Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocke
csendes tag
Sziasztok! Amazon.de -ről vett Xbox Live Gold magyar profilhoz milyen módon aktiválható, ha már van a profilon egy nemsokára lejáró előfizetés? (Erről a termékről van szó: [link]) Köszi!
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #163450 üzenetére
Ennyire gázos a Konzolokszervize? Mi volt baj velük?
-
-
frankdelgado
őstag
válasz AMD Power #163453 üzenetére
Én már többször rendeltem tőlük, gépet is, meg kontrollert. A Konti elromlott 2 napon belül, de amikor 1 hét múlva felmentem pestre, bevittem a szervízbe, tesztelés után simán cserélték. Most rendeltem tőlük egy akciós kontit szájber mondéjen v mi a tökön, de elfogyott éppen, hívtak is, h nem tudják mikor lesz. 4 év buktak egyet [link] , de ez a vásárlókat nem érintette.
-
frankdelgado
őstag
Valaki tolja a HITMAN 2-vel? Gamertech-nél 22 ruppó a gold verzió és ezen most elgondolkodtam...nem tudom, h milyen DLC-k jönnek majd hozzá...
-
DaveHutt
őstag
-
DonThomasino
veterán
Igaz a hír miszerint hamarosan egér+ billenytűzettel
is irányítható lesz az XBox illetve egyes játékok ?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz DonThomasino #163462 üzenetére
Már az, insider-ben legalábbis. A támogatott játékok listája is megtalálható itt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
addikt
-
AMD Power
titán
Bovult az EA Access 6db uj jatekkal!!!
-
senior tag
Forza Horizon 4 letöltőkód mennyit ér kb?
Nem tudom mennyire verte le a Black Friday. Láttam már 9,000 Ft-ért is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Just Cause 4 vélemények? Én kb 2 óra játék után nem vagyok maradéktalanul elégedett, kicsit többet vártam. Az irányítást szokni kell (nyilván, mivel eléggé összetett), a térkép, a cuccaink moddolása, a fegyverek kezelése, stb., elsőre mind eléggé túlbonyolítottnak tűnnek. A grafika nem valami nagy szám, az előzetesek alapján jobbra számítottam. Viszont annak örülök, h a frame rate full stabilnak tűnik még a legnagyobb akciók alatt is.
Ha kicsit jobban beletanulok valószínűleg ugyanakkora fun lesz ez is mint az előző rész volt, így nem bánom, h beszereztem.[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
-
F_Peter
őstag
válasz DonThomasino #163466 üzenetére
Az játék bérlés, amelyikben van multi az multis. Persze ezekhez kell Gold, mint minden multikhoz.
-
félisten
Üdv!
A jövőre érkező ODD nélküli One S kapcsán emlegettek valami hardveres revíziót is... ez egy új, lemezes One S-t jelent, picivel erősebb hardverrel, mint az előző frissítésnél?
Vagy erről még egyáltalán nem lehet tudni?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz oriic #163474 üzenetére
Okés, köszi!
Igazából az a terv, hogy mostanában S-t veszek, kijátszok több 360-as, korai One-os címet, aztán 2020-21-ben veszek egy nextgen gépet, ezt meg megtartom második médialejátszós/mindenes/casualgémer gépnek... az X drága lenne így.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz AxBattler #163475 üzenetére
Az egyetlen aggályom ezzel kapcsolatban, hogy a 30 alá eső FPS nem fog túlzottan zavarni?
Mert az alacsonyabb részletességgel nincs gondom, csak a túl mozaikos képmegjelenítés zavar kicsit... bár úgy tudom itt mást jelent a 30 frame, mint PC-n.Összehasonlításképpen haveromnál X360-on a Splinter Cell Conviction és Blacklist teljesen élvezhető volt számomra split screen-ben.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #163476 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz AMD Power #163478 üzenetére
Ezek már régóta bent vannak...
SSX: 2016. augusztus 9.
Fe: 2018. augusztus 16.
FIFA 18: 2018. szeptember 30.
Burnout Paradise Remastered és a Fight Night Championl: 2018. október 10.
UFC 3: 2018. november 2.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Timyyy
őstag
Pls találjatok ki valami indokot ami miatt ne vegyem meg
Elég ennek a One S teljesítménye?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Innen Magyarországról honnan érdemes rendelni új Xbox s-t,ahol a legolcsóbb?Lehet 500mb vagy terrás,bundleel vagy anélkül...
-
humi1
tag
Army of Two-t játszott már valaki co-op módban.
Nekem sehogy sem sikerül. Mindíg azt írja ki hogy nem sikerült az EA szerveréhez csatlakozni.
Pedig csak helyi co-op kellene. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #163468 üzenetére
Holnap este fogom kipróbálni, meglátjuk majd.
Véleményem szubjektív...
-
milosss
újonc
Este esetleg valaki valami coop? Eleg szűz még a box, de akkor letoltom- leszedem -megveszem amivel csapatnánk.🙄
-
Timyyy
őstag
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest