken tag tournamentet ha inditom megkérdez valami cloud-os dolgot rámegyek hogy elviekben oda ment de sajnos nem,az se meni el az állást.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Letöltőkódról meg tudom nézni, hogy érvényes-e még mielőtt ténylegesen be is váltanám? Ilyet még sose csereberéltem, ezért inkább óvatos lennék.
-
Beniii06
addikt
válasz bbsofficial #163888 üzenetére
Szintén zenész + 3 hó GP is járt hozzá.
Más.: Valaki vásárolt már MTCGAME oldalról ajándékkártyát vagy bármi mást? Megbízható oldal?
CDKeys-en nem találtam, ami kellett volna."Got any other secret weapons?"
-
havri1
félisten
Helló!
[link] ebben a hirdetésben az eladó azt mondja, hogy usb kivezetésű kinect szenzor, működik a slim boxxal. Valakinek erről valami véleménye, tapasztalata esetleg?
Gyerekeknek venném a just dance-hez.
Köszi!havri
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #163823 üzenetére
Far Cry 3-ban csak split screen,azaz osztott képernyő van,tehát 2 játékos tolhatja 1 gépen egyszerre,de a sztori módot nem,csak 6 kijelölt pályán.Legalább is 360-on így volt.A Far Cry 4 meg 5-ben pedig coop-ban,teljes képernyőn vihetjük az alapjátékot és a kiegészitő 3 dlc sztori módot egy másik játékossal.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz XboxGamePass #163885 üzenetére
Xbox telefonos appban, böngészős Storeban keresd meg a Redeem Code részt, oda pötyögd be. Leellenőrzi majd a Store, hogy érvényes-e.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest